Математически турнири 5-12 клас

• 187 148
  • 708
  •   1
Отговори
# 705
Мили момичета, вие имате повече състезателен опит от мамите в темата за 1-4 клас.
Подскажете ми малко - къде ше излязат резултатите за София? На кой сайт ги публикуват? За втория кръг знам, че се публикуват, за първия кръг - също мисля, че ще ги изтипосат някъде, но нз къде.

# 706
За Олимпиада първи кръг:

Първо госпожата уведоми децата за резултатите, после на сайта на училището излязоха резултатите от първи кръг. Накрая на сайта на СМГ имаше списък с преминалите деца.

Мили момичета, вие имате повече състезателен опит от мамите в темата за 1-4 клас.
Подскажете ми малко - къде ше излязат резултатите за София? На кой сайт ги публикуват? За втория кръг знам, че се публикуват, за първия кръг - също мисля, че ще ги изтипосат някъде, но нз къде.

# 707
  • София
За Олимпиада първи кръг:

Първо госпожата уведоми децата за резултатите, после на сайта на училището излязоха резултатите от първи кръг. Накрая на сайта на СМГ имаше списък с преминалите деца.

rumka833, на сайта на конкретното училище, ако ги публикуват (примерно СМГ и училищата с математически паралелки го правеха навремето), иначе ги уведомяват учителите.

# 708
Благодаря ви!
Класната на съседната паралелка казала на едната майка кои деца са успели. Ура, моят е сред тях Simple Smile Понеже нашата класна все нищо не знае.
Видях че миналата година са качили списък на сайта на СМГ също. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт