1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 338
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 855
BubetoTheCool, дай повече инфо за твоя случай, т.е. как точно от законова гледна точка се отпускат 90-те лева в момента!

# 856
Здравейте момичета! Липсвах ли ви днес?
ма съм много убава - на кичури

Като гледам всички доста сте се потрудили! Браво!
Утре явно е денях Х, на който ще избистрим нещата и после ще си разменим инфото с Филибето!
Вече се цаних за протоколчик на срещата Simple Smile

Да знаете, че днес съм поканила (писмено, разбира се) и Бат Бойко да коментира положението с детските ясли и градини, площадките за игра, а защо не и въпроса с детските кухни (за който едно майче днес ни светна).

Продължавам да чета и после пак ще се включа....

П.С. Взех разрешението за протеста! Всичко е точно! Не пише къде можем, а къде не можем, а именно - Охраняемата зона около НС и да не пречим на движението.
Така, че желаещите да правят кръгчета около Парламента са добре дошли, стига да отговарят на горните 2 условия.

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 22:43 от Ineto

# 857
Момичета, не можах да видя Труд и 24 часа. Как са ни отразили?

В "Труд" днес нямаше нищо.. Rolling Eyes

# 858
Инче, мъ да ни тъ изпусним из нъвалицата, мари, слид тез медийни изяви и с тъз нова главъ, да ни земи някой да тъ земи Joy

Липсваше ни, разбира се. Ако има нужда от още нещо, което можем да направим, свиркай - ху-ху-ху

# 859
BubetoTheCool, дай повече инфо за твоя случай, т.е. как точно от законова гледна точка се отпускат 90-те лева в момента!

Отпускат се на всяка майка - редовна студентка, с дете до 6 години, като първата година си взимах помощи от социалните (тогава бях прекъснала за една година), а след това започнах от СУ. А ми казаха, че ако искам, мога да не взимам от социалните, а направо от тях от начало. Но при социалните е 100лв, а в СУ 90лв.

# 860
Момичета и аз нямам време да ви изчета, за това моля да опресните какво ще се иска да носим, правим и т.н.
Освен това дали ще трябва да сме там от 9 до 13ч или ще прииждаме и заминаваме кой когато може?
Благодаря ви!

# 861
Момичета и аз нямам време да ви изчета, за това моля да опресните какво ще се иска да носим, правим и т.н.
Освен това дали ще трябва да сме там от 9 до 13ч или ще прииждаме и заминаваме кой когато може?
Благодаря ви!

Току що получих разрешение от шефа да остана до края на протеста    bouquet
Останалите майки , както могат , кой преди работа , кой когато се събуди детето  Wink
Можеш да носиш шише пълно с празни стотинки , малко трикольорче , и каквото още ти хрумне .
Хареса ми един лозунг - Няма братя и сестри , намаме пари ! , става и за скандиране

# 862
Мишлето даде идея да поканим Слави Трифонов! Според мен е супер!
Ако се отзове, ще спука представителите на властта в последващите си предавания. А и ще се изкефи, че търсим и него за подкрепа....

Аргументи против?

# 863
Ако се отзове, ще спука представителите на властта в последващите си предавания. А и ще се изкефи, че търсим и него за подкрепа....

Аргументи против?
Той нямаше ли точно в четвъртък такава рубрика с единия от сценаристите си
Под такава разбирай рубрика , в която се засягат теми от ежедневието , от препатилия до постигналия

# 864

За благородната ни кауза дано се съгласи безкористно
Цитат на: ЗлаВещица

link=topic=101038.msg1835748#msg1835748 date=1148932173
Пускам темата и тук, че вече не знам кой къде чете Simple Smile
Отнася се за Пловдив.
Мъжът ми е шеф на учителската Подкрепа в област Пловдив и предлага да ни организира ако искаме пресконференция. Ако сте съгласни кажета, за да може в сряда да уведомя медиите. Аз лично си мисля ако искаме да я правим да я направим в четвъртък след шествието. От Общината до Синдикалния дом разстоянието не е много голямо.

Зла Вещица, и аз си мислех за нещо подобно, но в самия ден.  Активните пловдивски медии не са много - може би пет-шест. В тази светлина, не знам дали си заслужава усилията, които ще трябва да положи мъжа ти. като стигнем до централния площад, ще се спрем и ще удовлетворим медийните апетити.

Аз така ги виждам нещата, ако другите момичета не са съгласни, моля пишете

# 865
Писна ми, браво на шефчето Peace
Инче, за Слави нямам против Mr. Green
Момичета, май никойоще не е правил плакати , дайте да помислим и софиянки да се разберем кой какво може да направи, че ние утре цял ден ще ни отиде да се разберем за медиите кой кога къде и най-важното какво ще говори , в сряда ще има медийни изяви и просто не виждам как ще ни остане време и за плакати #Crazy

# 866

просто не виждам как ще ни остане време и за плакати #Crazy
Четох доста по напред в темата , че мъжа на една от майките се е ангажирал с това , бъркам ли  newsm78

# 867
Клео, днес сигурно 100 пъти говорихме и да забравя. Ще имаме плакати и винилен банер 2х1 м - споко, и това ще обсъдим утре.
Бих изпратила и за Пловдив, но ще са готови едва в сряда привечер. Някакви идеи как да изпратим?

# 868
  • на кой му пука, майна

Можеш да носиш шише пълно с празни стотинки...

писна ми, би ли разяснила как се носи шише пълно с празни стотинки  Joy Joy Joy

Сори ама не се сдържах, стана ми смешно  Grinning

# 869

Можеш да носиш шише пълно с празни стотинки...

писна ми, би ли разяснила как се носи шише пълно с празни стотинки  Joy Joy Joy

Сори ама не се сдържах, стана ми смешно  Grinning

hahaha СУПЕР

Това са майчинските днес Шише пълно с празни стотинки!

Общи условия

Активация на акаунт