Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 384
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Карамазов, Моньо и Христо Шопов участват. Ако не бъркам, Каварджикова също. Луиза със сигурност. За други от "Откраднат живот" не се сещам. Иначе Теодора Духовникова участва.

# 451
Амбър, ние не се надяваме да намерим Вергов в други сериали, за да не се разсейва, да вземе да си освободи време и желание за нашия, че има любов да спасява Smiley
И да не пенсионират още Евгения и Катя защото вече дружно трябва да му дават акъл на Банков как да спаси вече неспасяемото.

# 452
Все си мисля, че всичко изглежда толкова безизходно и безнадеждно, че трябва да се появи някакъв лъч довечера. Не може да ни вкарат в блатото на страданието и мъката и така да свърши всичко. Или поне се надявам да не могат...Иначе какво - ще е сезонът на убитите надежди и мечти? Sad

# 453
Някакъв лъч все ще се появи, но дали ще е за тях ще видим. Обикновен прийом е преди финал всичко да се забатачи до безизходица и тъкмо да повярваме, че вече няма никакви шансове, на финала да ни опровергаят или поне да оставят вратата широко отворена за следващия сезон. Предполагам добре осъзнават, че ако прекалено ни шокират може да изгубят голяма част от нас.

# 454
Аз вярвам в любовта между Банков и Огнянова. И вярвам, че пак ще намерят път един към друг, въпреки проблемите. Сигурно съм безнадеждна романтичка Simple Smile

# 455
Аз вярвам в любовта между Банков и Огнянова. И вярвам, че пак ще намерят път един към друг, въпреки проблемите. Сигурно съм безнадеждна романтичка Simple Smile
И аз вярвам в това, но засега единствената рецепта я виждам като Банков да мине поне 4 месечни сеанси при психолога. Виждаме колко е способен човека и какви чудеса направи с Вяра. Верно Банков е по-сложен случай, но все пак този специалист ми е последната надежда.

# 456
Карамазов, Моньо и Христо Шопов участват. Ако не бъркам, Каварджикова също. Луиза със сигурност. За други от "Откраднат живот" не се сещам.
Васил Банов и Cтоян Алексиев

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 15:51 от Zlati***

# 457
  • София
Стоян Алексиев съм  забравила, че е играл там иначе и според мен е добър сериала, главно заради Христо Шопов. Grinning

# 458
Cтоян Алексиев игра банкера, бащата на Eвдокия. Hе мога да се сетя за фамилията на героя.

# 459
Да,Христо много кефи,какъв глас има и той....

# 460
Дървото на живота е класи над този. Но то с пари може. А с много пари още повече. Сценарият е на висота - по роман е сепак. Но аз и трилогията четох и сериала гледах. Та не знам дали бих повторила.

# 461
  • София
Сега не мога да отворя линка, някой ще каже ли кога и от колко ще го дават?

# 462
И въпреки, че съм му много сърдита, не мога да не споделя :

Скрит текст:

# 463
Убийствен поглед Heart
Приятно ми е ...Вергов..Юлиан Вергов! Grinning

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 16:40 от *Амбър*

# 464
  • София
Сега не мога да отворя линка, някой ще каже ли кога и от колко ще го дават?

От 8 януари, но не пише от колко часа.

Общи условия

Активация на акаунт