Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 144
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
Ох, разреваха ме Зорница и Банков на летището....когато му каза да не се обръща Cry
В ролята на Зорница бях ... Обичам семеен мъж (и аз от 7 години, каква ирония), те нямат деца, но жена му е болна от рак ... това лято, въпреки всичкото пазене, видях двете черти на теста. Преминах между ада и рая .... и рая и ада ... и исках и се надявах за ... и аз не знаех за какво ...
не знаех обаче как и какво да му кажа. Страх ... от неговата реакция ... страх, да той да не остави човек в нужда ... страх от това сама да гледам дете на мъж, който е всичко за мен... угризения, че той е всичко, от което тя има нужда ...
Съдбата беше по-милостива към мен, не взех сама решението ... просто не се случи ...
Поне нямам угризения за нея ... и за точката ... така било писано

# 751
  • тук, на мястото си

И добре, че не направиха нищо на Калининия бебок.

Тихо! Да не сте продумали такова нещо, че  ще вземат да го препишат сценаристите! До пролет само хубави работи ще пишем!

# 752
Така си поревах със Зорница и Банков, а и с Мазов и Лора-тая кучка как си тръгна с тяхното дете.
Мисля, че още утре може да разберем дали Банков ще се върне или не, след интервюто на Вергов.

# 753
Вълнуващо красив финал на приказката за невъзможната любов. Липсваха обещаните сцени от чужбина и си мисля, че макар и минимален, шанс има да са прехвърлили част от продължението в следващия сезон.

# 754
Знам, че е просто сериал, но Банков и Огнянова ми скъсаха сърцето, страхотни бяха. Искрено се надявам да продължат историята им в следващия сезон

# 755
  • Разпиляна във въображението
НОВА ТЕМА:  http://www.bg-mamma.com/?topic=1010822.msg36023956#msg36023956

Общи условия

Активация на акаунт