Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 149
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
  • София
И трите ми желания се сбъднаха - сватба, бебе, сватба 2. Аз доволна! Ще спя спокойна Simple Smile

за сватба 2 не се знае. Може и да не са подписали. Wink
И по-добре, защото ми се ще истинска, голяма и щастлива сватба, без смърт, изтичане на води и пр. Simple Smile
Но имаше и комичен елемент със свекървите, хаха. Хареса ми като цяло. Радвам се много за Калин и Наталия.

За разлика от вас Банков и Огнянова не ме трогнаха, защото всичко това го очаквах, включително и репликите.

# 736
Всеки сезон си заминава по един директор на болницата Wink
Почнали ли са снимки на новия сезон?

# 737
  • София
И трите ми желания се сбъднаха - сватба, бебе, сватба 2. Аз доволна! Ще спя спокойна Simple Smile

И аз! Най-вече се зарадвах на Галка и Пецан! Супер! Изгледах целия епизод с усмивка

# 738
Сбогуването на Зорница и Банков беше толкова силно и емоционално, че просто всичко друго остана в сянка. Уникален момент, макар и сърцераздирателен. Разплакаха ме.
И в тези 30 секунди ни показаха цялата им любов...

# 739
След този финал явно Вергов няма да участва в следващия сезон.
Много силен и трогващ край!

Смятам, че това беше най-силния сезон до сега и не знам какво ще правят в следващия, като знам как разтягат локуми в бг продукциите, си мисля, че ще сътворят някоя боза, след като голяма част от основните герои няма да участва.

# 740
Новият сезон май ще се снима напролет.

# 741
  • тук, на мястото си
Оставиха си много вратички за другия сезон.
Ясно беше за Банков, но може да се поправи като например жена му да умре и той да извика Зорница в Германия.
Вяра заминава и Боби заминава с нея.
Галя и Петър правят голяма пищна сватба.
Пешко става директор и то добър.
Мазови за жалост ще имат сигурно проблеми със сурогатката, ама то не може все хубаво.

# 742
Всеки сезон си заминава по един директор на болницата Wink
Почнали ли са снимки на новия сезон?
Едва ли. Пролетта ще гледаме...
Мислех, че Вергов ще се обърне  Blush

# 743
  • Кърджали
Аз до началото на следващия сезон ще се надявам да са убедили Вергов да участва и Банков да се завърне. Силно се надявам

# 744
  • тук, на мястото си
Песента която звучеше накрая ми е позната, но в момента не се сещам коя е. Може ли да ми  подскажите, моля!

# 745
  • Разпиляна във въображението
Шокиращото, според Вергов, е че не се обърна. Всички а щели да си помислят, че ще се обърне, а той - не! Няма да се обърна!

Diavolo, те не са подписали, но се "взеха". Казвах ви аз, че нещо не се карат "качествено" и все се сдобряват. Галя си го обича.

И аз не се разстроих от Зорница и Банков.

# 746
Ей, как исках да е като по романтичните филми и Банков да не хване самолета. Все се надявах, че ще хукне след нея.😁
Дано новия сезон започне с Една година по- късно. 
П.п. Получихте ли удовлетворение от обяснението защо сезона се казва " Чуждо тяло "?😉

# 747
Толкова емоционална беше сцената между Банков и Зорница. Още съм със сълзи на очи. Най-накрая си признаха всичко, но явно е твърде късно и изход няма. До последно се надявах Банков да не замине, но... Ужасно много се надявам да се случи нещо и в 5ти сезон той да се върне, за да ги видим щастливи.

# 748
Много ми хареса финалния епизод. Имаше всякакви емоции и всичко беше добре изиграно. Не успяха да ме разплачат, но и не съм очаквала. Нямам забележки.  Simple Smile И аз се надявам да ни позволят да се наслаждаваме на играта на Вергов и в следващия сезон.

# 749
И аз до последно се надявах да се случи накрая нещо наистина много неочаквано, ама ц.
Но иначе много силен епизод, много емоционален, много добре изигран от всички. Като изключим, че на финала нещата не се развиха така, както очаквахме, сцената беше изключително добре замислена и също толкова добре пресъздадена.

И добре, че не направиха нищо на Калининия бебок.

Общи условия

Активация на акаунт