КГБ = Клуб на Готините Баби - 185.

• 70 149
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мчи, кво ми е специалното ?

# 571
Усетила си  вятъра накъде е отрано  и си преминала на трева преди нас.

# 572

ВиШ ,всичко беше шега за да ви разсмея Joy Joy Joy

# 573
Това  и правим-разсмиваме се....да не мислиш ,че повярвахме.

# 574
Честит рожден ден на Гъбкината щерчица Да е жива, здрава, успешна във всичко и главно щастлива!

Честит имен ден на Тану, май и Хармонично newsm78и ако има други в семействата ви. Живи, здрави, носете си хубавите имена с радост.

Янче честита ти нова придобивка.А на Ивлин патъци. Парите ви да отиват за полезни и хубави неща, не за илачи.

Да попитам Деборана, направи ли пастела Simple Smile ?

Айша кога пристига Ани. Специални поздрави за нея и Пламен Simple Smile

Хубав уикенд на всички Hug

# 575
  • Кубрат/ Пишурка
 Честити празници в домовете на Гъбка и Тану! Да са живи и здрави празнуващите!
Много поздрави от баба ви З! Не се видяхме , но се чухме. Изкарали са много хубав юбилей на Тео. Много ми се искаше да се видим в Русе, ама имах други ангажименти, пък и времето много кофти - оставихме го за по-топло време. Тя ще се обади, като се върне, че там няма нет.

# 576
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НА ГЪБКИНАТА ЩЕРКА! bouquet bouquet bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ТАНУ! bouquet bouquet bouquet
ДА СТЕ ЗДРАВИ, А ВСИЧКО ХУБАВО ДА ВИ СЕ СЛУЧИ!
Вече съм в коловоза.Минах критичният момент. Няма да се дам.Пия чай от мента вместо вода- няма по- голяма гадост.То не, че жълтия кантарион е по- добре.
Ивлин, гледах го това алое, но не разбрах как да си го поръчам.В аптеките няма ли го?
Дидимити, започна с родопски специалитети да закусваш.Чувствам пръстчето на снахата./шегичка/Дано по- бързо решиш здравословните проблеми.
Е и на другите имах какво да кажа, но ще си го кажа само на ум. Joy
Лека да е.

# 577
  • София
Габката, да ти е жива и здрава рожденничката!
Каквото си пожелае - да се случи!
Тану, честит имен денс пожелания за здраве и щастие!
Фури, ако искаш алое вера на Форевър - имам приятелка-дистрибутор от Варна.
Тя пише и тук, във форума - http://old.bg-mamma.com/?action=profile;u=71474 
много разбира, дава съвети и предложения. Доволна съм, когато съм купувала от нея.
При интерес - давам и тел.№.

# 578
  • София
Добро утро, красТавици!
Не съм се чалнала от много учене. След като се прибрах от тръстиката, похапнах, помотах се и се посмях в темата, седнах да уча, е да, ама започна яко да ме тегли към възглавницата и ... лека нощ деца.
Станах преди малко, поздравих някоя и друга Таня, поговорих си с Хармонично и сега нощта е моя. Мммм - Фройд и аз...Убавиня! Ще включа и още двама в компанията Joy. Докато съм спала синът ми дошъл и ни донесъл баница и боза - студентска вечеря, че и за закуска ще има.  Wink
А вие пишете, не се щадете Simple Smile
нЕ'ам нерви за коментар Simple Smile. По-скоро мозъчните ми структури още дремуцат.  smile3507

# 579
Гледай  да не ни нагълташ през монитора.

# 580
Мили момичета -Дидимити,Тану,Жабче,Алфея,Деборана,Борянчице,Фло,Кари,Яне,Фурийке,Айша
Благодаря за пожеланията към щерката❤❤❤❤
Да сте живи и здрави!

Аз намерих снега в планината😁
Голяма бойна група.С нас и децата.
Имаме си рожденичка и именичка.
Купона още се вихри,😀

Тану-честит имен ден!
Здрава да си и щастлива!

Отивам на хорото😘😁😁

# 581
  • София
     Добро утро!Какво е това спане,девойки?!

Честит рожден ден на дъщеричката на Гъбка!Желая и здраве,щастие и любов!
    Честит имен ден на Тану! Здраве,младост и щастие
!    КАГ, светла памет на племенника ти! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

По закона на всеобщата гадост,биологичният ми часовник  е настроен да се будя в 6 часа през празничните дни.Така,че вече съм сготвила,подредила и почистила.Сега пия второ кафе с лапчо.
  Големи страхове брах с един кътник.Имам горчив опит от минали години с друг такъв,който се предаде след два часа стенание на зъболекарския стол и три упойки.Оказа се,че страховете ми са били излишни.Доктор Фло е виртуоз с клещите.Благодаря ти,мила ! Граово е било дъно на море и сега е пълно с перли.Ти го доказваш.

Последна редакция: сб, 13 яну 2018, 10:25 от Яжка

# 582
Добро утро!
Къде сте?
При нас уж щеше да има виелици,но засега е сухо.
Хайде на кафе!

Пералнята пере,ще сложа едно варено в кукъра и това за днес.
След обяд съм на театър" Влюбеният Шекспир" ще гледам.
На всички спокоен съботен ден!

# 583
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро, поспалани!
Снощи кой с Фройд, кой на хоро, кой на мента...
Тази сутрин - на кафе:

Ееее, докато публикувам две ме изпревариха, но няма да редактирам. А Яжка какви мекици е предложила....Ще взема и аз да забъркам .

# 584
Добрутро.
С кафето засега свърших., в смисъл изпих го, не съм се скарала с него.
Ама сега след мекиците, ако някоя сложи и шкембе чорба, чакайте след два три часа да  почукам на вратата.  Не отговарям за последствията. Но може и една хубава пържола от "ниска крава"да приготвите за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт