КГБ = Клуб на Готините Баби - 185.

• 70 544
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • в малка спретната къщурка
Хей, стана ли Ви тиквеникаааааа? Моя още спиии...Sleepy

# 91
  • тук, на мястото си
Добро утро!

И на мене малко ми остана за днес - сърмите, баницата и питката. Всичко друго ударих вчера, а снощи цяла вечер се пека пуйката. Много се изморих, ама мина ми, де ще ида.
Ставам! На обедна "почивка" пак може да се обадя.

# 92
Добро утро.
,,Обаждам се да ви кажа, че ви обичам...""
и ви желая светли, щастливи и уютни празници с любими близки и приятели.
Бъдете живи и здрави, да се радваме на това, което имаме и не съжаляваме за това, което нямаме.

Не ми е много празнично,но ще ги отметнем празниците, де ще ходим.
Приятна Бъдни вечер, Коледа и Нова година.

П.п.Пиша от телефона, сори за грешките, ако не съм видяла да ги оправя

# 93
                      Добро утро! Излюпих се и аз! Пия от кафенцето и се захващам.БЕгай работа,че ида! Yum
                      Отивам да Фантастико да "сготвя" постните манджи,а след обяд питката,баницата и съм решила да експериментирам с тиквеника.Да видя дали ще се получи това дето съм решила.Ние сме сами тази вечер и няма да се престаравам.Ще гледам да спретна бройката на ястията.
                     Аритка,радвам се,че ЕКОНТ си свърши толкова бързо работата.Заслужаваха си обиколките , 3-4 дни ги обикалях докато се класирам.
                     Лек и усмихнат ден и весели празници - здраве,късмет и много приятни емоции с любими хора!

# 94
Добро утроо!
И аз допивам кафето в движение😁
И аз съм почти готова без тестените изделия.Тях оставям на мама,че и тя иска да се изяви😍
Яне ,тази песен я зная автентична.
Дядо ми по мамина линия я припяваше като наближи Коледа,а баба го мъмреше,че хем незнаел текста,па пеел.😊
И сега аз я припявам ,хем заряди тях,а и традицията да се запазва.
Щерките,мама-пригласят.

Хайде до после💕

# 95
  • София
Пожелавам на всички много здраве, много щастие, много любов и топлина в домовете и сърцата ви, много прекрасни и запомнящи моменти с положителна украска да ви връхлетят! Нека всичките ви мечти да се сбъднат! Бъдете обичани!

# 96
Добър ден милички !
Станах рано ,но чак сега успявам да пия кафето.
Направих и опекох тиквеника, една тава  ориз с гъби ,постните сърми клокочат на котлона.
Следобед питката. Сега една прахосмукачка ,създавам празничничен вид ,а и аз да се наглася.
Спорна ви работа на всички ви !

Нека Бог ви благослови и закриля вашите семейства !
Радостни и щастливи Коледни празници !

Прегръдки и целувки !  :*  :*

# 97
Да  се сбъднат всичките хубави пожелания!
Да сме здрави,прави и  добри!
Празник е,да оставим  тъжните мисли  и да се усмихнем!

# 98
Светла Коледа , приятелки! Нека ви е топло на душата, да ви светят очите и усмивка да грее на лицата ви!

# 99
  • тук и там
Весели празници,мили приятелки!
Да сме най вече здрави,нека в нашите сърца има много любов и доброта!
И аз станах рано и на крак пих кафе,та до сега.След обяд ще пътуваме за Разград.Направих едни сърмички и пълнени сухи чушки с булгур и маслини.Няма как да отида с празни ръце.Купих и торта,подаръци.Чакам всичко да се опече и потегляме.
Пожелавам весело изкарване на Бъдни вечер и много подаръци под елхата.

# 100
  • София
Весели, топли и щастливи коледни празници на всички ви!!! Нека коледното настроение да не ви оставя през цялата година!
https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY&list=PLd6KyIRLTQ … WEFK11L8Eb7vKRhLb
Чета ви - всички сте спретнали трапезата за довечера. Аз сега я отпочвам, но си имам заготовки и ще се справя.
 Благодаря на Яжка за подаръка - много хубави и полезни неща. Благодарности и от Румен, че и той е включен. С Деборана се чухме - и тя е получила моя подарък.
Още веднъж на всички ви весели празници и бъдете здрави!!

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 12:48 от m a y a

# 101
# 102
  • Кубрат/ Пишурка

Включвам се само да кажа, че с коледното кафе някой друг ще почерпи. Оказа се, че и Тони ще остане сама \ а се подготвяше за доста гости \ и ще си празнуваме двечките. След малко ще тръгвам. Весело изкарване!

# 103
Споко Янче, ще му турнем утре едно кафе.
Весела Коледа  на двечките!
Фури, добре че ти прочетох сега вица защото реейки се из нета шях да изгоря тиквеника , но го спасих.

# 104
  • София
Янке, весело изкарване при Тони!
Предай и много поздрави от всички нас.
Ние  сутринта осъществихме успешно операция "Обувки".
Следва - яке, но ще е по-лесна. Май...
Боба е сготвен, Пл. ядосан, защото едни зърна са сварени, други дрънкат.
Моите зелеви сарми на външен вид биват, дано и на вкус стават.
Тиквеника и трушията са купени, та са добри.
Питка след малко ще направя от готово тесто.
Ами това е, засега.
Не ме бива много в протоколните пожелания, но се присъединявам към вашите.
Дано се сбъднат.

Общи условия

Активация на акаунт