Avon - обсъждане на продукти тема 24

• 96 454
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
  • Wonderland
Шишенцата от спрея за бързо съхнене на лака за нокти могат ли да се отваря и да се използват за други цели. Някой пробвал ли е? Днес се опитах да отворя едно празно шишенце от спрея, безуспешно.  Mr. Green
Моето шишенце се отваря без проблем.
А е още пълно. Нещо не се сработихме. С него-без него все тая Confused

# 451
  • София
Хидратиращият крем, от серията Nutra effects, става ли за смесена кожа, т.е. попива ли добре без да лъщи?
Дневния или универсалния?
Ами, дневния и нощния.

# 452
  • София
Шишенцата от спрея за бързо съхнене на лака за нокти могат ли да се отваря и да се използват за други цели. Някой пробвал ли е? Днес се опитах да отворя едно празно шишенце от спрея, безуспешно.  Mr. Green
Моето шишенце се отваря без проблем.
А е още пълно. Нещо не се сработихме. С него-без него все тая Confused

Благодаря! Ще пробвам пак. Simple Smile

# 453
  • София
Моето също се отваря много лесно. И съм доста доволна от съдържанието.

# 454

Може, но вътре е леко мазно. Като опитвам да го измия с гореща вода се деформира.

# 455
  • В къЩи.
Здравейте,
бихте ли ми помогна ли да избера мъжки парфюм подходящ за сезона за 45г мъж. Колебая се между тези двата:
https://www.avon.bg/prodykt/570-22802/mesmerize/toaletna-voda-me … rize-blue-za-nego 
и
https://www.avon.bg/prodykt/36199/

Харесвам черния Масмериз,но той е тежък за сезона.

Приемам и други предложения. Hug

# 456
  • София, България
Май сама можеш да вземеш решение. Относно парфюмите е въпрос на вкус, а не на възраст според мен. Щом онзи парфюм ти се вижда тежичък за лятото избери нещо друго, което е по-"лятно". Човекът ще оцени жеста.

# 457
Някой доволен ли е от околоочен крем Anew Reversalist и окей ли е да го ползвам тъй като съм на 20г., но имам прекалено големи тъмни кръгове под очите.

# 458
  • В къЩи.
Май сама можеш да вземеш решение. Относно парфюмите е въпрос на вкус, а не на възраст според мен. Щом онзи парфюм ти се вижда тежичък за лятото избери нещо друго, което е по-"лятно". Човекът ще оцени жеста.

Тежък ми е черния ,но синия Месмериз не го познавам. Thinking

Човека основно ще си го душа аз, Laughing , за мъжО е. Предимно аз му избирам парфюмите,но не познавам всички аромати предлагани от Ейвън.
Затова и се допитах за предложения за някой летен . Hug

# 459
  • Пловдив

Тежък ми е черния ,но синия Месмериз не го познавам. Thinking

Човека основно ще си го душа аз, Laughing , за мъжО е. Предимно аз му избирам парфюмите,но не познавам всички аромати предлагани от Ейвън.
Затова и се допитах за предложения за някой летен . Hug
Pure  е с доста "изчистен" и лек аромат, ама все пак зависи дали и на двамата ще Ви допадне.
Като цяло през всеки сезон пускат аромати съответсващи за сезона. Примерно дамските през лятото са основно с флорални нотки, като по-тежките аромати ги спират или ги пускат по-рядко( изключвам доказано търсените аромати)
Ако имаш време ти е вариант да помолиш за мостри, ако имаш предствител под ръка. Така можеш да се ориентираш по-добре кой е подходящият аромат.

# 460
Здравейте,
бихте ли ми помогна ли да избера мъжки парфюм подходящ за сезона за 45г мъж. Колебая се между тези двата:
https://www.avon.bg/prodykt/570-22802/mesmerize/toaletna-voda-me … rize-blue-za-nego 
и
https://www.avon.bg/prodykt/36199/

Харесвам черния Масмериз,но той е тежък за сезона.

Приемам и други предложения. Hug

Exploration , Life by Kenzo. И двата за типично летни доста хладни. Синия масмериз е малко по-подправков за топло време,  а Пюър една идея по-безличен отколкото трябва да по-зрял мъж.

# 461
  • София
Някой доволен ли е от околоочен крем Anew Reversalist и окей ли е да го ползвам тъй като съм на 20г., но имам прекалено големи тъмни кръгове под очите.
Аз съм на 21 и го ползвах доскоро без проблем, въпреки че нямам тъмни кръгове. Придаваше ми доста свеж вид.

# 462
Аз се интересувам от новите спирали. Ако някой ги е тествал, моля да сподели.
Търся по-скоро естествен вид на миглите, да не слепва и да не се рони.

# 463
  • В къЩи.
Калина_Атанасова ,ге_ge , благодаря ви. bouquet

# 464
Синият парфюм Musk marine дали е свеж колкото Pure или е тежък. Трябва някой ненатрапчив да избера.

Общи условия

Активация на акаунт