Avon - обсъждане на продукти тема 24

• 96 346
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Привет, бих искала да попитам тези, които са ползвали парфюма Premiere Luxe, наистина ли е толкова тежък и натрапчив колкото го описват във фрагрантика. Обмислям покупка, на пръв поглед от страницата в каталога ми допада, дори леко ми напомня на little black dress, а той ми е от любимите, но ме притеснява това, че го описват като задушлив.

# 661
  • Пловдив
Привет, бих искала да попитам тези, които са ползвали парфюма Premiere Luxe, наистина ли е толкова тежък и натрапчив колкото го описват във фрагрантика. Обмислям покупка, на пръв поглед от страницата в каталога ми допада, дори леко ми напомня на little black dress, а той ми е от любимите, но ме притеснява това, че го описват като задушлив.
Според мен не е чак толкова задушлив. Идва ми малко по-луксозен от черната рокля, но пък всеки си има вкус. Взимай мостра и пробвай, това за мен винаги е бил най-добирят вариант да си избера подобен продукт

# 662

Наистина е тежък и натрапчив, за мен направо задушлив. Съвсем на друго ниво е от Little Black Dress, той е свеж, ефирен и безобиден в сравнение с него.

# 663

Наистина е много тежък аромат и както бяха препоръчали по-горе, задължително мостра преди това. Това важи и за всички останали аромати. Според мен нищо общо с "малка черна рокля". Преди седмица моя позната, също представител,  ме попита за този аромат и отговора ми беше същия.  Simple Smile

# 664
И за мен е много тежък, никак не ми допада

# 665
Ако имаш възможност вземи си мостра. Друг вариант за мини опаковките по 10мл. когато са на цена 2за 7,00. Няма как да прецениш с питане. Всичко о е въпрос на кожа. Аз съм студенокръвна, върху мен стои страхотно. Наистина звучи луксозно и няма общо с типичните ейвънски  нотки. Но върху друга кожа се развива различно.

# 666
Аз го харесвам. Вероятно защото обожавам силни, тежки аромати.

# 667
Благодаря ви за отговорите. Знам, че с мостра е най-добре, но не познавам лично представител на ейвън ( да се зачуди човек) , а поръчвам чрез приятелка на колежка на майка ми и цялото това препредаване за 1 мостра ме изнервя. В крайна сметка се отказвам или най-много да последвам съвета на re_ge с по-малка разфасофка.

# 668
Един от любимите ми парфюми. Изключително траен, стои някак луксозно и изискано и не е от типичните Ейвънски парфюми. Не го намирам за задушлив, освен ако човек не се окъпе с него...Но разбира се всичко е въпрос на вкус и кожа, затова мостра.

# 669
  • София, Западен парк
Аз също много го харесвам - но за по-студено време. През лятото ми идва тежичък, когато е горещо де. За зимата ми е прекрасен.

# 670
  • София
Харесвам Premiere Luxe, но не е за лятото. И аромата е траен. Peace

# 671
Да, определено не е подходящ за лятото. За късна есен и зимата е чудесен. Леко пудрен е. Но определено е изискан. Ароматът малко ми прилича на "212 VIP" на Каролина Херера.

# 672
  • В къЩи.
Здравейте.
Някъде имам спомен ,че се обсъждаха лосиони/олиа за тяло с блестящи частици,но в последните 5-6 страници не открих коментар.
Интересувам се от това https://www.avon.bg/prodykt/37362/ Как е като усещане върху кожата,много ли е блестящо...?
Благодаря. bouquet

# 673
Здравейте. Интересуват ме два продукта от последната брошура - тази от 05.07. Адаптивен ФДТ Luxe (стр. 59) и озаряващ ВВ крем (стр. 4). И за двата ме интересува най-вече покривността, например от 1 до 5, ако приемем че 5 е най-силно покривното. Също трайност в жегата и дали си отговарят на показаните цветове.
ФДТ LUXE е средно към силно покривен, да кажем 4 по скалата Ви Simple Smile За да си избера цвят поръчах мостри от всички цветове и пак сбърках точния цвят (леко ми розовее най-светлият цвят). На моята мазна кожа в топлото време дори с основа и фиксиращ спрей се разтича леко. Сега лятото съм с ББ крем Нутраефектс, но матиращия. Поръчала съм втора опаковка. Покривност между 2 и 3 точки, ако се добави малко пудра не виждам разлика от ФДТ. Добре се държи и за цената си е супер. Ако не се пипам по лицето, изкарва деня Simple Smile

# 674
Здравейте. Някоя имала/виждала ли е чантите с принт на географска карта? Харесах ги и двете, поне в каталога. Едната е повече като пътна чанта, прекалено голяма ли ще дойде за ежедневието, пише, че е и градска чанта, мерих с линийка, но не се ориентирам така. Но дамската мисля със сигурност да взема.

Общи условия

Активация на акаунт