Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Сливен
Търся белина,която да мирише минимално гадно и да я има в Кауфланд,Лидл или ДМ.И питане към Гес ,белината ще разяде ли стириопорени корнизи покрити с латекс?

# 181
  • София
Аче мирише минимално. Аз покрай кучето тествах всички белини на пазара.
Маратонки, по-точно кецове пера пак на програмата за вълна /или спортно, ако имате/. С прах за бяло.

# 182

такава белина съм вземала от Лидл - мирише съвсем леко на белина. Не е в постоянен асортимент мисля, пускат я по тематични седмици. Предполагам я има и на други места...

Има я и под формата на спрей:

# 183
НИКОГА не си купувайте прах Рекс (Amazonia freshness)!!! Няма такъв боклук!!! Отделно, пералнята ми за пръв път имаше някакъв проблем... чак имам чувството, че е от тоя боклук...

# 184
– Що, какво му е? – невинно попита тя.

# 185
# 186
  • Пловдив
Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз..невинно да попитам...дали сте доволни от Ленор капс.за пране? Simple Smile

# 187
НИКОГА не си купувайте прах Рекс (Amazonia freshness)!!! Няма такъв боклук!!! Отделно, пералнята ми за пръв път имаше някакъв проблем... чак имам чувството, че е от тоя боклук...

Мирише добре и изпира прилично, обаче имах много странен проблем. Оставям пералнята на отложен старт, заредена е с прах и дрехи предварително. От влажността в отделението, голяма част от рекса си стоеше превърнал с в, нещо като камък. Едвам го разбих с ръка, направо като цимент. За първи път в живота си виждам подобно нещо. Обичайно ползвам други прахове и никога не се е случвало.
Проверете подобно буца да не е заседнала някъде по машината ви. Напълно възможно е заради реска да е възникнал тоя проблем.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 21:52 от BM21

# 188
Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз..невинно да попитам...дали сте доволни от Ленор капс.за пране? Simple Smile
Ако си ползвала Персил капсули-като тях е.Само че има МНОГО повече аромат.

# 189
Скрит текст:
– Що, какво му е? – невинно попита тя.
Имаха на времето една реклама "сиво като блузата ти"... Прането излиза по-сиво, мърляво и "засечено" отколкото влиза... Все едно го е "влачил пороя" (много подходящ цитат от предишна тема)... И това само от едно пране...

# 190
Пък аз си взех една малка зелена кутия Савекс свеж за 88 стотинки да пукам капсули и да се разнасят свежи аромати. В тоя живот трябва да поемаме и рискове в крайна сметка.
Скрит текст:
Обаче не може да им се отрече, че опаковките са ги направили много свежи и хващащи окото, а ароматите никак не са неприятни. Ако и прахът ставаше за друго, освен да парфюмира, щеше да е добре. Всъщност, ще видим дали и за това става.

# 191
Честита нова година на всички! Simple Smile
Влизам с въпрос, който вероятно вече е коментиран, но нямам спомен. Пера вълнени, копринени, смесени и всякакви деликатни материи с Perwoll color, който наскоро погледнах, че съдържа целулаза. Този ензим уврежда ли протеиновите влакна или това се отнася само за протеазата?

# 192
  • София
Трябва да има надпис на шишето " не перете вълна и коприна". А на Первол пише, че става за всички тъкани

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 22:39 от Free Agent

# 193
Целулазата действа върху целулозни тъкани – памук и лен.

# 194
  • Сливен
Благодаря на всички за насоките.

Общи условия

Активация на акаунт