Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 399
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Какъв мъх?
Топченцата ли? Обикновено те се образуват на стари дрехи.
Имам черни панталони, които се полепват с власинки, тях чистя с лепкава четка за дрехи.

# 511
да топченца, и по новите се образуват поне при мен така се получава, вероятно от материята. Купих на дъщеря ми една рокля и блузка (памук + акрил или вискоза) и след цял ден на градината, като се прибра вече по ръкавите имаше топченца Sad

# 512
  • София
Ами течен препарат с ензими и машимка за топченца.

# 513
Ами течен препарат с ензими и машимка за топченца.

С Тео бебе може ли? или ако може да споделиш кой е по-добър

# 514
А що...моите не ги и обличам. Вадя от гардероба и директно в пералнята....Joy
И аз така! Признай си, че от мен си видяла. Само т'ва светлото яке миналата седмица що така се излъгах да го облека?  Thinking
 А, да! Реших, че е крайно време да пробвам Денкмит на една мръсна дреха. 😉

# 515
исках да кажа, че не са с петна и т.н. само с изброените замърсявания от първата страница/пот.
Освен това, ще съм ви благодарна ако ми споделите как се справяте с образувалия се мъх по дрехите ви. Писна ми след всяко обличане и изпиране да ги чистя със самобръсначка. Благодаря ви предварително
Не е нужно да се обясняваш; тук тона стана подигравателно-усмиващ, защото някои имат явно големи проблеми с прането и за тях е непонятно да разберат, че други нямат.

А сега сериозно. Имам две кожени якета (изкуствена кожа) и се чудя как да ги поддържам. Страх ме е кожата да не се нацепи, ако ги потопя да постоят в разтвор с препарат. Вие какво правите?

# 516
Имам две якета изк.кожа....пера ги на програма ръчно пране или деликатна програма. Друг вариант е химическо чистене..но при нас обаче не са добри , нямам им доверие и за това пера в пералня.

# 517
Хм и не са се "повредили" изобщо след прането в пералня? Thinking 

# 518
Имам сако и сукман с орнаменти от изкуствена кожа, давам на химическо, как го чистят не знам, не са ми ги развалили, но те са съвсем малко като процент от дрехата!

# 519
Я вижте какво се появи:
Скрит текст:

Хич не ги виждам в дългосрочен план на тази цена за 15 пранета, въпреки че са значително по-евтини от други капсули на пазара.

# 520
  • София
Да си призная, кожено и изк. кожа яке досега не съм прала.😳 Едно време ги давах на хч. Обаче сега погледнах, че якето ми изк. кожа си има етикет - пране 30 гр. Тия дни ще го пусна с течен на програмата за вълна.

# 521
Ау...с тия фешън капсули сега ще пощуреят домакините...тц..тц...впечатлена съм. На вид са ги докарали. Изглеждат много луксозни.

# 522
По информацията, която имам, са и доста добри. Нещо като DM-ските, защото са на един производител. Във всеки случай, по мое мнение това е единственото нещо от продукцията на Савекс, което ще си струва.

# 523
Каква е цената?

# 524
Ауу ще ги пробвам,дано наистина са добри и не ги развалят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт