Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 119
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Мери, като почнем от 28-ми епизод, където той си изпроси целувката, и минем през 29-ти, 30-ти и 31-ви, във всичките тези епизоди все това правят. Както Банков каза накрая - от няколко дни се целуват и бягат Grinning

# 541
  • Кърджали
Общо взето повечето моменти между тях мога да си ги превъртам и превъртам, и превъртам

# 542
  • Другата България
Мери, като почнем от 28-ми епизод, където той си изпроси целувката, и минем през 29-ти, 30-ти и 31-ви, във всичките тези епизоди все това правят. Както Банков каза накрая - от няколко дни се целуват и бягат Grinning
А този с първата им целувка в спешния кабинет кой е? newsm78
Целувката в спешния е в 30 еп.
smile3521 newsm10 bouquet

# 543
  • тук, на мястото си
Честита Нова Година!

# 544
Честита нова година! Нека бъде здрава, щастлива и успешна за всички! Hug Blush

# 545
И аз попаднах на записа на интервюто с Вачкова в "Събуди се" от вчера. Така както го описа историята с нейната героиня продължава с пълна сила и в новия сезон:
"Не знам как да ви го кажа, но още по-страшни неща я чакат. Ако щете вярвайте. Горката... но така се завихрят и влизат нови герои и такива нови неща предстоят... нямам търпение да получа и искам всичките сценарии да ги имам докрай и да не спирам да ги чета..."
Христина Апостолова е нейния сценарист, познава я добре и част от тази история Вачкова лично е била преживяла.

# 546
Милата, дали покрай този Васко няма да си довлече проблеми и с приемното родителство на Коко..... Освен, че този я мами с парите, остава и да й вземат детето...

# 547
  • София
Милата, дали покрай този Васко няма да си довлече проблеми и с приемното родителство на Коко..... Освен, че този я мами с парите, остава и да й вземат детето...

Може баща му да се върне.

# 548
В този сезон Магда ли ще е жертвеният агнец на сценаристите?

# 549
В този сезон Магда ли ще е жертвеният агнец на сценаристите?

В миналия беше Зорница, сега явно е ред на Магда. Да оставят Огнянова да си почине малко. Grinning

# 550
В миналия беше Зорница, сега явно е ред на Магда. Да оставят Огнянова да си почине малко. Grinning
Поне на Зорница й дадоха 4 месеца любов без особени сътресения доколкото се разбра. Но разказаха играта и на Вяра, Калин заради Наталия, Мазови, донякъде Галя заради Петър, дори и Романова... Нямаше да е в техния стил, ако не увеличават драматизма във всеки следващ сезон.

# 551
Поне на Зорница й дадоха 4 месеца любов без особени сътресения доколкото се разбра. Но разказаха играта и на Вяра, Калин заради Наталия, Мазови, донякъде Галя заради Петър, дори и Романова... Нямаше да е в техния стил, ако не увеличават драматизма във всеки следващ сезон.

То след този драматизъм в 4-ти сезон, не знам какво да очаквам в следващия.

# 552
Принципно е ясно какво да очакваме. И без да знаем детайлите Вачкова каза достатъчно, но пропусна да спомене да си приготвим повече салфетки, алкохол и по възможност да не държим наоколо много твърди предмети лесни за хвърляне по телевизора Sunglasses

# 553
В предишния сезон до последно вярвах в сценаристите, те обаче отказаха да оправдаят доверието ми Smiley
Сега пак ще им дам кредит на доверие, пък да видим колко време ще им отнеме, за да го пропилеят Satisfied Сега вече очакванията ми ще са занижени до степен да се надявам поне да свърши щастливо Grinning

Яница, лошото е, че схемата им е такава, че ако дадат почивка на Зорница, това означава да не я гледаме, щото ще са твърде заети да раздухват другите драми. Така че нека има и около нея драма, но умерена. Както казах и преди, ако някой готин нов лекар се върти покрай нея и я ухажва, а тя се съпротивлява, защото още си обича магарето, на мен ще ми е достатъчна драма Grinning

yahoo, колкото пъти погледна аватара ти, толкова пъти се ухилвам, заразителен е Smiley

# 554
В предишния сезон до последно вярвах в сценаристите, те обаче отказаха да оправдаят доверието ми Smiley
Сега пак ще им дам кредит на доверие, пък да видим колко време ще им отнеме, за да го пропилеят Satisfied Сега вече очакванията ми ще са занижени до степен да се надявам поне да свърши щастливо Grinning

Яница, лошото е, че схемата им е такава, че ако дадат почивка на Зорница, това означава да не я гледаме, щото ще са твърде заети да раздухват другите драми. Така че нека има и около нея драма, но умерена. Както казах и преди, ако някой готин нов лекар се върти покрай нея и я ухажва, а тя се съпротивлява, защото още си обича магарето, на мен ще ми е достатъчна драма Grinning

yahoo, колкото пъти погледна аватара ти, толкова пъти се ухилвам, заразителен е Smiley

За сценаристите май няма такова понятие като умерено и то особено в драмата. Grinning Очаквам пак да я завихрят в големи количества. И току виж някой готин лекар се завъртял покрай Зорница и почне лека полека да й влиза под кожата, и те върнат Банков да й размъти главата. Тогава хем ще си имаме нов любовен триъгълник , хем пак голяма драма. Grinning

Аватарът и мен много ме кара да се усмихвам всеки път като го видя. Smile Тази Диана ми е удоволствие да я гледам. Heart

Общи условия

Активация на акаунт