Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 743
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Амбър, на мен също ми харесва бунтарското у Вергов, но това, което най-много ми харесва, е, че изглежда интелигентен човек, а интелекта у един мъж го намирам за най-секси.Simple Smile
По-хубаво не бих могла да го кажа Heart
Даже интелекта е преди бунтарството.Някой да ми опонира,да ме интригува,да не подлежи на манипулация..с една дума интересен мъж:)

Присъединявам се към двете мнения за интелигентните мъже Simple Smile Както се казваше в един сериал - Smart is the new sexy Wink

# 736
Aко говорим за мъж, от тройката мечки, определено Вергов ми е фаворит  Mr. Green Освен, че е красавец, има и хубаво чувство за хумор, доста остър ум и дар слово. При импровизации особено се усеща.
От младите актриси, на мен също, най-много ми харесват Диана Димитрова, Ралица Паскалева и покрай фейсбук, откритието ми от преди няколко дни Дария Митушева /сестра Kирилова/. Hамирам я за изключително красива, има същите "усмихнати" устни като на Диана  Grinning
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
И Дария Симеонова е много чаровна, и Луиза, и Буковска, но към горните изпитвам една идея по-голяма лична симпатия. Cериалът на красивите актриси е това  Grinning

# 737
Тази девойка не е лоша, но така ужасно си мърда устата като говори, че ни игра, ни външен вид мога да оценя в нея.

# 738
Да, във филма и на мен не ми направи впечатление играта й. Mоже би затова чак сега, по снимки, забелязах колко е красива.

# 739
О,прекрасна е тази Дария!Много ми харесва и в сериала,много е естествена.Това за долната челюст наистина е малко странно,но последно когато я дадоха,само там гледах ,ами нямаше такова нещо вече Simple Smile)Сигурно са и обърнали внимание.

На първата снимка,направо ми напомня Диляна,а за мен тя и Роси са най-красивите българки.

# 740
За Ася многократно съм изразявал възхищението си от нея като изключително положителен герой, дори ми е много симпатична като жена, но някак и аз не мога да я поставя при Диана и Ралица.

# 741
За фенките на Вергов, пускам едно изпълнение, но му слагам червена точка, 18+, гледайте (най-вече слушайте  Laughing), когато си легнат децата  Mr. Green

и продължението

# 742
Хора вие не работите ли? Joy Аз от работа дори за 5мин. не мога да прегледам какво сте писали Smile
Вергов освен красавец, бунтар, изглежда като човек, с който можеш да си говориш по различни теми нещо, което ценя много в един мъж Heart Eyes ....случвало ми е се да харесам мъж визуално, с който след няколко разменени изречения, да ми се иска изобщо да не си бяхме говорили  Joy
От дамите определено Диана и Ралица са ми любимки, много са красиви, освен талантливи Heart. Диана озарява с излъчването и естествената си красота, а Ралица има страхотни очи,поразителен поглед, запомнила съм я още от Столичаните.

# 743
Оооо, Злати, благодаря! Много харесвам Пощенска кутия за мръсни приказки, но не знаех, че Вергов е чел, гледала съм Захари, той беше готин

Ееее, Майче, някои свършихме работа - аз баш днес се оплаквах, че от форума не мога да се концентрирам в офиса Laughing

# 744
Разсейването с приятни неща само ми помага да се концентрирам по-добре в работата Grinning
А и днес ни беше първи ден, целият офис беше настроен неработно Joy
Злати, благодаря за линковете, с кеф щв си ги изгледам Simple Smile

# 745
Аз пък днес почивка,затова съм толкова активна в темата Simple Smile
Злати,благодаря ти,както винаги Юли ме разсмя.
Абсолютно съм съгласна с мненията и на Злати и на Майчето за него,това откривам и аз в него и затова съм така запленена Simple Smile

# 746
  • Разпиляна във въображението
НОВА ТЕМА http://www.bg-mamma.com/?topic=1012031.new#new

Тръгнах да търся хубави снимки на жените, но те много героини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт