Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 774
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Това в отговор на Donna Simple SmileХа ха ,нали.Някой беше писал,че е засякъл Владов в трамвая и че на живо е по-хубав.Аз още от "столичаните" съм го забелязала Simple Smile
Карамазов е с най-хубави черти от "моята" тройка ,но ..голям е дечко и нарцис и затова не ми е интересен.Ми той при една евентуална среща сигурно,вместо да ти обърне внимание,сигурно ще виси на огледалото...ами мерси!
А Захари и Вергов са мъжкари,но Захари ми е една идея по-арогантен,та се сещате кой ми е любимеца Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 16:13 от *Амбър*

# 706
И сега с риск да разсмея някой,но не ми пука Mr. Green,аз му писах на Вергов,за двата празника на лично съобщение и той ми отговори и двата пъти...ми мило ми стана  Heart Eyes
Laughing
Амбър, това не трябваше да го пишеш. Cега ще го залеем със съобщения, че на коментари много не отговаря  Laughing
Шегувам се, наистина е мило Simple Smile
Hа Тасев гласа не ме дразни, но отварям малка скоба покрай темата. Mоля се само да не вкарат Kойна Русева в сериала. Kъм нейния тембър имам алергия.

# 707
  • Разпиляна във въображението
Няма, тя е при Наследниците  Peace

# 708
Захари на мен ми е откровено некрасив. Не може да ме грабне и толкова. Владо Карамазов е с много хубави черти, но...не знам, не ми изглежда достатъчно мъжкар, а не съм го гледала в роли, та да преценя дали, ако се превъплъти в нещо мъжкарско, ще го харесам.

Оууу, Злати, Койна и на мен ми е адски несимпатична, не я ща в нашия сериал.

# 709
  • София
http://www.eva.bg/article/33401-V-EVA-prez-yanuari

Д-р Огнянова на корицата на сп."Ева".

# 710
Tака е Злати,двоумях се дали да го споделя:)Но пък,недейте да сте сигурни,че ще отговори на всеки хахаха
Ох,Койна и аз не я харесвам и глас и очи бррр
А в първият  филм на Вергов "Коледата е възможна",там му е съпруга.Много забавно филмче и Вергов и Шопови накуп.Simple Smile

# 711
Няма, тя е при Наследниците  Peace
Тя и в Дървото на живота участва. Дано не стъпва в Откраднат живот  Laughing
Владо Kарамазов е голям актьор, според мен. A съдейки по видеота, които съм гледала, мисля, че е и доста внимателен към феновете си. Hякаква среща със студенти бях гледала в профила му, лайфовете, които правят тримата, ами много е естествен. Иначе, съм чувала, че е доста суетен и му личи на моменти, когато пише за себе си, но не и при отношението към почитателите и при срещи с тях. C нетърпение чакам Дяволското гърло, но съжаление, май няма да го пуснат скоро. Януари и февруари ще е за Дървото на живота (и там прави страхотна роля) а напролет би трябвало да започне нашия сериал.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 17:11 от Zlati***

# 712
но да пиша лично съобщение или да ида на среща като тази с Диана - абсурд, много ме е срам Flushed
А замисляла ли си се ,че на тях може би им е приятно да общуват с хората и да получават обратна връзка за това, което правят. Все пак не са световните звезди, дето не могат да отделят две минути време за феновете си:).
Да не говорим, че като правят такива срещи, те явно ги правят за нас и очакват да отидем, не да се срамуваме Smiley Така че, бъди по-смела следващия път Hug (Друг е въпросът, че мен също ме беше срам да отида на онази среща и отидох благодарение на по-смелата ми приятелка, която ме замъкна Smiley ). Диана, например, ми направи впечатление, че няколко пъти изрично ме помоли децата като прочетат книгата, да ѝ пиша как са я възприели, очевидно беше важно за нея. Аз после ѝ писах, разказах ѝ впечатленията, тя много се зарадва, отговори ми. Та, с две думи - това са нормални хора, които се радват на човешката топлина и обич:)

А книгата как е ? Дъщеря ми е на 9 години и обича доста да чете, та се чудя дали става, дали ще ѝ е интересна ?

# 713
Захари на мен ми е откровено некрасив. Не може да ме грабне и толкова. Владо Карамазов е с много хубави черти, но...не знам, не ми изглежда достатъчно мъжкар, а не съм го гледала в роли, та да преценя дали, ако се превъплъти в нещо мъжкарско, ще го харесам.

Оууу, Злати, Койна и на мен ми е адски несимпатична, не я ща в нашия сериал.

Захари не е хубавец, но си спомням в Под Прикритие, че имаше една- две сцени, където героят му прояви нежност и любов и успя да ме жегне тогава, на фона на безскрупулните му деяния и злини.

# 714
Veracruz, приятна книжка, интересна, аз също я прочетох, защото ми беше любопитна. Честно казано, бях приятно изненадана, защото беше някак лека, забавна и жива.
Кратичка е, чете се за не повече от половин час от дете. Прекрасното е, че картинките са различни и са истински, което мен много ме грабна. Децата бяха доволни, хареса им, рисунките също им харесаха.

# 715
Какво ще кажеш за аватара ми,предизвика ме yahoo като отбеляза,че лошо гледаме,ето може да гледаме и лежерно,секси...Grinning
Чак пък да съм предизвиквал някого не си спомням такова нещо. Хубав ти е аватара, но с него е по-добре следващия път да си останеш пак в журито. При нас обикновено така изглеждат латино просяците по улиците Grinning
А пък и всички имаме Диана сама или в комбинация с него. Твоя пак си остава изключение Sunglasses

# 716
Аууу, yahoo, анатема, как можа да оприличиш този секси мъж с просяк Frowning Smile

# 717
Аууу, yahoo, анатема, как можа да оприличиш този секси мъж с просяк Frowning Smile
Ама направо лично ме засегна !:angry:
Значи,yahoo преди те оборих защо се извиняваш,никога нищо лошо не си казал на никой...Е, сега е момента да се извиниш,най-официално,моля MoneySmiley
Нищо не разбираш,от секси изглеждащи мъже Grinning

# 718
И без бой си признавам, че съм устроен да виждам само женската красота. Колкото и да се мъча да видя подобни неща в тази снимка - не успявам, а дори поразително ми прилича на един просяк при нас, който често срещам.
Ама разбира се, че се извинявам, подразбираше се, че го казах шеговито. А и изобщо не споря, че не разбирам от мъже.

# 719
E,yahoo  Hug и аз се шегувам,разбира се,чешем си клавиатурите тук.
Щеше да е подозрително,ако разбираше от мъжка красота  Mr. Green

П.п. обаче след твоят пост,моят..как стоят снимките ,а..супер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт