Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 752
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Четене нямате, сигурно сте написали 2, 3 сценария вече.  Laughing

И на мен Врабчев ми е един от любимците.  Simple Smile

# 691
Друго за Тасев не знам, обаче има адски секси глас.
Повечето май се дразнят на гласа му, но на мен ми е адски приятно да го слушам.
Един такъв дрезгавичък.. ако оправи прическата малко, ще го включа в някой проект Simple Smile

# 692
  • София
Друго за Тасев не знам, обаче има адски секси глас.
Повечето май се дразнят на гласа му, но на мен ми е адски приятно да го слушам.
Един такъв дрезгавичък.. ако оправи прическата малко, ще го включа в някой проект Simple Smile

Аз и на баща му харесвам гласа.  Whistling

# 693
Спомням си друг много комичен момент с Врабчев - като Вяра и Тасев точно бяха скъсали и оперираха заедно и той ги бъзикаше, че са счупили стомната. Smiley  
Изобщо, трябва малко повече хумор в този сериал. Драми, драми - ок, няма да ги върнем, ама нека да има и забавни моменти, да преглъщаме по-лесно драмите.

Врабчев, Пенев и Владов са хората. Явно персонажите им са предвидени да разведряват драматичната обстановка. Видя ли ги тия тримата ми е ясно, че ще се смея. Да не забравяме и Мазов. Grinning

# 694
  • Разпиляна във въображението
Да ви призная, че като няма нищо българско от 20-21 ч. и ми е тъпо. Да почват Дървото и Наследниците  Crossing Arms

# 695
Мириел, и аз съм така. Обаче аз много не обичам филми за по-старо време, та не знам дали ще ми се гледа Дървото.
Чакам Дяволското гърло, ама те нещо даже не казват кога ще го пускат.

Яница, да, тия тримата са много забавни, макар че Пенев е голям мухльо, освен че е смешен, не е никак приятен.

# 696
Чакайте да се изкажа и аз,да не вземе  да ви домъчнее не за друго  newsm47
Относно Тасев,много е сладък ,но и много малък във всеки един аспект.Виж баща му е друга класа,особено гласа му  CrazyНеговият глас съм споменавала,че ми е доста хриплив,а не секси-дрезгав.
Иначе като актьор го харесвам Тасев,много добре се справя,просто си го носи таланта,не може да избяга от гена си.Наистина е доста сериозен,да не кажа скучен за толкова млад човек(говоря за персонажа ).

Забавните типове на мен са ми Владов и Пенев,уникални клюкарки са,много сладки.А Владов го харесвам и като визия.Само малко тези прически...ами само Банков е с нормална ,хубава,мъжка прическа.Другите и Тасев и Владов и Генадиев ужас,съвсем им променят лицата.

По повод Калин и Наталия,ама хич не могат да ме развълнуват,като Банкови.Отбелязвам,че не съм гледала предните сезони,отиват си като двойка,но...ами не са моите хора.Просто не виждам никаква страст и химия между тези хора,просто обикновена двойка .Добре,че Калин е добър актьор,та понасям сравнително добре техните сцени.Наталия съм казвала вече нито като жена ,нито като пресонаж..
Наскоро гледах Димо в друг филм,там я няма тази проскубана брада и е с дълга коса,ами направо е такъв сладур!

И сега да се поФаля малко GrinningАз имам точно такъв шеф ,като Банков,същият достолепен "рицар",на всичкото отгоре и красив,висок и само дето той идва на работа много по усмихнат от Банков Laughing
И сега с риск да разсмея някой,но не ми пука Mr. Green,аз му писах на Вергов,за двата празника на лично съобщение и той ми отговори и двата пъти...ми мило ми стана  Heart Eyes

# 697
Владов по отношение на външния му вид ми е на кантар. Аз по принцип харесвам дългокоси мъже, но не и такива зализани. Вечно опънатата му коса ми е чак неприятна. Иначе наскоро попаднах на негови снимки извън сериала и ми се видя чак симпатичен. А и все брадат, аз и брадати не харесвам Smiley

За шефа ти - браво, а за Вергов - браво на него. Simple Smile Харесвам артисти, които са достатъчно внимателни към феновете си Simple Smile

# 698
Ох, имам работа и не мога да пиша много
Fairy, аз Дървото го чакам заради страхотните актьори, които са наблъскали вътре - то бива талант на килограм, ама в тоя сериал прекляват Wink
Амбър, завидях ти и за шефа и за отговора от Вергов - аз от време на време пускам лайк или коментар под някоя снимка на актьорите, които следя, но да пиша лично съобщение или да ида на среща като тази с Диана - абсурд, много ме е срам Flushed
А като те гледам с тази цигарка, ми иде да ида до магазина за близалки Wink

# 699
Чакайте да се изкажа и аз,да не вземе  да ви домъчнее не за друго  newsm47
Относно Тасев,много е сладък ,но и много малък във всеки един аспект.Виж баща му е друга класа,особено гласа му  CrazyНеговият глас съм споменавала,че ми е доста хриплив,а не секси-дрезгав.
Иначе като актьор го харесвам Тасев,много добре се справя,просто си го носи таланта,не може да избяга от гена си.Наистина е доста сериозен,да не кажа скучен за толкова млад човек(говоря за персонажа ).

Забавните типове на мен са ми Владов и Пенев,уникални клюкарки са,много сладки.А Владов го харесвам и като визия.Само малко тези прически...ами само Банков е с нормална ,хубава,мъжка прическа.Другите и Тасев и Владов и Генадиев ужас,съвсем им променят лицата.

По повод Калин и Наталия,ама хич не могат да ме развълнуват,като Банкови.Отбелязвам,че не съм гледала предните сезони,отиват си като двойка,но...ами не са моите хора.Просто не виждам никаква страст и химия между тези хора,просто обикновена двойка .Добре,че Калин е добър актьор,та понасям сравнително добре техните сцени.Наталия съм казвала вече нито като жена ,нито като пресонаж..
Наскоро гледах Димо в друг филм,там я няма тази проскубана брада и е с дълга коса,ами направо е такъв сладур!

И сега да се поФаля малко GrinningАз имам точно такъв шеф ,като Банков,същият достолепен "рицар",на всичкото отгоре и красив,висок и само дето той идва на работа много по усмихнат от Банков Laughing
И сега с риск да разсмея някой,но не ми пука Mr. Green,аз му писах на Вергов,за двата празника на лично съобщение и той ми отговори и двата пъти...ми мило ми стана  Heart Eyes
Леле, наистина ли ?
Как ли изглежда лично съобщение, получено от Юлиан Вергов ?

# 700
Е ,това казвам за тези прически,ако се подстриже Владов ,има хубави черти.
Така e  ,много мило,че е отделил от времето си и ми е написал 2 реда,а съм сигурна ,че не съм единствена Simple Smile
Какво ще кажеш за аватара ми,предизвика ме yahoo като отбеляза,че лошо гледаме,ето може да гледаме и лежерно,секси...Grinning

# 701
Да ви призная, че като няма нищо българско от 20-21 ч. и ми е тъпо.
И аз така. Опитах тези дни да изгледам всички БГ филми в ютуб които съм пропуснал, но след високо вдигнатата летва на този сезон повечето ми се видяха прекалено елементарни с много малки изключения. Същото се получи и преди много години когато изгледах накуп всички най-добри романтики и после трудно се намираше филм който да ме задържи без желание за превъртане.

# 702
Да,Veracruz ами да ти кажа,много рядко използва,да не кажа хич,емотиконки Simple Smile
Е,пожела ми и на мен хубави празници,на "Вие",благодари,че го обичаме ,това беше.Но пък мило е,според мен.

И се надявам,че благородно ми завиждате,да не вземете сега да ми секнете късмета Grinning

# 703
Е ,това казвам за тези прически,ако се подстриже Владов ,има хубави черти.
Така e  ,много мило,че е отделил от времето си и ми е написал 2 реда,а съм сигурна ,че не съм единствена Simple Smile
Какво ще кажеш за аватара ми,предизвика ме yahoo като отбеляза,че лошо гледаме,ето може да гледаме и лежерно,секси...Grinning

Ама той и лошият поглед е мноооого секси! Всякак ми харесва Wink

Владов и на мен ми харесва с по-къса коса, дългата му седи някакви неоформено. Наскоро гледах някакви негови снимки с друга коса - ми не бих го върнала (след Карамазов, разбира се хахахах) Grinning Grinning

# 704
но да пиша лично съобщение или да ида на среща като тази с Диана - абсурд, много ме е срам Flushed
А замисляла ли си се ,че на тях може би им е приятно да общуват с хората и да получават обратна връзка за това, което правят. Все пак не са световните звезди, дето не могат да отделят две минути време за феновете си:).
Да не говорим, че като правят такива срещи, те явно ги правят за нас и очакват да отидем, не да се срамуваме Smiley Така че, бъди по-смела следващия път Hug (Друг е въпросът, че мен също ме беше срам да отида на онази среща и отидох благодарение на по-смелата ми приятелка, която ме замъкна Smiley ). Диана, например, ми направи впечатление, че няколко пъти изрично ме помоли децата като прочетат книгата, да ѝ пиша как са я възприели, очевидно беше важно за нея. Аз после ѝ писах, разказах ѝ впечатленията, тя много се зарадва, отговори ми. Та, с две думи - това са нормални хора, които се радват на човешката топлина и обич:)

Общи условия

Активация на акаунт