Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 753
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Е, тя се срина, но после успя да се съвземе и да се изправи благодарение на подкрепата на Банков, който беше единствения, който не й обърна гръб.
На мен си ми е любима тя:)

Оооо, да, Банков И тогава ме спечели, отношението му към нея беше страхотно!
На мен днес ми е първи ден на работа след празниците и седя и си мисля как бих се радвала на шеф като Банков - като поведение и отношение към подчинените.... амаааа на, няма

По- добре не, че няма да мога да мисля за друго, освен за шефа Grinning

Аха, аз затова казах като поведение, не като визия, че тук в офиса както си имаме “Банков фен клуб”, нито една жена няма да свърши работа за 5 лева JoyJoy

# 676
Не знам дали работа ще свършим, ама редовно ще имаме проблеми, изискващи намесата на шефа Grinning

За Калин мога да кажа само хубави неща. Аз и преди казвах, през целия сезон не видях нито веднъж нещо, което да ме подразни. Дори и аферата му с Романова я разбирах и приемах и я намирах за много логична. В началото подходи рязко към Наталия, но тя си го заслужаваше.

# 677
Вдигането на такава шумотевица заради един пиянски секс беше само и единствено да продължат мъчението на Калин. Двамата бяха в процес на развод и последвалия другарски съд към Романова ме издразни много.
Банков въпреки трудностите в началото, които имаше с екипа на болницата успя да спечели доверието и уважението им както видяхме накрая, че те в началото го взимаха на подбив заради правилата му. Както те му повярваха, така и той осъзна,че близките взаимоотношения между екипа има повече позитиви отколкото негативи.
Ако имам шеф като Банков, то ходенето в кабинета му ще си е цяло удоволствие Laughing

# 678
Калин си ми е любимец от самото начало, много си ме кефи да го гледам, но някакси любовта им с Наталия не е така разтърсваща, по- скоро логична и нормална, докато при Банков и Зорница беше пожар.
Другият ми любимец е Мазов.

На Огнянова май неслучайно са й дали тази фамилия.Wink Доста често го караше да се поти.Grinning

# 679
Майче, само искам да кажа, че вчера четях темата от телефона и аватарът ти беше поносим. Обаче сега на компютъра е ужасно тегаво, забравям си мисълта и зациклям на това да гледам отново и отново гифчето Flushed Grin

Аз като гледах впоследствие началните епизоди, видях, че Банков тръгна много с рогата напред в началото. Беше рязък, на моменти груб, почна да ги дебне от самото начало, пък после взе да се оплаква, че те не му съдействали. Така че и той самият си имаше трески за дялане, но накрая намериха добрата симбиоза и в крайна сметка работеха много добре заедно и те си го обикнаха, пък той се научи да се държи добре с тях.

Някой спомена Мазов по-напред. Мазов ми е страшен любимец и ужасно съжалявах, че го забиха в сурогатството и не му дадоха възможност да се развихри както той си може.

Мириел, Биляна е една глава над Тасев, съмнявам се, че ще ги съберат заедно, щото няма да си подхождат особено. Изобщо, образът на Тасев в предстоящия сезон ми е една голяма въпросителна, но се надявам малко да го разчупят. В този сезон го играеше поддържаща роля на Вяра. 

# 680
  • Разпиляна във въображението
Тасев винаги е бил поддържаща роля на Вяра. Дистанцира се, когато тя стана зла  Grinning

Иначе да - Тасев е малчо  Wink

# 681
На мен Тасев винаги ми е бил един такъв безличен и не видях никакво развитие при него в този сезон. Както каза Мириел - точно поддържаща роля на Вяра.
Някой знае ли дали Врабчев ще се връща в новия сезон? Той много ме радва, харесвах му шегите в операционната, а и отношенията с .... как се казваше на Ернестина героинята

# 682
На Огнянова май неслучайно са й дали тази фамилия.Wink Доста често го караше да се поти.Grinning
Е то и Банков и каза, че фамилията й и отива Smirk
Наум е сладур, ама много нисък, харесвам високи мъже като Юлиан и Димо, красиви, талантливи и високи, как да не ги хареса човек Heart Eyes Heart

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 11:24 от maichetoo0o

# 683
Ох, за Врабчев и аз силно се надявам, че ще продължи да е част от екипа, защото много се забавлявах с него. Имаше един момент, когато Вяра оперираше с Банков и той я предупреди да внимава да не ѝ изпусне шева, Вяра му каза да не се притеснява и шевът в следващия момент изпусна. Реакцията на Врабчев тогава беше безценна, много се смях.

На Ернестина героинята се казва София Стаменова. Абе, в тоя ред на мисли, на Романова как ѝ е малкото име?

Огнянова съвсем нарочно е точно Огнянова. Нали точно тоя огън така го запали горкият нищо неподозиращ мъж Smiley

# 684
“Доктор” й е малкото име JoyJoy

На мен Наум не ми е нисък (така де, висока съм 150см хаахахахха, всички са ми високи), но постоянно го сравнявам с баща му, който ми е мноооого ХОТ, особено от времето във “Вчера”. Колко по-добър актьор е, май няма нужда да казвам

# 685
  • Кърджали
На Романова малкото име мисля че и беше Елена. Такъв спомен имам да се е споменавало някаква серия.
Аз шеф като Банков ако имам.... Дет се вика и заплата не знам дали ще искам

# 686
Наум не ми е нисък, малък ми е Sweat Smile 
Баща му във Вчера беше....мммм... но да не придиряме на момчето, все пак то е бъдещ лекар, не бъдещ актьор. Като за някой, който не се занимава професионално с това, се справя отлично, просто при тоя образ какво да развие...между другото Зорница има всички шансове да попадне в същата клопка, като Тасев - да стане скучна, праволинейна и предвидима, ако не измислят нещо по-специално за нея.

Хаха, Александра, даже ще даваш по някой лев, за да ходиш на работа Smiley В нашия офис работим с шефа рамо до рамо, та...добре, че не е като Банков, иначе сме загубени Smile

# 687
Ох, за Врабчев и аз силно се надявам, че ще продължи да е част от екипа, защото много се забавлявах с него. Имаше един момент, когато Вяра оперираше с Банков и той я предупреди да внимава да не ѝ изпусне шева, Вяра му каза да не се притеснява и шевът в следващия момент изпусна. Реакцията на Врабчев тогава беше безценна, много се смях.

На Ернестина героинята се казва София Стаменова. Абе, в тоя ред на мисли, на Романова как ѝ е малкото име?

Огнянова съвсем нарочно е точно Огнянова. Нали точно тоя огън така го запали горкият нищо неподозиращ мъж Smiley

Врабчев и на мен ми е фаворит. Много ме кефи как ги драчи всичките, оправя ги в живота. Голям образ.

# 688
Тасев винаги е бил поддържаща роля на Вяра. Дистанцира се, когато тя стана зла  Grinning

Иначе да - Тасев е малчо  Wink

Тасев в повечето случаи е един такъв сериозен... Колегите му се шегуват, той вечно насреща им.

# 689
Спомням си друг много комичен момент с Врабчев - като Вяра и Тасев точно бяха скъсали и оперираха заедно и той ги бъзикаше, че са счупили стомната. Smiley 
Изобщо, трябва малко повече хумор в този сериал. Драми, драми - ок, няма да ги върнем, ама нека да има и забавни моменти, да преглъщаме по-лесно драмите.

Общи условия

Активация на акаунт