Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 755
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Въх, много съм назад, тая година ше наваксвам Heart Eyes
Дона, аз доколкото знам, Диана никога не е била част от театър, защото тя е отказала при завършването си и не съм чувала за друга постановка, освен моноспектакъла й. Дано това се промени. Макар че в едно интервю казваше, че харесва киното повече.

# 661
Ауу, тук е станало страшно, а и прилича на епидемия вече. Ще трябва да се следи около кой да не се пише нищо защото текста щя остава тотално незабелязан Laughing
Наистина къде се покри агитката на Калин. Преди новата мода и дума не можеше да се каже срещу него, а сега след като и той толкова се стара да си върне любовта на живота остана някак на много заден план.

# 662
Fairy и Donna, започвам да се притеснявам за вас да не ви стане нещо на постановките Joy .Спанак с картофи е наистина супер, тримата са страхотни Heart Eyes , когато ги гледах бях само в женска компания....всички момичета останахме много доволни Wink Laughing

# 663

[/quote]
А Спанак с картофи гоедах миналата година и много ми хареса, супер са и тримата там. Само ще ти кажа, че в една сцена особено ще плакнеш окото по Вергов JoyJoy

[/quote]
Прословутият танц "на цикламените боксерки "Grinning,уникална скица е там.

# 664
Fairy и Donna, започвам да се притеснявам за вас да не ви стане нещо на постановките Joy .Спанак с картофи е наистина супер, тримата са страхотни Heart Eyes , когато ги гледах бях само в женска компания....всички момичета останахме много доволни Wink Laughing
Оф, мани, на едната постановка даже съм на първи ред, усещам как ще се червя като домат Joy
А за Калин и Наталия - в първи сезон мнооооого ги харесвах, исках да се получи между тях(втори и трети сезон не съм гледала). Бяха едни готини, свежарки, лудички. Сега..... твърде много драма, а и Наталия, както неведнъж сте писали, просто не е същата. И аз се надявам да ги оставят малко щастливи.
Оф, а в тази връзка - сега съм си пуснала стари епизоди и съм на моментите след секса между Калин и Романова - еми егати, още ме е яд как е възможно да всигат толкова врява за един секс, че и да обвиняват само нея, Калин да не би да е участвал насила случайно!?!!!? Грррррр, яд ме е! ( да живее женската солидарност)

Амбър - който е гледал, май веднага се сеща отлично за какво говоря хахахахаха

# 665
Май ще си направя аз един лек преговор за лека нощ, че с тези аватари тук направо... Joy Да идва новият сезон по-бързо, че тая вечер ми беше едно...пусто без филма. Grinning

# 666
Майче, не се притеснявай, аз съм гърмян заек! Nerd

Дона, да, аз тая драма така и не я разбрах, в смисъл че Романова се предаде направо без бой. Аз на нейно място шях да отричам, нищо, че Виолета я чу, да кажа как тя плете интриги, нарочно си измисля и изобщо, за нищо на света не бих си признала доброволно. Тя уж силна и оправна жена, пък се огъна веднага.
Дружеският съд, който й направиха пък изобщо не ми се коментира. Тя ли има ангажимент към Наталия??

# 667
Оф, мани, на едната постановка даже съм на първи ред, усещам как ще се червя като домат Joy
А за Калин и Наталия - в първи сезон мнооооого ги харесвах, исках да се получи между тях(втори и трети сезон не съм гледала). Бяха едни готини, свежарки, лудички. Сега..... твърде много драма, а и Наталия, както неведнъж сте писали, просто не е същата. И аз се надявам да ги оставят малко щастливи.
Оф, а в тази връзка - сега съм си пуснала стари епизоди и съм на моментите след секса между Калин и Романова - еми егати, още ме е яд как е възможно да всигат толкова врява за един секс, че и да обвиняват само нея, Калин да не би да е участвал насила случайно!?!!!? Грррррр, яд ме е! ( да живее женската солидарност)

Амбър - който е гледал, май веднага се сеща отлично за какво говоря хахахахаха

Особено Наталия в първи сезон го играеше доста освободена, наперена, пълна с живот жена. От момента, в който се появиха сестра й и майка й се промени. А Калин си беше малко лошо момче, типичния син на директора, ако мога така да се изразя. Тях ги събра несподелената любов с Биляна и Александър и лека полека се откриха. Бяха ми големи любимци преди Наталия да откачи. После Зорница и Банков ги изместиха от сърцето ми. Grinning

# 668
Калин си ми е любимец от самото начало, много си ме кефи да го гледам, но някакси любовта им с Наталия не е така разтърсваща, по- скоро логична и нормална, докато при Банков и Зорница беше пожар.
Другият ми любимец е Мазов.

# 669
Ами и аз точно това казах. Човека се бореше не по-малко за любовта си, беше и остава любимец, но понеже имаше щастлив край много бързо го забравихме и мина на заден план. Интересното беше, ако и при Банкови беше завършило щастливо дали още всички щяха да продължават да се вълнуват за тях.

# 670
Майче, не се притеснявай, аз съм гърмян заек! Nerd

Дона, да, аз тая драма така и не я разбрах, в смисъл че Романова се предаде направо без бой. Аз на нейно място шях да отричам, нищо, че Виолета я чу, да кажа как тя плете интриги, нарочно си измисля и изобщо, за нищо на света не бих си признала доброволно. Тя уж силна и оправна жена, пък се огъна веднага.
Дружеският съд, който й направиха пък изобщо не ми се коментира. Тя ли има ангажимент към Наталия??

Абсолютно съм съгласна с всичко, което си написала. Абе тотално й развалиха образа с тази история. Преди ми беше от любимите женски персонажи - силна, стабилна, шеф на отделение; после си знаем в какво я превърнаха Sad

# 671
Е, тя се срина, но после успя да се съвземе и да се изправи благодарение на подкрепата на Банков, който беше единствения, който не й обърна гръб.
На мен си ми е любима тя:)

# 672
  • Разпиляна във въображението
То от тази любов по Банков и Зорница, останалите се изпокрихме  Laughing

Калин ми е на сърце от началото и понякога се чувствах като единственият му ревностен защитник. С някои изключения, си го оправдавах за всичко, и поддържах мнението, че няма да стане алкохолик Crossing Arms  Радвам се, че героят не предаде вярата ми към него. Галя също удържа фронта. Яд ме е за Ася и Вяра, но пък нищо не се знае за Ася.

Ако върнат Биляна могат да я завъртят с Тасев. Той е кален вече във връзка с жена с малко дете.

# 673
Е, тя се срина, но после успя да се съвземе и да се изправи благодарение на подкрепата на Банков, който беше единствения, който не й обърна гръб.

Оооо, да, Банков И тогава ме спечели, отношението му към нея беше страхотно!
На мен днес ми е първи ден на работа след празниците и седя и си мисля как бих се радвала на шеф като Банков - като поведение и отношение към подчинените.... амаааа на, няма

# 674

Оооо, да, Банков И тогава ме спечели, отношението му към нея беше страхотно!
На мен днес ми е първи ден на работа след празниците и седя и си мисля как бих се радвала на шеф като Банков - като поведение и отношение към подчинените.... амаааа на, няма

По- добре не, че няма да мога да мисля за друго, освен за шефа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт