Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 083
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
И аз съм сигурна, че ще го върнат и любовта им ще продължи и се надявам тоя път да стигне до положителен край. При този интерес просто ще е грехота да се лишат от Вергов. Бях чела коментар днес на една от публикациите на Ралица Паскалева. Питаха я дали ще се участва Вергов, тя обаче каза, че нямат право да разкриват нищо от сценария. Имаше и друг, който я призоваваше, ако могат като част от екипа да въздействат на решенията на сценаристи и продуценти и да го върнат. Та не се съмнявам, че вече е стигнало да ушите на който трябва. Дано ни изненадат.

# 646
Той не беше ли “непоклатимо дърво” хахахахаххаах
Ауууууууу, Fairy, четеш ми мислите!!!! Точно мислех да препоръчвам Class в темата!

# 647
Знам Fairy, шегувам се,но някак си 🏇 по му отива Simple Smile
О,Class ми е от задължителните мероприятия за 2018 Simple Smile..и не само

# 648
Той не беше ли “непоклатимо дърво” хахахахаххаах
Ауууууууу, Fairy, четеш ми мислите!!!! Точно мислех да препоръчвам Class в темата!
Аз, че е непоклатимо дърво му прощавам, даже го намирам за чаровно. Grinning
Class си заслужава да се гледа отново и отново. Особено финала, в който Вергов се усмихна след час драма...много сърцеразбиващо беше. Мъжът ми после ме пита забелязала ли съм изобщо, че е имало и жена на сцената Joy

# 649
За класацията :
I-во място за Майчето
II- ро място за Дона
Трето- всички останали 😘😘😘

# 650
Аз не мога да ги класирам. Който гледам в даден момент,него намирам за най-прекрасен. После виждам другия и...опааа. Е сега ще дойде yahoo с така слънчево ухилената Диана и веднага ще се разколебая Grinning

Все пак тихичко на уше ще кажа, че като че ли след толкова гледане нежно-грижовната снимка ми е най-голяма слабост Revolving Hearts

# 651
Моля,моля нали аз съм журито!:D
Вече съм дала приза на Майчето,но съм съгласна с класацията:)
Редактирам се:Veracruz заслужаваш напълно почетното 3 място !

# 652
Знаех си, че това ще ви хареса Wink , да ви благодаря я смених с gif на сцената Kissing Heart

# 653
Майчеееееее, вече тотално ме разби!
Как ще спя тази нощ, неезнам Joy
Fairy, ох, добре, че гледах постановката с приятелки - накрая и трите бяхме.....размазани Heart Eyes (въпреки драмата)
А да се изфукам - този месец ще го гледам в още две постановки, нямам търпение хихихи

# 654
Знаех си, че това ще ви хареса Wink , да ви благодаря я смених с gif на сцената Kissing Heart
Оф,бее стига вече,Майче....утре пак ще се гледат...същите серии, всички знаем кои Grinning

# 655

Сега само твоя аватар ще зяпам. Heart Eyes Joy

# 656
Ауу, майче, безмилостна си към нас Heartpulse И аз като Амбър, ще се наложи да си ги преговоря. Kissing Face

Дона, няма как да не сте били размазани. То и аз бях (въпреки мъжа ми Sweat Smile ).
Хм, водиш ме с една постановка, коя изпускам? На 31-ви ще гледам Спанак с картофи, явно някоя ми е минала покрай ушите.
Иначе ме е много яд, че Диана не участва в театрални постановки Pensive

# 657
С тези готини аватарчета има опасност да изпадна от клуба и затова ще си отлетя на метлата... Joy hahaha
Аз все пак повече си харесвам Калин и Наталия . На него ролята му позволява да не го играе толкова дръвник , а и Натали сега може да се поуспокои /дано "сценаристите" да не се сетят да и лепнат някоя следродилна депресия ,че тогава съвсем ще ме депресират и ще изпадна от следващия сезон  newsm78

# 658
Ели, ти само връткай кръгчета наоколо, да не зачезнеш Grinning
Калин и Наталия ако ги запазят в хармония ще бъде просто невероятно. Иначе по повод на това, че ролята на Калин му позволява да е разчупен, се замислих, че при Тасев пък е точно обратното. Той е толкова уравновесен и праволинеен, че чак е скучен. Поне в този сезон, преди не знам как е бил.

# 659
Ауу, майче, безмилостна си към нас Heartpulse И аз като Амбър, ще се наложи да си ги преговоря. Kissing Face

Дона, няма как да не сте били размазани. То и аз бях (въпреки мъжа ми Sweat Smile ).
Хм, водиш ме с една постановка, коя изпускам? На 31-ви ще гледам Спанак с картофи, явно някоя ми е минала покрай ушите.
Иначе ме е много яд, че Диана не участва в театрални постановки Pensive
На 8ми - Козата или коя е Силвия, на 30ти - Богът на касапницата (заедно с другия ми любимец - Владко Карамазов) - и двете в Народния.
А Спанак с картофи гоедах миналата година и много ми хареса, супер са и тримата там. Само ще ти кажа, че в една сцена особено ще плакнеш окото по Вергов JoyJoy
За Диана и мен ме е яд, бих я гледала. Прерових бая театри, но явно не играе никъде сега

Общи условия

Активация на акаунт