Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 746
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Направо като ви гледам аватарите един след друг, ми се приисква слуховете за двамата да не са слухове Grin

# 721
E,yahoo  Hug и аз се шегувам,разбира се,чешем си клавиатурите тук.
Щеше да е подозрително,ако разбираше от мъжка красота  Mr. Green

П.п. обаче след твоят пост,моят..как стоят снимките ,а..супер  Heart Eyes

Почти супер..
Върни си стария аватар, моля те !
Искам да виждам осанката на доц. Банков, а не бунтаря Юлиан Вергов Simple Smile

# 722
О,сериозно ли ?!
Аз пък на тази не мога да му се нагледам:hearts:Аз точно това харесвам в него,че е бунтар!
Но,за общото благо,ще се жертвам,кво да правя Simple Smile

# 723
Всякак ме радва - и бунтар, и сухар Flushed Heart Eyes

# 724
Всякак ме радва - и бунтар, и сухар Flushed Heart Eyes
И мен,той в реала си е бунтар,и тук се крие неговото очарование,по моите стандарти Heart

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 17:40 от *Амбър*

# 725
Да се намеся и аз тогава с обобщение на моите предпочитания.
Актрисите изпълняващи ролите на Зорница и Галя са най-красивото нещо, което съм видял досега в сериала. Жалко, че и двете играят роли на малко по-възрастни герои и се мъчат насила да ги състаряват. В съчетание и с вътрешната им красота тези герои остават незабравими. Биляна, Наталия и Виолета също ми харесват, но горните две ми остават фаворитки в посочения ред.

# 726
  • Разпиляна във въображението
Адашката е много красива

# 727
От младите актриси,като игра и като визия ,Ралица ми е абсолютен фаворит.

# 728
но да пиша лично съобщение или да ида на среща като тази с Диана - абсурд, много ме е срам Flushed
А замисляла ли си се ,че на тях може би им е приятно да общуват с хората и да получават обратна връзка за това, което правят. Все пак не са световните звезди, дето не могат да отделят две минути време за феновете си:).
Да не говорим, че като правят такива срещи, те явно ги правят за нас и очакват да отидем, не да се срамуваме Smiley Така че, бъди по-смела следващия път Hug (Друг е въпросът, че мен също ме беше срам да отида на онази среща и отидох благодарение на по-смелата ми приятелка, която ме замъкна Smiley ). Диана, например, ми направи впечатление, че няколко пъти изрично ме помоли децата като прочетат книгата, да ѝ пиша как са я възприели, очевидно беше важно за нея. Аз после ѝ писах, разказах ѝ впечатленията, тя много се зарадва, отговори ми. Та, с две думи - това са нормални хора, които се радват на човешката топлина и обич:)

Еххх, човек да реши да поработи и вие сте изписали няколко страници  Grinning Grinning
Честно казано, не бях гледала на нещата от този ъгъл. По-скоро съм си представяла, че ще отида при човек, когото много харесвам и уважавам (като професионалист, а не кой ми бил секси и кой не) и тъй каот незнам какво бих му/й казала, ще изтърся само - "Страхотен/страхотна сте, обичам това, което правите" и после си казвам - ми какво от това, те са го чували от всеки. А и би ме отблъснало хипотетично отношение, което Амбър описа, че очаква от Карамазов примерно и не бих искала да си развалям хубавия образ в съзнанието ми.
Но и ти си права де, тук при нас не е като в Холивуд Grinning Grinning

И да се изкажа за жените - Диана в моите очи е една от най-красивите жени изобщо. Харесвам я естествена, но обичам  да я гледам и като зряла (леко състарена) в сериала - поне знам,ч е и на 35-40 ще изглежда прекрасно.
Междудругото този сериал промени мнението ми за Буковска. Преди тя за мен беше "онази, която се разголваше в Дунав мост и раздели Чочо и Хилда (много харесвам Хилда)", тук я оцених не само като актриса, но и като жена. Има естествена красота, но и ми харесва как се поддържа - коса, грим и т.н. И да допълня - има страшен поглед!

# 729
За мен най-красивите жени в този сериал са Диана, Ралица и Буковска. И трите си имат естествена красота.  А за Буковска сякаш времето е спряло. Тя доказва, че и на 40 години една жена може да изглежда феноменално. Диана има едно невероятно сладко и невинно излъчване, което въпреки опитите да я състарят с 10 години не може да се скрие. Ралица пък има уникални очи, поразява с поглед.

# 730
Дона и Злати ,да обясня,това което писах за Владо е в смисъл на отношение на мъж към жена,а не,на актьор към фенове.Има разлика,според мен,аз като евентуално гадже не си го представям,ще е по-суетен от мен.А към феновете знам,че е много внимателен,та той се" храни" от това-внимание към неговата особа.Не искам да кажа ,че е лошо,просто Владо е такъв тип човек,това му е важно.

# 731
Амбър, на мен също ми харесва бунтарското у Вергов, но това, което най-много ми харесва, е, че изглежда интелигентен човек, а интелекта у един мъж го намирам за най-секси.Simple Smile

Дона, да, разбирам какво казваш, те всички са чували по н на брой пъти колко са готини и колко ги харесват. Аз също бях в небрано лозе в началото и за мен самата беше изненадващо това, че с Диана си говорихме за всякакви неща, нямащи общо с отношенията фен-звезда, а виждаш срещу себе си съвсем нормален човек, с когото можеш да обсъдиш даже такива дребни теми като носенето на маникюр Grinning Да, принципно можеш да се разочароваш, но пък може и да се изненадаш приятно:).

Ралица и аз я намирам за изключително красива, в началото преди да се появи Диана, тя ми беше фаворит. Heart Много красива жена, много ми харесва и как играе.
 После обаче в полезрението ми попадна Диана. Харесва ми, че е многолика, а това, което най-много харесвам у нея, е че има естествена красота, която няма нужда от допълнително оправяне. Имаше едни снимки нейни с котарака й, болна и с пижама, пак изглеждаше красива:)

# 732
Амбър, на мен също ми харесва бунтарското у Вергов, но това, което най-много ми харесва, е, че изглежда интелигентен човек, а интелекта у един мъж го намирам за най-секси.Simple Smile

Дона, да, разбирам какво казваш, те всички са чували по н на брой пъти колко са готини и колко ги харесват. Аз също бях в небрано лозе в началото и за мен самата беше изненадващо това, че с Диана си говорихме за всякакви неща, нямащи общо с отношенията фен-звезда, а виждаш срещу себе си съвсем нормален човек, с когото можеш да обсъдиш даже такива дребни теми като носенето на маникюр Grinning Да, принципно можеш да се разочароваш, но пък може и да се изненадаш приятно:).

Ралица и аз я намирам за изключително красива, в началото преди да се появи Диана, тя ми беше фаворит. Heart Много красива жена, много ми харесва и как играе.
 После обаче в полезрението ми попадна Диана. Харесва ми, че е многолика, а това, което най-много харесвам у нея, е че има естествена красота, която няма нужда от допълнително оправяне. Имаше едни снимки нейни с котарака й, болна и с пижама, пак изглеждаше красива:)

На мен Диана ми направи силно впечатление още когато се появи в сериала с първата си сцена. Забелязах я веднага и си казах "тази жена е много красива". Има страхотна харизма и някак съчетава сексапила с невинното и сладко излъчване, което притежава.

# 733
Яница, да, помня, че ми направи много силно впечатление, защото изглеждаше различна от всички останали. С какво - не мога са определя.

# 734
По-хубаво не бих могла да го кажа Heart
Даже интелекта е преди бунтарството.Някой да ми опонира,да ме интригува,да не подлежи на манипулация..с една дума интересен мъж:)

Общи условия

Активация на акаунт