Той иска развод

• 36 019
  • 269
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Весела Коледа на всички! Аз съм мъжът от темата.Не искам да влизам в оправдателен режим,не пиша тук за да срещна и подкрепа! Понеже виждам,че темата се превръща в сапунен сериал бих искал да напиша и аз своето мнение! Нека това свери малко часовниците на хората написали супер първосигнални и неадекватни коментари..отварям скоба,че не укорявам жена ми ми,че е извадила на показ интимни неща за семейството ни дори и анонимно! Разбирам как се чувства ,защото и аз съм изпадал в подобна ситуация(макар и да не съм споделял във форуми)Искам първо да отбележа,че много уважавам жена ми! Тя е много добър човек в Почти всички отношения! Мила,грижовна,състрадателна винаги грижеща се за мен!Истинска упора(човек за дълак път)Вина ги съм се опитвал и аз да отговарям по същия начин с действията си! Стараел съм се да бъда отговорен,мил,верен(не съм и изневерявал до ден днешен)достоен мъж и подкрепа! Факта,че искам да се разведем го обмислям от известно време...причините,освен тези които е споменала са : Липсата на дете резултат от нашия брак ...да можеби вината не е в нея,но съгласете се,че секс веднъж на няколко месеца е прекалено малко! Аз имам желание и винаги съм се старал да я предразположа,но постоянните и откази ме доведоха до състояние да загубя и аз желание! Който каже,че това не е важно моля да отиде да си изпие хапчетата...Почувствах,че се отдръпвам от нея...не я обичам както преди,заглеждам се по други жени ...те също по мен...и аз в един момент започнах да се замислям,че това не е моята половинка! Чувствам я като най-добър приятел,но не и като нещо повече! Да плейбой съм бил,но преди години..ожених се за нея защото усетих,че на духовно ниво супер си прилягаме ....исках да се остановя и да създам семейство,като всеки нормален мъж да имам потомство!от начало сякаш го нямаше тоя проблем ,както и други...които с течение на времето се задълбочиха(битовизми) ами ето вече не съм щастлив с нея и и го казах...по-добре да се разделим отколкото да се измъчвам или да е лъжа! Казах и го в очите...не съм увъртал! Колкото до някой от коментарите...Нека някой хора си набият в главата,че един мъж може да напусне жена и без да има споменатото клонче! Да отварям си територия за действие,не отричам ,но не и преди да приключа сегашната си връзка! Не я гоня от никъде и може да остане колкото е необходимо в дома ни (ми) Съжалявам,че по време на празниците я сюрпрезирах...но просто така се случи(съжалявам)няма точен момент според мен за една раздяла! Винаги ще и помагам с каквото мога...ще и наплатя една сума от наши купени общи неща за да не започва от нулата! Не ме е страх от среща с родителите ни ,но не мисля,че трябва да играем на театър ...решихме аз да кажа на моите и тя на техните...това е общо взето! Мило ми е за нея и съжалявам...знам,че тук Тя търси утеха и подкрепа...нормално е и много хора да я подкрепят...дори и аз бих взел първосигнално страната на изоставения! Не мисля,че съм лош човек и напротив...въпреки действието си! Това са неща които се случват в живота! Но в края на краищата Вие скъпи коментиращи никога не можете да сте напълно обективни,защото не сте в нашите сърца,умове и души! Останете със здраве( между другото БГ мама е интересен форум...за първи път го посещавам)

# 241
Тук вече ще пукна от смях Simple Smile Едвам го прочетох, пълно е с грешки, но пък е много забавно Simple Smile После ще пиша, че сега се смея Simple Smile

Авторката е описана като "Истинска упора(човек за дълак път)" - пък разбираш ли за 2 години вече не е подходяща за това космическо пътуване... не мога!

# 242
Здравейте! Весела Коледа на всички! Аз съм мъжът от темата.Не искам да влизам в оправдателен режим,не пиша тук за да срещна и подкрепа! Понеже виждам,че темата се превръща в сапунен сериал бих искал да напиша и аз своето мнение! Нека това свери малко часовниците на хората написали супер първосигнални и неадекватни коментари..отварям скоба,че не укорявам жена ми ми,че е извадила на показ интимни неща за семейството ни дори и анонимно! Разбирам как се чувства ,защото и аз съм изпадал в подобна ситуация(макар и да не съм споделял във форуми)Искам първо да отбележа,че много уважавам жена ми! Тя е много добър човек в Почти всички отношения! Мила,грижовна,състрадателна винаги грижеща се за мен!Истинска упора(човек за дълак път)Вина ги съм се опитвал и аз да отговарям по същия начин с действията си! Стараел съм се да бъда отговорен,мил,верен(не съм и изневерявал до ден днешен)достоен мъж и подкрепа! Факта,че искам да се разведем го обмислям от известно време...причините,освен тези които е споменала са : Липсата на дете резултат от нашия брак ...да можеби вината не е в нея,но съгласете се,че секс веднъж на няколко месеца е прекалено малко! Аз имам желание и винаги съм се старал да я предразположа,но постоянните и откази ме доведоха до състояние да загубя и аз желание! Който каже,че това не е важно моля да отиде да си изпие хапчетата...Почувствах,че се отдръпвам от нея...не я обичам както преди,заглеждам се по други жени ...те също по мен...и аз в един момент започнах да се замислям,че това не е моята половинка! Чувствам я като най-добър приятел,но не и като нещо повече! Да плейбой съм бил,но преди години..ожених се за нея защото усетих,че на духовно ниво супер си прилягаме ....исках да се остановя и да създам семейство,като всеки нормален мъж да имам потомство!от начало сякаш го нямаше тоя проблем ,както и други...които с течение на времето се задълбочиха(битовизми) ами ето вече не съм щастлив с нея и и го казах...по-добре да се разделим отколкото да се измъчвам или да е лъжа! Казах и го в очите...не съм увъртал! Колкото до някой от коментарите...Нека някой хора си набият в главата,че един мъж може да напусне жена и без да има споменатото клонче! Да отварям си територия за действие,не отричам ,но не и преди да приключа сегашната си връзка! Не я гоня от никъде и може да остане колкото е необходимо в дома ни (ми) Съжалявам,че по време на празниците я сюрпрезирах...но просто така се случи(съжалявам)няма точен момент според мен за една раздяла! Винаги ще и помагам с каквото мога...ще и наплатя една сума от наши купени общи неща за да не започва от нулата! Не ме е страх от среща с родителите ни ,но не мисля,че трябва да играем на театър ...решихме аз да кажа на моите и тя на техните...това е общо взето! Мило ми е за нея и съжалявам...знам,че тук Тя търси утеха и подкрепа...нормално е и много хора да я подкрепят...дори и аз бих взел първосигнално страната на изоставения! Не мисля,че съм лош човек и напротив...въпреки действието си! Това са неща които се случват в живота! Но в края на краищата Вие скъпи коментиращи никога не можете да сте напълно обективни,защото не сте в нашите сърца,умове и души! Останете със здраве( между другото БГ мама е интересен форум...за първи път го посещавам)

Важен е и то доста. И ако наистина нещата седят така нещата се променят.
Няма как секс на няколко месеца и дете да искате.
Ако авторката не иска секс, не може да очаква мъжът и да седи на сухо до живот и в един момент ще почне да се оглежда.
И тези проблеми е трябвало да ги обсъждате.
С толкова различно либидо, наистина няма защо да се измъчвате и двамата.

# 243
Значи така се е случило, че никога не ми се е налагало да правя секс по график за правене на бебе. Затова адекватно мнение не мога да дам. Но си мисля, че ако бебето е огромна цел и те притиска, може и желание да и изчезне, и да ти е напрегнато и т.н. Та не е хубаво да  говорим наизуст.

# 244
Честита и Весела Коледа на всички съфорумци! Christmas Tree

Ние нашите коментари ги пишем на база изнесените факти. Съжалявам за случващото се между вас. Излиза, че проблемът не е нито в чистенето,  нито в мрънкането, а е доста по-сериозен и не може да се реши във форум. Освен да ви пожелая всеки да намери своето щастие, каквото и да значи това, друго нямам какво да добавя.

# 245
Здравейте! Весела Коледа на всички! Аз съм мъжът от темата......

Радвам се, че мъжът се включи...да се чуе и неговата гледна точка...
Все още смятам, че макар че за такива новини няма подходящ момент наистина...щом го обмисляте от доста време... трябваше да кажете на жена си, щом много ви пука за нея... малко по-рано...за да не се чувства сама и предадена по празниците ...Дори и 2пъти годишно да ви пуска- уважението си е уважение, а секса си е секс...и не сте малко момче да не правите разлика между двете...
Жена ви очевидно е сюрпризирана, и очевидно още ви обича... А вие си правите труда да пишете по форумите да защитите вашата репутация... А тя пише по форумите за съвет как да оправи брака си с Вас...Виждате ли разликата..не е трудно...
Вие направихте ли си труда да седнете като семейство и да й обясните, че решението ви е окончателно...и ще се развеждате... Тя не е наясно...с вашите намерения...това се вижда от нейните реплики...
Не е нужно да си вадите двамата кирливите ризи по форумите...вземете седнете и се изяснете...
И за бога...не празнувайте заедно и не се правете , че нищо не е станало, защото някой може да каже нещо по ваш адрес... Никой от вас двамата няма да спечели от празничния театър...

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 15:54 от ЛъчеНаДъгиче

# 246
...ожених се за нея защото усетих,че на духовно ниво супер си прилягаме ...

Не, не си прилягате. Тя е доста по-умна от теб: това личи и в плана на изказа, и в плана на съдържанието.

# 247
  • град-държава
А на мен винаги ми е бил интересен феномена да се ожениш за човек, с когото не искаш да си лягаш. Не знам за какво е нужно да си го причиняваш, че и на другия.

# 248
Като се започне от ника и се стигне до признанието "бил съм плейбой" (виртуозният любовник никога не се бие в гърдите и не казва "Аз съм плейбой"), през плитките разсъждения и правописните грешки, този мъж изглежда като квартален батка.

# 249
  • Испания
Сега само остава да започнат да си пишат двамата във форума. Съвсем започна да намирисва тази история.

# 250
...ожених се за нея защото усетих,че на духовно ниво супер си прилягаме ...

Не, не си прилягате. Тя е доста по-умна от теб: това личи и в плана на изказа, и в плана на съдържанието.

Ако беше толкова умна, щеше отдавна да се сети, че като прави секс с мъжа си на три месеца, рано или късно ще му писне.
Може би го обича, но само като приятел. Но как може да очаква този мъж да е на сухо цял живот и да и е верен? Секса си е естествена нужда и колкото и да се разбират, това се превръща в пропаст между тях.
Авторката в началото спомена за секса, но хич не уточни за честотата. Тя неглижира въпроса, а не е права. Често казано малко е егоистично от нейна страна. И при тази ситуация и да беше изневерил, донякъде е оправдателно.
Ами да си намери мъж с ниско либидо. Но ако иска деца - с правене на секс на три месеца няма как да се случи.
И двамата са виновни. Трябвало е да обсъждат нещата помежду си, а не да стигат до форум.
За толкова време, толкова ли не можаха да разберат дали си пасват или не, ами се мъчат.
smileys, да ти кажа и на мен ми намирисва донякъде  newsm78

# 251
Ако е вярно това за честотата на секса и ако преди брака е бил по-редовен, бих посъветвала авторката да си провери щитовидната жлеза. Отдавна исках да напиша това, но не ми беше особено удобно да коментирам чужда сексуалност, затова и сега не очаквам повече включвания от двамата конкретно за това.

Иначе, след като прочетох позицията на този, който се представя за мъжа ѝ, съвсем вече няма какво да се коментира - разделят се и всеки си поема по собствен път.

И на мен почна да ми замирисва леко...

# 252
И на мен вече ми изглежда на предварително режисирана... Не може да има такъв мъж.

# 253
  • Сан Франциско
Няма точен момент за раздяла, но има неподходящ и много неподходящ...като например непосредствено преди Коледа.

Интересно ми е, след като сексът до едно време е бил хубав и после момичето е започнало да отказва - на господинът минало ли му е през главата да се опита да разбере причините или просто е продължил като бик с рогата напред, по старому, да предразполага - "тъй й харесваше едно време, не може да не й харесва сега."

А изплясканото самоопределение: "Да, плейбой съм бил..." ме накара да си изплюя кафето (ранно утро е при нас). Според кого?

# 254
Коментара за бебето..не го приемам за сериозен от господина, макар че това може да е единствения проблем на една връзка и да е разрушителен...-защо-защото не видях авторката да го коментира..освен " мъж ми каза"... Една жена ако смята че не може да има деца...досега да е обърнала света и да е направила всичко възможно, мъжа ѝ също коментира че "нещо не се случва"...може и да е заради малкото опити... Това може да е проблем...при наличие на проблем при един от двамата... Сега проблема е съвсем друг и няма какво да намесваме несъществуващи деца според мен.... За сега това за мен е просто оправдание....

Общи условия

Активация на акаунт