Звездни компромати - част 347

• 114 083
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Освен в тоалета и в позата на Радева има подобрение. Не е изтъпанчена, а някак леееко по- естествена.

А, бе, пак гледа като крава на селски мегдан.

# 526
Освен в тоалета и в позата на Радева има подобрение. Не е изтъпанчена, а някак леееко по- естествена.

А, бе, пак гледа като крава на селски мегдан.
Ох, сега гледах репортаж по БТВ и така влюбено гледаше аватрийския премиер Grinning  И тя не би отказала агнешко май хахаха (австриецът е доста млад)

# 527
Мая Савова водеше предаване по фалиралата ТВ7 много отдавна, ако не се лъжа заедно с Вихра. Отчаяните съпруги. Не знам дали имаше година-две, толкова беше. Друго не знам да е водила. Между другото се справяше учудващо добре за начинаеща. Но, доколкото съм чела, дори тогава си е работила като фармацевт, представител на фирми по аптеките. Ако може да се вярва на жълтите медии си докарва прилични доходи там, това е богата индустрия.

Не знаех, че е фармацевтичен представител. Не съм се интересувала много от житието и на двамата, но си спомням преди години в някакво интервю ги бях гледала, едно такова неприятно чувство ми остави на драпаща да бъде известна, красива е иначе. Иринито също такова чувство ми оставя. Не им е достатъчно на някои жени да имат семейство, просто някаква си работа и приличен стандарт на живот, искат да са известни, някак им е прекомерно егото. Може би това е причината все още да е с Крум Савов.

За мен самият Радев има някакво грубо и леко простовато излъчване. Затова като че ли си ходи повече с Генерал Деси, отколкото с изисканата бивша съпруга.

# 528
  • Viena
Хайди Клум чака бебе номер 5.

# 529
  • Великобритания
Коремчето на Ева Лонгория
https://www.instagram.com/p/BdagBNEgCAQ/

# 530
От кого? Flushed

# 531
  • Пловдив
Това от достоверен източник ли е ?Щото като гугълнах се оказа че има такава статия от 2013 година.

# 532
  • София
Джесика Алба е родила 😊
https://www.instagram.com/p/Bdav333hYTz/

# 533
Честито да и е!

# 534
  • София
Честито на Алба! Здраве и късмет на бебето Simple Smile В инстаграма й има клип с масаж на куче. Това животно или е упоено, или се кефи на макс! Направо му завидях Grin

# 535
Леле, колко много коса има този бебок Simple Smile

# 536
...В инстаграма й има клип с масаж на куче. Това животно или е упоено, или се кефи на макс! Направо му завидях Grin
Като имаш предвид как прихърква, кефи си се на макс... Laughing

# 537
За разсънване след Новогодишната нощ- Мадона и Лурдес:
Скрит текст:
Ау, вЕрно се разсъних с пуделите на Лурдес.  Crazy

# 538
  • Rock & Roll feeling ...
Честита Нова Година, клюкарки Kissing Heart   Да сме здрави, другото си го можем

Бехати в очакване на второто си дете,радвайки се на първородното:

Скрит текст:

Джулиан Асандж със загадъчен туит. Какво е искал да каже авторът, светът се чуди.
"Бодвам" го тук за да им прекратя мъките Trollface

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 01:32 от Летящ Кактус

# 539
Ъъъ... Не схванАх, какво общо има Миа, която явно се бори за нещо, нямам представа какво... Той още ли живее в посолството или това е старо инфо?

Общи условия

Активация на акаунт