"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 898
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
 wavey

Цитат
Толгахан Сайышман заявил, что готовится к работе в новом фильме, где его партнером станет Жан-Клод Ван Дам. Пока проект на стадии переговоров
/quote]

колко е вярно не знам  но така е преведено . Толга и Ван дам ай стига бе  Shocked  ще пробие в Холивуд

Класации чок на  челните позиции са мойте еркеци  Mr. Green

Берк Джанкат е сладур    Фарах не ми се нрави.

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 17:50 от femmi2

# 481
Нади,
Цитат
това момче игра Искендер в "Златния век- Кьосем"- сериала, който ми отвори портите към турските сериали и така навлязох там , че няма излизане.... И след като пак така безобразно го прекъснаха по БТВ, намерих го в руските сайтове и го изгледах.И дойде ред на "Сега и завинаги" и наистина завинаги ме направиха фенка на турските актьори и актриси- какви красавци  не е истина... А и играят да му се невиди- рева заедно с тях. Те май карат специални школи по реване на екрана- и мъжете и жените.
Напълно съм съгласна с теб!

Момичета, ето една класация на турските хубавци- да изплакнете очи- всички любимци са тук и Толгахан и Бурак и разни други...Sparkling Heart
https://www.youtube.com/watch?v=_MkbczZPq1c

Стана ми наистина горещо!

# 482

Цитат
Толгахан Сайышман заявил, что готовится к работе в новом фильме, где его партнером станет Жан-Клод Ван Дам. Пока проект на стадии переговоров/quote]
Цитат
колко е вярно не знам  но така е преведено . Толга и Ван дам ай стига бе  Shocked  ще пробие в Холивуд
 Класации чок на  челните позиции са мойте еркеци  Mr. Green
 Берк Джанкат е сладур  Фарах не ми се нрави.

Феми, рускините може и правилно да са го превели, защото  по време на разговора показаха снимка на Жан-Клод Ван Дам. Ще ми бъде много приятно ако това е истина. Доста турски актьори точат зъби за Холивуд, дано Толга да е първият! И защо не,
 има си всичко момчето - и талант, и визия, пък и говори много добре англ. език.

Готов е за път .....

# 483
 Емиии  Hug се  цопнем у морето  sport027

Кой ли го е свързал с Ван дам   кой му е мениджър на Толга ?

# 484
Емиии  Hug се  цопнем у морето  sport027

Кой ли го е свързал с Ван дам   кой му е мениджър на Толга ?
аз съм у ваната!

Нямам никаква представа кой е мениджър на Толга!

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 18:08 от Emiliya

# 485
chere_mere Hug Hug страхотно име си измислила
Иджледа  /Иджлял+Алмеда/ ...  на TR - Icleda Sayışman  Peace Heart Eyes bouquet Тя , снахата, като че ли наистина е компилация от двете. Joy Joy Joy Joy

Във видеото с очакваното интервю с Толгахан и очаквана бомба от него, имаше надежда бомбата да е вест за бебе, но не е, а е точно вест, че той ще снима с Жан Клод. cher_mere e публикувала интервюто, аз го преповтарям и в края му ще видите Жан Клод и Толга. Надявам се този му проект да се подпише и стане реалност. Дали филмът ще се снима в Турция или в Щатите не е ясно, но може би Толга ще е първият турски актьор, който ще играе в лента с име от Холивуд.
Предполагам, че Жан Клод идва да снима в Турция, както стана и при нас, няколко американски актьори идваха да снимат у нас. Каквото и да е, аз много се радвам за Толгахан, той го заслужава, а го и може.
От малкото турски думи, които разбирам той Толга каза, че за сега са само разговори, после педстоят да се уточнят детайлите и май че в Истанбул. След 8-та минута може да видите снимките с Жан Клод.

Ето видеото

Бяхте писали, че в това интервю Толгахан е някак вял и апатичен. Сетих се за друго негово интервю, в което говори за умората от дългите серии. В пръвия сериал, в който се е снимал, серията е била 90 минути, после в Сезоните серията е била с продължителност от 120 минути, а в Сега и завинаги - 160 минути. Той беше споделил, че всяка седмица преди начало на снимките е ходил в болница, за да му вливат витаними до такова изтощение се е стигало, за да се пристъпи към вливания. Говореше също, че здравето на актьорите много се разклаща след толкова интензивни снимки и после е нужна голяма почивка. Та и сега може вече да е изтощен в новото дизи,макар че са още на 16-17 серия, освен това има и втора роля - на съпруг, която изтощава доста повече. Joy Joy Peace

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 18:42 от Dimana-nova1

# 486
Ето го и нашето момиче да ви оправя настроението от вчера. Peace

Хайде на мач

# 487
  • On the sea
Добър вечер момичета. Страхотни снимки на Амине. Тази гореща класация на турските актьори не ми се понрави. Нашето момче трябваше да е на едно от челните места. Къванч не е това което беше, поне за мен Rolling Eyes. А от Толгахан очаквах по пикантни новини, не че и това не е. Заслужава да му изгрее звездата в Холивуд, но пък ако се откаже от сериалите някакси ще ми е мъчно.

# 488
Готов съм

Вече съм на стадиона

# 489
chere_mere Hug Hug страхотно име си измислила
Иджледа  /Иджлял+Алмеда/ ...  на TR - Icleda Sayışman  Peace Heart Eyes bouquet Тя , снахата, като че ли наистина е компилация от двете. Joy Joy Joy Joy

Във видеото с очакваното интервю с Толгахан и очаквана бомба от него, имаше надежда бомбата да е вест за бебе, но не е, а е точно вест, че той ще снима с Жан Клод. cher_mere e публикувала интервюто, аз го преповтарям и в края му ще видите Жан Клод и Толга. Надявам се този му проект да се подпише и стане реалност. Дали филмът ще се снима в Турция или в Щатите не е ясно, но може би Толга ще е първият турски актьор, който ще играе в лента с име от Холивуд.
Предполагам, че Жан Клод идва да снима в Турция, както стана и при нас, няколко американски актьори идваха да снимат у нас. Каквото и да е, аз много се радвам за Толгахан, той го заслужава, а го и може.
От малкото турски думи, които разбирам той Толга каза, че за сега са само разговори, после педстоят да се уточнят детайлите и май че в Истанбул. След 8-та минута може да видите снимките с Жан Клод.

Ето видеото

Бяхте писали, че в това интервю Толгахан е някак вял и апатичен. Сетих се за друго негово интервю, в което говори за умората от дългите серии. В пръвия сериал, в който се е снимал, серията е била 90 минути, после в Сезоните серията е била с продължителност от 120 минути, а в Сега и завинаги - 160 минути. Той беше споделил, че всяка седмица преди начало на снимките е ходил в болница, за да му вливат витаними до такова изтощение се е стигало, за да се пристъпи към вливания. Говореше също, че здравето на актьорите много се разклаща след толкова интензивни снимки и после е нужна голяма почивка. Та и сега може вече да е изтощен в новото дизи,макар че са още на 16-17 серия, освен това има и втора роля - на съпруг, която изтощава доста повече. Joy Joy Peace

Жан Клод почнаха да го спрягат с Толга след едно участие на 22.12.2017 г в BEYAZ SHOW , заедно с HANDE ERÇEL TOLGAHAN SAYIŞMAN , VAN DAMME... и там дума не става да играят заедно... . Гледах го тогава цялото предаване и по мои спомени, даже като че ли не се познават лично. Ето откъс от участието им :

Относно снимачните дни за сериалите :
аз лично се изненадах, когато на импровизираното парти за рождения ден на Толгахан той и екипът снимаха серията на Siyah İnci, която се излъчваше същата седмица / разбрах по дрехите и обстановката, които видях впоследствие/. Което означава, че нямат серии напред записани. След новогодишните празници имаха една седмица без нова серия /с повторение на предишната/, явно - няма как да са работили по време на празниците. Самите серии са по 130 мин. Излъчват се в четвъртък, а анонсите за новия епизод /видео и снимки/ започват от неделя. Наистина - не мога да разбера как успяват...Кога снимат, кога озвучават, кога монтират ?
Но на последното интервю той ми изглежда толкова каталясал, колкото между другото, и в последната серия на Siyah İnci / по сценарий, де/ :
Ханде : Как си?
Толга: Как ти се виждам?
Ханде: Истината ли искаш да знаеш?
Толга : Да, кажи..
Ханде : Berbat...
Толга : Така и се чувствам...
Но мислех, че е само за филма ...

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 01:18 от chere_mere

# 490
Добро утро, момичета!

Успешна и ползотворна седмица!

За настроение - Толгахан  и участието му в различни телевизионни предавания!

# 491
   Добър ден  Simple Smile

Хубава усмивка има .  С  бившите му е ходил в предавания  Серенай и Селен Сойдер . Таз ми е .... Sick
 Селен Сойдер ги харесвам  Peace

# 492
   Добър ден  Simple Smile
 Хубава усмивка има .  С  бившите му е ходил в предавания  Серенай и Селен Сойдер . Таз ми е .... Sick
 Селен Сойдер ги харесвам  Peace
Феми, аз съм ги изрязали всички. Толга ми е достатъчен.

Продължавам:

# 493
  • On the sea
Аз пак нещо съм изпуснала. Значи хубавеца е имал връзка и с Серенай и с Селен? Изиграл е Сезони на любовта и в реалният живот Relaxed. Изобщо не си поплюва нашият, няма да се изненадам ако се раздели и с сегашната хубавица.

# 494
  Палавник  Mr. Green Двете колежки   е имал връзка .  Селен  нямам инфо. В дизита не играе .

Общи условия

Активация на акаунт