"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

  • 89 054
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
# 736
  • Мнения: 14 337Отново страхотни Толга и Амине!  Нур ми напълни душата - борбена, силна с любовта си, готова да се бори до край! Много основателен е страха в очите и на Иджлял, и на Айтюл, която виждам за първи път победена (за малко, но уплашеният й поглед издаде и притеснението й, че може да загуби битката с Нур)

# 737
  • Мнения: 1 981
Прекрасна серия.Мисля, че Нурките сме доволни от нашата патронка Peace Joy Joy
Сега сериозно. Нур, въпреки проблема с Мерт, който ги видя да се прегръща с Ийт не се спря, а продължи напред, за което й се израдвах много.
Думите на Иджлял, укорявайки Ийт, че е допуснал тази прегръдка, че той трябва да си направи сметка дали това не идва от сърцето му, но най-вече му обърна внимание, че онази жена не е помислила за Мерт и се е настанила в съседство до тях, за да ги дразни и т. н. Много странно , че Иджлял търси вина за поведението на детето у Нур. Но тези й думи достигнаха до Ийт, защото видяхме какво направи в работилницата.
Той първо постави въпроса , че Нур не мисли за Мерт.  Това също ме подразни у него, дай му да упреква Нур за всичко и много често  под влиянието на двете кобри - младата и дъртата.
В работилницата Ийт беше неотразим. Показа напълно болката си пред виновницата за нея.
Язък за хубавата кола. Joy Joy
Помислих си, че Нур ще се откаже, поне за момента,  след това събитие с колата, но браво на неяе не се спря, а продължи. И тя имаше нужда да открехне наяве какво мисли и чувства за тях и го каза, чрез неговите думи. Неговият поглед, когато я слушаше да му говори и изражението му бяха уникални.
Тук Толга/Ийт  беше неотразим! smile3501 smile3501 smile3501
Сцената с посещението при Ийт на двете кобри - майка и дъщеря ме  развесели, особено с поднесеното от Нур кафе. И най-вече ме зарадва, че леля не можа да си вземе дъх и да измисли никаква тактика в момента, само каза на Иджлял, че ще бъде много трудно. Тия двете ще се готвят за голям удар, като на война. Joy Joy Joy
Друго, което ми направи впечатление е разказът от бащата на Ийт.  той си призна, че е имал две семейства. Тук веднага си помислих, че "крушата не пада по-далеч от дървото". Да ме извинят Ийтките Joy Joy Joy Наверно и баща му е имал споделена любов извън семейството си. Това не го оправдава да бъде убиец на първата жена, от която е имал три деца, но милее за последното, от другата жена.
Как да приеме такава сестра Ийт? Но дълбоко  се замисли....... и ще видим неговите реакции в бъдеще.
А щом Ийт се замисля така, ще има и действие от негова страна.
Харесва ми започналата промяната у Елмас. Тя започва стъпка по стъпка да се коригира и го прави съзнателно целенасочено в добрия смисъл на думата- Дори казва, че сама се изненадва на себе си как се променя.
 

# 738
  • Мнения: 1 981

Нещо ново и от Амине, и от Толгахан# 739
  • Мнения: 165
Най-много ми хареса,че и вещицата  Айтюл се изплаши от Нур този път,а Ийт много ме дразни като говори с Нур и и повтаря казаното му от леля му или Иджлял-вбесява ме направо.И когато Нур му каза,че Иджлял е виновна за поведението на Март,той не се съгласи с нея.Само повтаря като папагал,все едно няма собствено мнение.

# 740
  • Мнения: 1 981
Едно съдбовно начало и изказаното от Ийт към Нур "довери ми се". Тя му се довери и прие всичко, което й се случваше.


Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 22:31 от Dimana-nova1

# 741
  • Мнения: 14 337

Момичета, да сложим край на коментарите в тази тема!

Заповядайте в новата тема:

# 742
  • Мнения: 2
HugGrinningGrinning
zdraveitee mami i dami sleda seriala i imam zapitvane, iit naistina li shte se ojeni za idjlql i koga nur shte se svesti ot upoikata??? koga shte q puska toq psihopat??
Пишете на кирилица, не е уважително към форума и всички участници в него
да да да съжалявам но тогава бързах много и трябваше да го напиша набързо Cry

Общи условия

Активация на акаунт