(7) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti, Догукан Гюнгьор, Haysiyet

• 59
  • 6
  •   1
Отговори
Добре дошли! 🙋‍♀️🌸🎬

Седма тема — какво е форум без тема за Шербетчето ни?! Още повече без Фатих, отишъл да дири "Достойнството" си в друг сериал!🍓

Вземайте си кафето, шербета или каквото душа ви иска, настанявайте се удобно и да започваме с клюките, теориите и коментарите! ☕

В памет на Едже Иртем Flowers Tulip

Последна редакция: пт, 19 юни 2026, 00:41 от ThankYou

# 1
да я изпишим като за последно Grinning Grinning

още ме е яд за едже, толкова млада, но такъв е живота.
иначе чакам дали фейзата ще я махнат, но шанса е нищожен.

доу да има нервите, с тая черна котка която е около екипа ни , изобщо не ни оставя Grinning

# 2

още ме е яд за едже, толкова млада, но такъв е живота.
Гледала съм всичките и сериали - от Нова булка до Шербета. Гледала съм интервюта, разказваше как е стигнала до тук със зъби и нокти, не е била от хората с готов запас. Жалко наистина, много ми е болно! Но нека краси тук темата за последно.

# 3
Аз силно се надявам Доу да чупи каръка на екипа.
Благодарско за темата!
Милата ми Едже. Heart

# 4
Рахим до някъде го чупи, поне велиахт имаше цял сезон. сега прави фурор с новото му сериалче. много се радвам за него.

Евбар с екраните си дечицата. и трите кемалчета вече са на 1 годинка. искам да видя рд-то на кемал, но едва ли ще стане.

# 5
Велиахта не се гледаше за него.Асъл сега Истанбула ако има успех ще е заради него наричат го новия Исмаил Хаджъоулу тия дни.

# 6
има наченки. в едно клипче от момичетата от сериала казва че му липсва шербета, някои хора по-лично сигурно за баръш, еврим и селим говори защото най-много време с тях беше.

Общи условия

Активация на акаунт