. Жалко, че трябваше да стигне до това положение за да види истинското лице на господина. Ето до какво може да доведе понякога прекалената наивност. Видяхме също, че Ийт не застана зад думите си "никога няма да се откажа" и предпочете да погребе любовта си. Естествено Иджлял остана най-доволна от тази ситуация. Колкото и да ги обичам и двамата мисля, че така им се пада, поредното препятствие и нека си изсърбат това което надробиха. Бях си обещала тази серия да не я гледам още веднъж, защото много ме напредна, но не успях да си спазя обещанието май
. Жалко, че трябваше да стигне до това положение за да види истинското лице на господина. Ето до какво може да доведе понякога прекалената наивност. Видяхме също, че Ийт не застана зад думите си "никога няма да се откажа" и предпочете да погребе любовта си. Естествено Иджлял остана най-доволна от тази ситуация. Колкото и да ги обичам и двамата мисля, че така им се пада, поредното препятствие и нека си изсърбат това което надробиха. Бях си обещала тази серия да не я гледам още веднъж, защото много ме напредна, но не успях да си спазя обещанието май 
е точно за това не се бях замислила. Наистина той погреба любовта си, женейки се за Иджлял и Джахид му обърна внимание, че не трябва. Всъщност при Ийт мостовете назад съществуват, не са унищожени. Това за мен е най-дразнещото в отношенията му с Нур. По този начин той сам се оставя в ръцете на Иджлял да бъде нейно притежание и то след много лъжи и осъзната грешка при първата му женитба с нея. Тя се осъзнава и мисли правилно, че Нур й го е върнала жив труп, но Айтюл отново се намеси, вменявайки у Иджлял мнението си, че са победили.
и аз така много трудно ги гледам. Радвам се, че Еми прави тези резюмета, за да мога да прескачам някои сцени, когато си припомням серията. И аз не виждам изход от ситуацията,ако тя не беше дръзнала да сключи този идиотски брак. И този й опит да спаси и себе си ,и него попадна на този
не можах да се сдържа, страхотна е

Трябва да и дадат главна роля в някой психо-трилър
Аз ,да ти кажа ,
не се трогнах от Иджлял ,особено на фона на мъката на Нур. Нейните сълзи са от щастие ,все пак най-накрая постигна целта си . Много пъти сме коментирали ,че нейната любов е обсебваща ,Ийт беше нейна желана придобивка . Не умее да губи ,свикнала е всичко да става на нейното Това щастие ли е- любов насила не съществува . Единият ще живее в имението като кралица ,а другия ще живее само за сина си . Дано агонията на Ийт не продължи дълго.
Не ни лишавай от прекрасните ти коментари ,моля те
Нали за това е темата ,да има стойностни дискусии и спорове понякога
Не ни лишавай от прекрасните ти коментари ,моля те
Нали за това е темата ,да има стойностни дискусии и спорове понякога
благодаря за откровеността ти!
не можах да се сдържа, страхотна еПрепоръчани теми