"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 148
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
zdraveitee mami i dami sleda seriala i imam zapitvane, iit naistina li shte se ojeni za idjlql i koga nur shte se svesti ot upoikata??? koga shte q puska toq psihopat??

# 571
  • On the sea
Добър вечер момичета. Ето, че дойде и най-изнервящата ме серия. Въпреки, че я гледах за втори път така силно се надявах Нур да успее да избяга от Керем, както и на първото ми гледане, но уви Disappointed. Жалко, че трябваше да стигне до това положение за да види истинското лице на господина. Ето до какво може да доведе понякога прекалената наивност. Видяхме също, че Ийт не застана зад думите си "никога няма да се откажа" и предпочете да погребе любовта си. Естествено Иджлял остана най-доволна от тази ситуация. Колкото и да ги обичам и двамата мисля, че така им се пада, поредното препятствие и нека си изсърбат това което надробиха. Бях си обещала тази серия да не я гледам още веднъж, защото много ме напредна, но не успях да си спазя обещанието май Tired Face

# 572

Поздрави на всички, пленени от сериала!

Тази и следващата серия много трудно ги гледах. Много ми прилича ситуацията както в сериала
"Нарекох те Фериа" - когато бившия годеник на Фериа я отвлече.Горе-долу копи-пейст.
 Аз не виждам изход от  ситуацията в която са в момента до сключването на брака - как Ийт ще бъде до Мерт и ще се грижи за бъдещето му дете и като какъв ще бъде за Нур в същото време? Нур все ще бъде втора цигулка и упреквана от хората. Кой и до кога би издържал така? В опита си да се спаси обаче, за нещастие Нур попадна на лошия човек.

# 573
Добър вечер момичета. Ето, че дойде и най-изнервящата ме серия. Въпреки, че я гледах за втори път така силно се надявах Нур да успее да избяга от Керем, както и на първото ми гледане, но уви Disappointed. Жалко, че трябваше да стигне до това положение за да види истинското лице на господина. Ето до какво може да доведе понякога прекалената наивност. Видяхме също, че Ийт не застана зад думите си "никога няма да се откажа" и предпочете да погребе любовта си. Естествено Иджлял остана най-доволна от тази ситуация. Колкото и да ги обичам и двамата мисля, че така им се пада, поредното препятствие и нека си изсърбат това което надробиха. Бях си обещала тази серия да не я гледам още веднъж, защото много ме напредна, но не успях да си спазя обещанието май Tired Face

Velvet Hugе точно за това не се бях замислила. Наистина той погреба любовта си, женейки се за Иджлял и Джахид му обърна внимание, че не трябва.  Всъщност при Ийт мостовете назад съществуват, не са унищожени. Това за мен е най-дразнещото в отношенията му с Нур. По този начин той сам се оставя в ръцете на Иджлял да бъде нейно притежание и то след много лъжи и осъзната грешка при първата му женитба с нея. Тя се осъзнава и мисли правилно, че Нур й го е върнала жив труп, но Айтюл отново се намеси, вменявайки у Иджлял мнението си, че са победили.

Поздрави на всички, пленени от сериала!

Тази и следващата серия много трудно ги гледах. Много ми прилича ситуацията както в сериала
"Нарекох те Фериа" - когато бившия годеник на Фериа я отвлече.Горе-долу копи-пейст.
 Аз не виждам изход от  ситуацията в която са в момента до сключването на брака - как Ийт ще бъде до Мерт и ще се грижи за бъдещето му дете и като какъв ще бъде за Нур в същото време? Нур все ще бъде втора цигулка и упреквана от хората. Кой и до кога би издържал така? В опита си да се спаси обаче, за нещастие Нур попадна на лошия човек.

Сийка, Hug и аз така много трудно ги гледам. Радвам се, че Еми прави тези резюмета, за да мога да прескачам някои сцени, когато си припомням серията. И аз не виждам изход от ситуацията,ако тя не беше дръзнала да сключи този идиотски брак. И този й опит да  спаси и себе си ,и него попадна на този
психопат.

# 574
  • On the sea
Амине Purple Heart не можах да се сдържа, страхотна е

# 575

newsm10 newsm10

А под този колаж  един руснак е написал:- "На мен ми се струва, че ТЯ повече му подхожда"
 love001

И на този колаж са много хубави

# 576
Казвам ви лека нощ с щастливото за малко семейство Козан

# 577
  • Bulgaria
Момичета  Hug
Отлична игра на Амине  Hug Трябва да и дадат главна роля в някой психо-трилър  Laughing
Стана ми много мъчно за нея . Желанието и да се освободи от любовта на Ийт и заклеймяването от хората ,както и за да осигури едно щастливо семейство на Мерт ,тя стъпи на криво и падна в пропастта . Забелязахте ли ,че когато Керем отключи вратата на стаята ,Нур изобщо не се притесни . Прекалено много доверие му е имала . Възприемаше думите на Ийт само като повод на ревност ,дори Елмаз се усъмни в почтеността на Керем. Много напрегнат епизод ,за съжаление Нур се бореше като едно мишле ,мъчещо се да избяга от капана . Картината в стаята съвсем я съсипа . Даде си сметка за какъв болен човек се е омъжила ,дори и на игра . Явно е спрял да си пие хапчетата ,защото за една вечер започна да припознава напълно бившата си жена в Нур.

Прекрасна игра и на Толгахан.Пресъздаде болката на един мъж ,загубил посоката на живота си ,появилата се празнина в сърцето му ,не можах да разбера защо трябваше да се жени за Иджлял. Пак ли от съжаление? Или по този начин ще се стреми да заличи Нур от сърцето си и да започне един нов живот . Но миналото не може да се изтрие с гумичка . В  изблик на болка и гняв ,с  огромното съдействие на двете харпии ,той ,също като Нур ,стъпва в мина . Самият Джахит се опита да му отвори очите . Но нараненото сърце не слуша .

Иджлял- най-накрая ,за кратко ,дойде и нейният миг . Тя се мисли за победителка чрез тази сватба . Явно за нея не е важна любовта на Ийт ,колкото победата във играта срещу Нур . Айтюл преди беше по-хитра ,но вече оставя дъщеря си да си троши главата .

# 578
Привет! Аз пък в снощната серия видях отново човечност в Иджлял. Искрено се опита да утеши Фърат. Беше искрена и в отчаянието си, че губи Ийт. Думите й,че той е смисъла на живота й и без него тя няма за какво да живее, ме трогнаха. Предполагам, че обяснението й към Ийт след това го трогна и той реши отново да се оженят. Ако не могат двама да са щастливи, поне единият да е. А и детето ги свързва и има нужда от двамата.
Нур ще се измъчи с този психопат, а и доколкото гледах анонса, май и Ийт. В турските сериали има сериозно заимстване на идеи от други, заснети преди това. Например в "Щастливи заедно" главната героиня беше попаднала също на подобен психопат и също беше копие на починалата му първа съпруга. Също имаше нейна картина, която тя видя. Изобщо психопатите са почти задължителен елемент в турските сериали, както затвора и болницата.

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 09:16 от Vali_N

# 579
  • Bulgaria
Спомням си ,че и в Кварталът на богатите също имаше такава сюжетна линия.
Вали  Hug Аз ,да ти кажа , Hug не се трогнах от Иджлял ,особено на фона на мъката на Нур. Нейните сълзи са от щастие ,все пак  най-накрая постигна целта си . Много пъти сме коментирали ,че нейната любов е обсебваща ,Ийт  беше нейна желана придобивка . Не умее да губи ,свикнала е всичко да става на нейното Това щастие ли е- любов насила не съществува . Единият ще живее в имението като кралица ,а другия ще живее само за сина си . Дано агонията на Ийт не продължи дълго.

Еми  Hug Не ни лишавай от прекрасните ти коментари ,моля те  Praynig Нали за това е темата ,да има стойностни дискусии и спорове понякога

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 10:46 от mimity933

# 580
Здравейте, момичета!
        Най-после съм вкъщи, пред компютъра и разполагам с достатъчно време, за да защитавам моя любимец.

Ийт Козан - премина през рая и се озова в ада!
        Сцената на бракосъчетанието е уникална. Точно това  очаквах от Ийт. Застанал пред мазно и самодоволно усмихващия се Керем Санджактар и пред своята изумена и уплашена любима, Ийт не загуби самообладание, направи това, което най-малко се очакваше от него. Без сцени на ревност, без юмруци и заплахи, просто и ясно: „Поздравления, успя! Накрая се отърва от мен!“ и ...  хвърли брачната халка, символа на безгранична обич и вярност, халката, която така ревностно пазеше и не свали и в най-напрегнатите моменти. И Нур разбра, че това е краят, „Искам да забравя лицето му, последния му поглед!“  усети безвъзвратната загуба.
        А Ийт – сам на пясъка пред безкрайното море даде воля на чувствата си. „Нур ме уби!“ тези три думи, изречени пред Джахид показват дълбочината на чувствата му, безнадеждността на случилото се и липсата на перспектива.
        Припомнете си какво сподели Ийт за Нур в началните епизоди: „Нур означава любов. Тя е моята първа, единствена, последна. Нур е дъхът ми. Нур е моята сила. Нур е сърцето ми. Нур – е моето всичко. Тя отново ме накара да мечтая. Тя ме научи на любов, търпение и работа.“  И думите, изречени в зимната градина отново пред Джахид: „Нищо не ме интересува! Днес е моят край! Денят, в който умрях. Бях погребан и заровен жив! Колко дълго може да живее човек без душа? Колко дълго може да издържи тялото му без душа! Аз умрях, да и до последно обичах тази, която ме уби!“ Няма нужда от коментар!  Да, това е жестоката действителност! Разкъсващата душата болка отстъпи място на апатията, безверието и живот по течението! 
       Любов или отговорност? - този въпрос вече е решен, затова съвсем естествено беше и предложението, което направи на  Иджлял: „Аз, аз умрях, но ти ще живееш! Отсега нататък заради сина ни ще живееш с мен! Женим се!“  друг път няма, влюбеният Ийт е мъртъв, но бащата е жив и трябва да живее заради сина си: „Прекрасното ми момче, единственият ми! Ако след всичко преживяно днес баща ти още се държи, ако още диша, то е заради теб! Когато ти се роди сърцето ми стана само твое, но после се влюбих и разделих сърцето си на две – половината си остана твоя, а другата половина взе тя. Но знаеш ли, тя си отиде, вече не е в живота ни. Така че оттук нататък разбитото ми сърце ще бие единствено за теб, синко! Единствено за теб!“

И отново адмирации за Толгахан! В тези епизоди той надмина себе си!  Поза, жест, израз на лицето, нервният тик и невероятният глас, наситен с цялата гама от емоции – тези неща не могат да се забравят!

Усмихнат, ползотворен и спокоен ден!

# 581
Мими,
Еми  Hug Не ни лишавай от прекрасните ти коментари ,моля те  Praynig Нали за това е темата ,да има стойностни дискусии и спорове понякога
нямам и намерение да спирам с моите коментари. Този форум е за споделяне на лично мнение и аз ще продължа да го правя, а на когото не харесва, просто да подминава написаното от мен!
Вали,
Привет! Аз пък в снощната серия видях отново човечност в Иджлял. Искрено се опита да утеши Фърат. Беше искрена и в отчаянието си, че губи Ийт. Думите й,че той е смисъла на живота й и без него тя няма за какво да живее, ме трогнаха. Предполагам, че обяснението й към Ийт след това го трогна и той реши отново да се оженят. Ако не могат двама да са щастливи, поне единият да е. А и детето ги свързва и има нужда от двамата.
Нур ще се измъчи с този психопат, а и доколкото гледах анонса, май и Ийт. В турските сериали има сериозно заимстване на идеи от други, заснети преди това. Например в "Щастливи заедно" главната героиня беше попаднала също на подобен психопат и също беше копие на починалата му първа съпруга. Също имаше нейна картина, която тя видя. Изобщо психопатите са почти задължителен елемент в турските сериали, както затвора и болницата.
винаги ми е допадало различното ти мнение! Поздравления!
Ново от Толгахан!

# 582
Ади, благодаря за откровеността ти!

Ще се постарая да не опонирам, да не правя литературни анализи, да не "разкоствам" коментарите ви, за да не внасям смут след вас  и своите разсъждения и несъгласие ще запазя за себе си!

Здравейте!

Еми, не съм разбрана правилно от теб и съжалявам, че е станало недоразумение. Защо поставяш нещата от моя пост в множествено число? Аз помолих мой пост да не бъде по този начин анализиран и толкова. По другите си обсъждай колкото искаш. Казах своето мнение по повод твоя анализ на друг пост и реших да помоля с мой да не се случва така, защото не би ми било приятно лично на мен по такъв начин да ми се обсъжда мнението. Аз и без това влизам доста рядко в темата и не бих могла да се обоснова при едно такова анализиране от твоя гледна точка. Дано сега съм разбрана правилно. Не искам да всявам смут, изказах си откровено мнението и желанието.
Няма да ви досаждам често, но категорични мнения, затапващи останалите не ми допадат.

Искам да попитам следните думи на Ийт в коя серия са казани? Наистина не помня да го е казал в предходните серии, но може би на мен ми се губи спомена.   
Нур означава любов. Тя е моята първа, единствена, последна. Нур е дъхът ми. Нур е моята сила. Нур е сърцето ми. Нур – е моето всичко. Тя отново ме накара да мечтая. Тя ме научи на любов, търпение и работа.“

# 583
zdraveitee mami i dami sleda seriala i imam zapitvane, iit naistina li shte se ojeni za idjlql i koga nur shte se svesti ot upoikata??? koga shte q puska toq psihopat??
Пишете на кирилица, не е уважително към форума и всички участници в него

# 584

А това е Кенан от Черната перла много добре изглежда Толгахан

Общи условия

Активация на акаунт