"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета!

Velvet за теб:

Димана да пребориш бързо грипа, но за всеки случай ето и подкрепление:
Нади не можеш да се скриеш, виждам аз кой те очаква  с нетърпение:

А за всички почитатели на "Сега и Завинаги"

Желая ви усмихнат и спокоен ден!

# 601
Здравейте момичета  Hug
Чета ви с интерес...гледам и сериала, но имам две дразнителки Иджлял и майка й, които не понасям...дори дублиращия глас на Иджлял напълно й подхожда - противен като нея....
Не защитавам нито Ийт, нито Нур. И двамата допуснаха грешки и двамата са много инатливи. Мисля, че най-големия проблем е, че нямаха време да се опознаят, но пък любовта им е истинска и много силна.
Харесвам и двамата и много ще се радвам, ако успеят да преодолеят трудностите и да бъдат заедно....
Но моля ви, не спирайте да пишете. Кръстосвайте шпаги, но само като на тренировка. Отстоявайте позициите си, но пишете. Това е красотата в темите - различни гледни точки.
Благодаря на всички за споделеното. Пожелавам бързо оздравяване на болните и да се завръщат на терен - ние четящите чакаме.
Един колаж от мен за всички, които харесват Ийт и Нур  Hug

Лека вечер  Hug

MAMA-AN,позволих си да те цитирам, защото много ми хареса позитивния коментар.
     А колажът е страхотен. Ще бъде истинско удоволствие за нас да ни радваш  с такива колажи по-често. Така няма да се налага да "крадем" колажите на Максим, а ще се радваме на всичко, което ти публикуваш.

(в свободното от снимки време)

# 602

Ох, Еми, благодаря за този доктор, ама и той не може да ми помогне. Хремата е ужасна, а очите сълзят до рев. Написах си един пост и го изгубих от това сълзене. Ужас! Така ще бъде  - с лекарства ще отмине за 7 дни, а без лекарства за седмица. Joy Joy Joy

# 603
Emiliya благодаря за топлото посрещане  Hug
Мислех, че вие си правите колажите и затова се съобразих с рамката. Всичко което е публикувано в нета не е забранено да се използва от други потребители, ако изрично не е написано, че е забранено - вие не крадете, само си вземате  Grinning
Само да има снимки не е проблем да правя колажи, стига на вас да ви харесват.

Хубав остатък от почивния ден  Hug

# 604
Здравейте момичета  Hug
Чета ви с интерес...гледам и сериала, но имам две дразнителки Иджлял и майка й, които не понасям...дори дублиращия глас на Иджлял напълно й подхожда - противен като нея....
Не защитавам нито Ийт, нито Нур. И двамата допуснаха грешки и двамата са много инатливи. Мисля, че най-големия проблем е, че нямаха време да се опознаят, но пък любовта им е истинска и много силна.
Харесвам и двамата и много ще се радвам, ако успеят да преодолеят трудностите и да бъдат заедно....
Но моля ви, не спирайте да пишете. Кръстосвайте шпаги, но само като на тренировка. Отстоявайте позициите си, но пишете. Това е красотата в темите - различни гледни точки.
Благодаря на всички за споделеното. Пожелавам бързо оздравяване на болните и да се завръщат на терен - ние четящите чакаме.
Един колаж от мен за всички, които харесват Ийт и Нур  Hug

Лека вечер  Hug

Мамче
, Hugтолкова се радвам да те "видя" в тази тема. Благодаря, че се включи! Надявам се да не ми се обидиш, че те нарекох така, но знаеш, в твоята тема веднъж беше разрешила да се обръщаме към теб така и го правя и тук.Пиша така свойски, с това обръщение,защото се надявам да ме помниш. Peace Heart Eyes Heart Eyes

Нашите любимци Нур и Ийт много могат да бъдат обсъждани, защото любовта им е различна от обичайните любови и затова има какво да споделяме. Разделянето на Нурки и Ийтки бе повече леко иронично, отколкото истина. Беше моя идея и не знам дали е било правилно, но пък се получиха дебати и дуели hahaha Разбира се, че обичам и двамата еднакво, но като жена повече се интересувам, може би, от образа на Нур,  но това не означава, че образът на Ийт е на заден план, напротив, нали той е в основата на този тригълник. Старая се да ги разбирам, оправдавам и осъждам едновременно. Двамата са доста еднакви и по характер и по морални ценности, които ги карат дълбоко да си имат доверие, въпреки, че тези им ценности се разклащат от външни влияния и това е тяхната драма. Кокто казваш, ти, те нямаха време да се опознаят и се впуснаха  в любовта, без да разбират каква бездна ги чака. Но това е младостта, любовта и страстта. Хубавото е, че по трънливият път, по който се наложи да вървят отчитаха своите грешки, но правеха и нови.
Ядосвам се на Ийт най-много от поведението му към Нур, вечните му упреци и кавги с нея. Не се опита да я разбере и да я остави временно, след новината за "второто" дете. Отдели любовта от всичко останало, което й пречи. Много добре видяхме какво се случи, когато Мерт дойде в тяхната къща. Нур се отчая, че би могла да навреди на детството на Мерт, а при появата на второ дете от същата майка ситуацията с тяхното съжителство винаги би била под прицел и невъзможна.
Ийт не е прав да  определя, а често определяше  поведението на Нур, спрямо неговите позиции - на разведен, на женен и пак на разведен. Брат му добре го попита дали не я наказва , защото го обича. Така излизаше. Ийт се обоснова, че я предпазва от Керем и това е истината, но Ийт го правеше много  агресивно. На това противодействаше Нур и най-вече на всичко, което й бе вменено от околните, че е безсъвестна жена и прочее оценки. В една такава ситуация в каквато бе поставена Нур от "отбора" на Керем и Иджлял, от Мерт и обществото, какво би направила една неопитна млада жена като Нур, освен да тръгне на раздяла.
И то раздяла от любов - да не наруши семейното статукво на любимият си, на психиката на децата му.
Помислете как се е чувствала Нур, когато трябваше да вземе това тежко решение за раздяла. Оттук нататък методите на раздялата не са важни. Дали ще отиде на края на света или ще се ожени за Керем е все едно, проблемът е друг, а той е че Ийт не знаеше какво трябва, какво ще предстои и какво да й каже, единствено знаеше, че ще я обича вечно.  Да, можеха да поговорят за проблема, но не бяха стигнали на ниво за такъв разговор камо ли за решение какво да правят. Младостта, наивността, неопитността и  чувството за загуба им попречи.Тогава излезе на повърхността егото им , обидата и най-вече решението, което им налагаха другите - тоест Нур да реши да се омъжи,  да го освободи от себе си и любовта му към нея , за да вземе правилното според обществото и семейството му решение, а после Ийт да се ожени, следствие загубата на Нур и нарушеното его, лишавайки се от любовта си, за да живее Иджлял и Мерт. Все външни фактори, заради които и двамата страдат, всеки по своему и по свой начин на разбиране на любовта и раздялата.
Ще публикувам, че ако и този път си изгубя написаното.......няма да се сетя повече да пиша, докато не ми спре кихането и сълзенето Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 14:31 от Dimana-nova1

# 605
https://vk.com/video233656788_169724475

Едно клипче с ролите но Толгахан, без последните.
Погледнете го, ще му се зарадвате. Grinning Heart Eyes

А в този линк ще видите клипче с награждаването му в Южна Корея през 2015година  , когато печели най-голямата си награда като манекен.
https://vk.com/video-45712272_456239718

А сега вижте какво кара нашето момче

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 14:54 от Dimana-nova1

# 606
Димана радвам се, че отново сме заедно  Hug Скорошно оздравяване без усложнения  newsm10
Загледах сериала малко късно, съвсем случайно го улучих на БТВ лейди и се старая да го гледам всяка вечер с изключение на петъка. Но си допълвам пропуските от темата - много хубави коментари правите, а аз съм фен на дългите и подробни коментари...Чета ги с удоволствие  Peace
Поради тази не малка подробност, че не съм гледала началото се въздържам от коментари.
Но и в този сериал виждам, че комшиите си умират да правят наивни чак до глупост главните герои, особено женските образи. 
Мисля си, че Нур направи всички грешки с Керем, само заради децата - заради Мерт и нероденото дете, което както разбрахме няма изобщо да се роди, ако Иджлял не направи отново някаква игра и отново да се окаже бременна....уж от Ийт....Нур се хвана в играта с Керем много наивно, а той брутално я лъжеше...но Нур изобщо не повярва на Ийт....Дори той я предупреди, че Керем си говори с Иджлял и тя го видя с очите си...Очаквах друга реакция от нея, но нямаше такава.
И двамата допуснаха много грешки по различно време, но вие сте направили чудесни коментари няма какво ново да кажа. 
Много съм разочарована от Иджлял - първо не приемаше детето, когато се прибра от болницата. И толкова гадни игрички и номера направи, само защото тя била обичала Ийт. Но любовта винаги е за двама. Ако другия липсва, ако не обича, това вече не е любов, а самовлюбеност.Такава виждам Иджлял. И още - не виждам нищо майчинско в Иджлял, след като използва детето, за да постига целите си.......А майката на Иджял голяма кучка....Според мен въпреки, че се кълне, че мисли само за дъщеря си и за нейното добро, за мен тя още повече я обърква и тика дъщеря си в голяма бездна....
Сега чакам с нетърпение епизода утре вечер да видя ще направи ли Ийт същата грешка като Нур, или ще има проблясък....
Би ми се искало да пишете накратко за бъдещи събития в скрит текст, но без възражения приемам вашето решение.
Пропуснах Назан /нали така се казваше/....Актрисата по принцип играе роли на гаднярки....Никога не съм съжалявала героините й....Такива подлости съм виждала да правят героините й, дори са ставали убийци....Не очаквано за мен, обаче тук ми стана жал за Назан...

# 607
 Димана , бързо оздравяване  Hug

пезаж от Толга .   Ех , кога ще  се насладим на този мегаполис

# 608
Скрит текст:
Димана радвам се, че отново сме заедно  Hug Скорошно оздравяване без усложнения  newsm10
Загледах сериала малко късно, съвсем случайно го улучих на БТВ лейди и се старая да го гледам всяка вечер с изключение на петъка. Но си допълвам пропуските от темата - много хубави коментари правите, а аз съм фен на дългите и подробни коментари...Чета ги с удоволствие  Peace
Поради тази не малка подробност, че не съм гледала началото се въздържам от коментари.
Но и в този сериал виждам, че комшиите си умират да правят наивни чак до глупост главните герои, особено женските образи. 
Мисля си, че Нур направи всички грешки с Керем, само заради децата - заради Мерт и нероденото дете, което както разбрахме няма изобщо да се роди, ако Иджлял не направи отново някаква игра и отново да се окаже бременна....уж от Ийт....Нур се хвана в играта с Керем много наивно, а той брутално я лъжеше...но Нур изобщо не повярва на Ийт....Дори той я предупреди, че Керем си говори с Иджлял и тя го видя с очите си...Очаквах друга реакция от нея, но нямаше такава.
И двамата допуснаха много грешки по различно време, но вие сте направили чудесни коментари няма какво ново да кажа. 
Много съм разочарована от Иджлял - първо не приемаше детето, когато се прибра от болницата. И толкова гадни игрички и номера направи, само защото тя била обичала Ийт. Но любовта винаги е за двама. Ако другия липсва, ако не обича, това вече не е любов, а самовлюбеност.Такава виждам Иджлял. И още - не виждам нищо майчинско в Иджлял, след като използва детето, за да постига целите си.......А майката на Иджял голяма кучка....Според мен въпреки, че се кълне, че мисли само за дъщеря си и за нейното добро, за мен тя още повече я обърква и тика дъщеря си в голяма бездна....
Сега чакам с нетърпение епизода утре вечер да видя ще направи ли Ийт същата грешка като Нур, или ще има проблясък....
Би ми се искало да пишете накратко за бъдещи събития в скрит текст, но без възражения приемам вашето решение.
Пропуснах Назан /нали така се казваше/....Актрисата по принцип играе роли на гаднярки....Никога не съм съжалявала героините й....Такива подлости съм виждала да правят героините й, дори са ставали убийци....Не очаквано за мен, обаче тук ми стана жал за Назан...

Много хубав колаж! newsm10 Така, ако ни правиш по един-два  ще е голямо удоволствие. Аз така и не се опитах да се науча на тези техники, но много ценя творчеството на съфорумки.
Мамче, благодаря ти за пожеланията! Ако си седна на "д"-то ще се оправя по-бързо. Joy Joy
За предстоящите събития пишем предимно на лични. Ще ти направя малък обзор за следващата седмица.
Не е лошо, ако имаш време да върнеш назад, за да видиш първите серии. Много са емблематични за следващите събития в сериала.

Феми, Hugблагодаря за пожеланията! Heart Eyes

# 609
Като върла Ийтка този колаж ми пасна особено.
MAMA-AN, благодаря за тези  стилни и красиви колажи! 
Цитат
Само да има снимки не е проблем да правя колажи, стига на вас да ви харесват.
Снимки има, стоп кадри също, ти само кажи, че моите възможности се изчерпват до стандартните колажи, с които илюстрирам епизодите. 
Феми, Димана,
Ще чета нощес, сега като децата - само разглеждам снимките и клипчетата. И се наслаждавам на Ийт, защото Кенан точно тук не ме съблазнява. Но пускам и двете снимки - за сравнение!

Кенан

Ийт

И едно клипче (ако изобщо се отвори)
https://www.instagram.com/p/Bed8JGnBVcW/?hl=bg&taken-by=tsayisman.fans

# 610
Димана, благодаря ти за обзора за следващата седмица  Hug
Не зная къде мога да гледам първите епизоди, но ако е възможно с български превод, нямам време за руски. Тъй като сериала се излъчва по БТВ, там правилата са по-различни. С тяхното войо, с изтриването на всички преведени епизоди, вече станаха пословични....Не обичам да гледам сериали по тази телевизия, но в последно време те изкупуват всички хубави турски сериали....
Емили може ли така да се обръщам към теб или кажи как - може би няма да ми повярваш, но колажа го направих точно за теб. Сложих и нещо мое любимо ....
Пускай снимки от ваши любими моменти...Ще направя каквото мога..

# 611
Димана, благодаря ти за обзора за следващата седмица  Hug
Не зная къде мога да гледам първите епизоди, но ако е възможно с български превод, нямам време за руски. Тъй като сериала се излъчва по БТВ, там правилата са по-различни. С тяхното войо, с изтриването на всички преведени епизоди, вече станаха пословични....Не обичам да гледам сериали по тази телевизия, но в последно време те изкупуват всички хубави турски сериали....
Емили може ли така да се обръщам към теб или кажи как - може би няма да ми повярваш, но колажа го направих точно за теб. Сложих и нещо мое любимо ....
Пускай снимки от ваши любими моменти...Ще направя каквото мога.

Забравих да ти напиша, че можеш  да  гледаш всички серии, излъчени по БТВ до сега на този сайт
noviseriali.com.Аз си го изписвам в Гугъл и той излиза. Можеш там да видиш всички нови сериали, които се излъчват в момента.

# 612

Тази снимка не помня да съм я виждала.

Еми, на снимките с шлиферите като Кенан Толга изглежда по-заякнал. Като Ийт беше доста отслабнал, а може тази разлика да е заради цветовете на дрехите.

# 613
   MAMA-AN, поласкана съм от вниманието ти. Наистина уцели вкуса ми! Относно обръщението - може Емили (това обръщение ми носи такива мили спомени от Италия), може и Еми (така обикновено се обръщат към мен), а снимки ще пусна, няма да те оставя на мира.

Димана, ние май пуснахме всички снимки, затова не се притеснявай, пускай всичко, което ти харесва. Те и руските и арабски фенове започнаха да повтарят снимките.

Този красавец заслужава!

# 614

Добър вечер, момичета!  smile3525  bouquet

Скрит текст:
Срам не срам  имам една голяма молба към вас - която желае би ли ми обяснила как се слагат
   снимки от декстопа в старата версия на БГ-мама? По възможност по- подробно - като на
   бавно развиваща се. Аз се опитвах чрез ПРИКАЧИ, но като отворя снимките от декстопа и маркирам
   КАЧИ се появява линка на снимката в ПОКАЖИ НА ПРИЯТЕЛ и отдолу самата снимка, а не мога да я
   поставя във форума. Къде греша? Вие от къде и как слагате снимките?
       А за Нур ще кажа, че тя се беше хванала за Санджактар като удавник за сламка - толкова беше
притисната от кой ли не - леля и Хафизе, Иджлял с Мерт, общественото мнение и от това се възползва
за своята долна игра Керем.

Общи условия

Активация на акаунт