Velvet
Димана
А за всички почитатели на "Сега и Завинаги"

толкова се радвам да те "видя" в тази тема. Благодаря, че се включи! Надявам се да не ми се обидиш, че те нарекох така, но знаеш, в твоята тема веднъж беше разрешила да се обръщаме към теб така и го правя и тук.Пиша така свойски, с това обръщение,защото се надявам да ме помниш.

Разбира се, че обичам и двамата еднакво, но като жена повече се интересувам, може би, от образа на Нур, но това не означава, че образът на Ийт е на заден план, напротив, нали той е в основата на този тригълник. Старая се да ги разбирам, оправдавам и осъждам едновременно. Двамата са доста еднакви и по характер и по морални ценности, които ги карат дълбоко да си имат доверие, въпреки, че тези им ценности се разклащат от външни влияния и това е тяхната драма. Кокто казваш, ти, те нямаха време да се опознаят и се впуснаха в любовта, без да разбират каква бездна ги чака. Но това е младостта, любовта и страстта. Хубавото е, че по трънливият път, по който се наложи да вървят отчитаха своите грешки, но правеха и нови.

Скорошно оздравяване без усложнения 

Скорошно оздравяване без усложнения 

Така, ако ни правиш по един-два ще е голямо удоволствие. Аз така и не се опитах да се науча на тези техники, но много ценя творчеството на съфорумки.

благодаря за пожеланията!

Препоръчани теми