Либидото... на омъжена жена

• 124 353
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 660
Главната причина се оказват децата и сивото ежедневие, заради децата. Ей тея деца таковаха таковата на омъжената жена Simple Smile

# 661
  • град-държава
Какво има да му се стараеш? Аз не се сещам тогава да съм правила неща, които сега да не правя. Дори напротив - сега ми се налага да правя 75 000 неща в минута, еб@си. 😆

# 662
  • Canada
Работя с доста млади момчета (25-30г), та според тях женените жени били ненаситни  Laughing Та скъпи семейни мъже, ами постарайте се повече.
Не е до мъжете, ако жените ако се стараехте толкова много, колкото пред нов и по-млад мъж, семейния живот щеше да е много по-лесен и по-щастлив.

До мъж е. Ако не е скучен в леглото и се старае, няма да си ги получава само ако има нещо за купуване.  Joy

# 663
  • София

Не е до мъжете, ако жените ако се стараехте толкова много, колкото пред нов и по-млад мъж, семейния живот щеше да е много по-лесен и по-щастлив.

То и за мъжете се отнася, а не след 5 години да водиш жена си на тройка, та белким друг я възбуди като хората..........

# 664
Не съм сигурна дали не е обратното Wink

# 665
Ма чакай, ние жените не се стараем пред мъж, следва да е обратното. Той да се старае пред нас.

# 666
Коко Динев много им се старае, 100%

# 667
Коко Динев е боклук, а тези подобия на жени около него – също. Други предположения?

# 668
Още малко и ще предположа, че си лесбийка Simple Smile

# 669
Интересно, защо е пусната тази тема, ако либидото на всички омъжени жени е високо в небесата?
А защо няма тема за либидото на семейните мъже?

За либидото на женените мъже мога да кажа в моя случай аз го гоня за секс. Той твърди, че не е така и ще ме убие ако разбере, че го разказвам на непознати. Така че май и либидото на мъжете не е кой знае какво.

# 670
Ма чакай, ние жените не се стараем пред мъж, следва да е обратното. Той да се старае пред нас.

Не знам от кой век са тези романтични представи, но за всеки случай не и от 21-ви. В момента жените са тези, които драпат, т.е. - стараят се - и за мъж, и за обществено одобрение, въобще за всичко, докато мъжете просто си живеят с намалени отговорности и имат избор от опашка, чакащи да се нанесат за пробно съжителство, моми. Аз поне това виждам, мъж да си в днешно време. И за какво точно да се старят тези мъже, като и без старание желаещи има, да не говорим, че на по-младите мъже жените не са им най-интересното нещо, че да ги гонят, колкото по-развито е обществото, толкова по-апатични са мъжете, за сметка на озверели жени с изтичащ срок на годност.

# 671
А, не са романтични, прагматични са. Ако няма да се старае, за какво ми е? Аз съм прагматик и максималист, или много качествен мъж, или ще си се наслаждавам на другата опция- приятен живот без мъж.

# 672
Да бе, лесбийка. Мечтай си.
Ти като един познат, вика някак по приемам, че Х. (наша позната) е лесбийка, но пък бившият ѝ (наш общ приятел) гей – не. Кой каквото може да му понесе главата е и твоята работа.

# 673
За себе си ако говориш е едно, но аз говоря за тенденциите, а те определено не са мъжът да се старае за жената, а обратното, не знам с гените ли си надушват, че ще остереят нескосени, но от съвсем млади гледат да замъкнат някое куцо, кьораво и сакато да му перат чорапите, колкото да се правят на съпруги и да казват "ми аз живея с едно момче" и така, докато момчето не им посочи вратата. Да не говорим как се предлагат още от гимназията за лесна употреба - от писане на домашни, до секс като по филмите, срам да те хване. Е, как да се стараеш за такива жени, когато ясно са ти показали, че няма нужда? Една ако се връцне, веднага друга заема с благодарност вакантното място.

# 674
[Яни дано си прави за съвременните девойки, да не се притеснявам кой ще пере мръсните чорапи на моите момчета. Иначе качествен мъж е трудно да намериш. А и сама да си живееш също не е опция.

Общи условия

Активация на акаунт