Либидото... на омъжена жена

• 124 238
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не съм Манекена, но как може да има общовалидна рецепта за щастие? И какво общо има това с темата?

# 181
Не съм Манекена, но как може да има общовалидна рецепта за щастие? И какво общо има това с темата?
Когато има разбирателство в семейството, липсват проблеми вътре в него, а външните такива се решават по-лесно и по-бързо от двамата.

# 182
Права си. Коригирам се - как жената да не губи привличането към мъжа си.
Манекена , всички жени казаха, че именно взаимното уважение и "глезене" са ключът, само дето за нас това включва съвсем различни неща. Убедена съм, че с жена ти нямате деца. Появят ли се - много неща ще се променят.

# 183
Абе сексът не е всичко в семейството.
И аз имам пример, много им вървеше сексът, специални техники ползваха, голямо удоволствие, но все пак се разделиха, защото жената основно движеше семейството, мъжът все не можеше да си намери свястна работа. Е, какво от това, че им е бил супер секса? Като няма доходи?

# 184
И аз имам пример, много им вървеше сексът, специални техники ползваха, голямо удоволствие, но все пак се разделиха, защото жената основно движеше семейството, мъжът все не можеше да си намери свястна работа. Е, какво от това, че им е бил супер секса? Като няма доходи?
Жената да движи и издържа семейството? Че това е работа на мъжа, поне при нас е така.

# 185
Деца имате ли?

# 186
Да, ясно е, че има хора с отворен брак и сексуални забежки, които го приемат за разнообразие. Но лично за мен това е съжителство между съквартиранти, лицемерно гукане поради някакво удобство на съвместното съжителство – меркантилност, мързел от организиране на нов бит, сигурност.
Как пък ще обичам и горя по някого, който ще се прибере и ми мирише на друга жена и аз ще му подам пантофите със светнал поглед, ще му налея чаша бренди с думите "как се радвам, че така добре си се позабавлявал"...
Егати любовта. Мерси.

# 187
  • София
Да, ясно е, че има хора с отворен брак и сексуални забежки, които го приемат за разнообразие. Но лично за мен това е съжителство между съквартиранти, лицемерно гукане поради някакво удобство на съвместното съжителство – меркантилност, мързел от организиране на нов бит, сигурност.
Как пък ще обичам и горя по някого, който ще се прибере и ми мирише на друга жена и аз ще му подам пантофите със светнал поглед, ще му налея чаша бренди с думите "как се радвам, че така добре си се позабавлявал"...
Егати любовта. Мерси.
Току-що описа немалко "нелицемерни" бракове.
Всъщност, защо е това бурно възмущение? Някой ти е опрял пистолет в челото ли?

# 188
  • София

Най-после някой да приеме, че това е възможно, но не е за всеки.

Кой е казал, че е невъзможно? newsm78
И кой е коментирал дали е за всеки или не? newsm78

Ясно е, че перверзията не е за всеки, но тук коментираме причината, довела до нея.

# 189
Мхм, именно. Това е съжителство, а не любов. Любовта не е само пеперуди, а комплекс от поведение, отношение към другия и то нееднократно, а последователно през времето. Ако е за едното междукрачие или личния комфорт, не е ли по-добре моми/ергени, живеещи с мама и тате.
Не, бе, не ми пречи никой, но да не се бърка нечистоплътност с разнообразие. И да излиза нещо като норма за семейни отношения. Ми не, това е ок за някои, но не е норма, а извън нормата. Нещо като садо-мазото.

Цитат

А ти някакъв проблем ли имаш с мен? Подминавай.

# 190
  • София
Скрит текст:
Мхм, именно. Това е съжителство, а не любов. Любовта не е само пеперуди, а комплекс от поведение, отношение към другия и то нееднократно, а последователно през времето. Ако е за едното междукрачие или личния комфорт, не е ли по-добре моми/ергени, живеещи с мама и тате.
Не, бе, не ми пречи никой, но да не се бърка нечистоплътност с разнообразие. И да излиза нещо като норма за семейни отношения. Ми не, това е ок за някои, но не е норма, а извън нормата. Нещо като садо-мазото.

Цитат

А ти някакъв проблем ли имаш с мен? Подминавай.
Ами, не, поне не знам за такъв. Просто реакцията ти ми стана любопитна.
А въпросното семейство, за което говорех по-рано, са много далече от съквартиранти, съжители или подобни.

Кой е твърдял, че това е норма в семейните отношения? Не намирам такова нещо, има изтрити постове ли?

# 191
Мъжкият ник по-нагоре обясняваше как едва ли не е висш пилотаж двойката да си създава разни външни сексуални игрички. Като занимания за елит, нещо за избрани и много разбиращи, постигнали върховното семейно щастие. Нека не се заблуждаваме, това не е нормално и говори за скука в леглото. Единичните случаи на щастлив завършек, ако както твърдите, има такива, са по-скоро изключение от правилото за щастлив край.
Рецепти няма, но мярка и граница има. За всеки те очевидно са индивидуални. Само да не се набиват като меродавни за всеки несексуално "разкрепостен".

# 192
  • София
Прочетох назад, че й изневерил докато била болна!!! Ами авторката бърка "двата щата". Не се казва либидо, а лоялност!
Моето здраве не е първа прелест и редовно ми е зле по ден-два. Мигрена, колит, вие ми се свят, такива дреболии. Ами то мм направо трябваше 100 любовници да си е хванал по тая логика.
Ама не е. Защото е точен. Това е.

# 193
  • Далече, далече
Мерси съм аз на такова носене. Кажи честно, коя зодия си? Много съм любопитна. 😆

Залагам на Скорпион или Близнаци, но не мога да съм сигурна на 100%.

На мен ми беше писал, че имат, но аз не мога да повярвам, че те биха оцелели сред такива бурни страсти.

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 13:31 от Не се сърди, човече

# 194
  • град-държава
Хайде сега, аз съм скорпион и нямам такива наклонности 😆, за мен също са нечистоплътни подобни изпълнения, а аз съм доста гнуслива.
Не е нито една от двете зодии. 😉

Общи условия

Активация на акаунт