Либидото... на омъжена жена

• 124 276
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 195
  • Далече, далече
Може да имаш стелиум или поне една планета в Дева.
Написах, че не съм сигурна за него.

# 196
Не изчетох темата назад. Мернах само, че много сте задълбали.

На авторката искам да кажа, че либидото не само на омъжената жена, но и на всяка друга зависи на първа място от хормоналния й баланс. Има достатъчно добавки, които от една определена възраст е добре да се приемат дори профилактично - регулират хормоналния баланс.
На второ място всичко си зависи и от мъжа. Ако е някой, който мисли само за ракията, салатата и тези три неща - като си намериш либидото, може да се похвалиш тук!

# 197
  • София

Има достатъчно добавки, които от една определена възраст е добре да се приемат дори профилактично - регулират хормоналния баланс.

И има доста малко сведения, какъв % от взимащите ги жени, развиват рак на гърдата и дебелото черво.
Но, винаги може да ги намери който търси, а на близките на починалите, е обица на ухото.

# 198
  • Далече, далече
Моето либидо се покачва от руснаци, лекари, спортисти, полицаи и военни. За съжаление, все още не съм срещала руски спортен или военен лекар.

# 199
Останала съм с впечатление, че децата ни са на една възраст. Честно казано изненада ме с това, че са заедно едва от 5 г.

# 200

Има достатъчно добавки, които от една определена възраст е добре да се приемат дори профилактично - регулират хормоналния баланс.

И има доста малко сведения, какъв % от взимащите ги жени, развиват рак на гърдата и дебелото черво.
Но, винаги може да ги намери който търси, а на близките на починалите, е обица на ухото.

Не е по темата, но мнението ти е добре да е подплатено с подходяща информация. Ще се радвам да се обосновеш.
Ракът на гърдата, матката, яйчниците и др. видове рак се свързват именно с хормонален дисбаланс и по-точно с естрогенна доминантност, която специално посочените от мен добавки имат за цел да преодоляват.

https://www.google.bg/search?q=%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0 … rome&ie=UTF-8

# 201
  • София
Има добри билкови добавки за жени.
А и на мъжете простатата им алармира

# 202
  • Далече, далече
Дайте нещо по-оптимистично. От такива приказки на много мъже и жени ще им секне либидото. Anguished

# 203
  • На Марс
В домашни условия и на мен ми става мило, когато мм прави някакви домашни задължения- чиниите или прането, защото знам, че му е досадно, но го прави заради мен!

Мдам по тая схема ми прехвърлиха дома почти всички задължения ... но какво да се праи любовта е сляпа Simple Smile

# 204
В домашни условия и на мен ми става мило, когато мм прави някакви домашни задължения- чиниите или прането, защото знам, че му е досадно, но го прави заради мен!

Мдам по тая схема ми прехвърлиха дома почти всички задължения ... но какво да се праи любовта е сляпа Simple Smile
Хаха, ами явно ти вадят душата с памук, така се прави попринцип. Grinning

# 205
Аз пък се чудя друго . Какво да прави жена с постоянно покачващо се либидо, чиито партньор няма такова ?

# 206
Намира си друг. Simple Smile

# 207
# 208
  • Далече, далече
Аз пък се чудя друго . Какво да прави жена с постоянно покачващо се либидо, чиито партньор няма такова ?

Купува си секс играчки. Докато си играе с тях, си фантазира за Брад Пит, Брус Уилис или някой друг на млади години.

# 209
Е, не може ли при комшията...  newsm56

Скрит текст:
Тъкмо няма опасност да ги намери мъжът ѝ и... да ги използва по предназначение, фантазирайки си за Брад Пит, Брус Уилис или Азис на млади години.

Общи условия

Активация на акаунт