Либидото... на омъжена жена

• 124 277
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 810
За децата пък... тц,тц... думите не стигат просто Grinning Все са по елитните училища или се занимават усилено с нещо според интересите си.
Туй даже и не го чета щото се комплексирам на тема "майка". Моето дете е мързеливо. Слабо като спагета, но с интереси в гейминга, влогърството и езиците. Трябва да се самоубия вероятно, че не плащам месечно за Х на n-та степен курсове, спортове, извънкласни занимания. За да съм в темата – не ми пада от това либидото.

# 811
Вейдър, измъкваш се по тъча. Не ти пречило да прибираш чорап в коша, оставен безпризорен някъде, щото мъжо ти го оставил. Хайде хайде не извъртай, страсти едно друго. И да ти кажа, с чорапи се стига по-лесно до оргазъм Wink

# 812
Не съм сигурна, че те разбирам. Споделих гледната си точка и опита - всеки може да го пречупи през собствените си възприятия.
А за другото не са ми нужни чорапи Grinning

# 813
Моя мъж си ме желае. Спортувам, изглеждам добре, така че ... нямам проблем с това. Не сме го закъсали за пари, но на мен лично ми плащат малко и това ме тормози. Децата също ме ядосват и домакинската работа ме изморява. Така че това са част от факторите за намаленото либидо. Но не е само това. Мъж ми ме желае, обаче ... някак не както ми се иска. Лягаме си вечер, започва да ме гали, и си мисли, че хоп, почваме. А аз в такъв момент като че минавам в режим отбрана. Като че докосването му ме дразни, вместо да ме възбужда. Все едно съм "заключена". Обяснявам му, че при жените секса почва от главата, т.е. трябва да ме "отключи" преди да почне да ме докосва, но като че ли не му е ясна много тая работа.
По някое време мина в другата крайност - Аз съм винаги готов, ти поеми инициативата. Да, ама на мен ... не ми идва желание. И понеже не искам да ходи при други жени, и не искам също да му стане нещо ... с простата ли, де да знам, искам да го задоволявам. И търся всякакви начини - купувах си по едно време от капките на доктор Бах за либидо, като че ли имаха някакъв ефект. Гледането на романтични филми ме "отключва", също и четенето например на "50 нюанса сиво", или пък да си лежа в леглото и да си фантазирам разни сексуални работи, също и като сме ходили на купон с колегите, и съм танцувала и ми е било готино, ме държи отключена седмица-две след това. И на мен ми се струва, че сексът с чужд мъж ще е голям стрес, и ще е по-скоро провал, отколкото някакво готино изживяване. Затова се мъча по всякакъв начин да се справя в къщи, само си представям чужди мъже, и разни извратени неща ... Иначе не се оплаквам от качеството, секса си е готин, когато съм в настроение, човека се старае доста и повечето пъти се получава много готино. Но почти всички вечери просто ми се иска да си легна, да си почета и да заспя.
И друго съм си мислела - желае ме в леглото, обаче иначе не се чувствам ценена и красива. През повечето време само се заяждаме, все търси нещо да ме нахока /макар че и аз май съм така/, не ме забелязва вече. Не забелязва как танцувам, не се радва на косата ми /имам страхотна коса, може би най-хубавото нещо в мен/. Не ми прави комплименти, като говори пред други хора никога не казва нещо хубаво, все се оплаква. Обижда ме по тоя начин. Знам, че не е нарочно, зодия Стрелец е, обаче ми тежи. Обича ме, знам, освен това е сериозен и стабилен мъж, грижи се много за семейството, не ме спира да излизам с приятели, да ходя на тиймбилдинги, да спортувам, танцувам, и каквото там ми се прави, абе хората ми завиждат за него. 
видях, поста ти и се успокоих, все едно аз съм го писала, мислех си вече,   че нещо ми има на мен, защото при нас ситуацията е същата, не знам как да се справя, клоним към раздяла, все аз съм нямала желание, все аз съм се дърпала, а поканата за секс е да си легнем в 11-12,( аз съм на работа следващия ден ,а той не и спи до обяд) и да пристъпим директно към действия, Sad, не знам какво да правя, обяснявах хиляда пъти

# 814
При тази ситуация обяснявяш, че ако децата са приспани до 10 ч, има шанс за секс. След 11 h не си в състояние. Той да си решава. За настройката- опитай се да си вкараш еротични мисли с четене на книги и гледане на филми.

# 815
благодаря, ще опитам съвета, лошото е ,че секса по този начин го виждам ,като задължение и неговото настояване ме кара да ми се отщява още повече, дори и да ми се получи, няма никаква промяна от негова страна за следващо предразполагане и съм в омагьосан кръг  едва ли не на сила

# 816
Напълно те разбирам, но за съжаление, той едва ли ще се промени...

# 817
да, права си , благодаря ти

# 818
Добре де, преди да се появят децата какво беше? Или то за първи път преспахте на първата брачна нощ?

# 819
ако въпросът е за мен, в тази връзка няма деца, големи са, проблемът при мен е мисля,че всички задачи са за мен и прегрявам

# 820
  • София
Преди появата на децата и в разгара на влюбеността, предварителната подготовка тече часове назад- разходки, прегръдки, целувки, които изобилстват при гаджелъка.
Всъщност си си готов перманентно и само ти трябва терен....

После става сложно- изчезват предразполагащите жестове и думи, което на мъжете не им пречи, защото те си имат природно заложена цикличност на необходимостта от " олабване на жилата".
Жените остават на сухо- измъкват им изпод краката " розовото килимче" и ги оставят да се оправят сами с настройката.

# 821
Преди децата е едно, след 10, 20 години е друго. Само у Краси и още 2-3 съфорумки пеперудите пърхат и сексът е като в началото.

# 822
съвсем точно казано , absurT, не че се оправдавам,знам че в мен е проблемът, но в случаяа все едно имаш още едно " дете" с всичките му съпътстващи задачи+специалното отношение, което трябва да проявяваш към него

а при тях ситуацията домашната каква е,че им са живи още пеперудите?

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 12:27 от bubanka

# 823
  • София
съвсем точно казано , absurT, не че се оправдавам,знам че в мен е проблемът, но в случаяа все едно имаш още едно " дете" с всичките му съпътстващи задачи+специалното отношение, което трябва да проявяваш към него

Ми, не е в теб проблема!
В мъжа ти е- като сте останали само двамата, какво му пречи да почне да се държи по- кавалерски, по- мило и предразполагащо през часовете преди лягане, а не да чака да легнете, че да не се мине с предварителни " напъни"?
Говори му, обяснявай му, делегирай му някои от задълженията, а ти измисляй как да се разнообразявате вечер.
Не си заслужава да насилваш себе си, само за да не му нарушаваш ритъма на семеизпразване.

ПП. Не вярвай много в писанията за наличните пеперуди след 20 годишен брак- в други теми, същите хора друго пишат за душевното си състояние- просто това е защитна реакция, която им помага, си мисля.

# 824
а при тях ситуацията домашната каква е,че им са живи още пеперудите?
Краси е случила на много свестен мъж, който много я глези и й дава възможност да се развихри - да си има хобитата (тортите, по-късно спортуването и режимите). Участва в домакинството, води я на почивки. Децата им не са малки вече. Нормално да й е по-спокойно и да има време и енергия за пеперуди. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт