Либидото... на омъжена жена

• 124 271
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 825
благодаря ви момичета, полезно е да се знае ,каква е ситуацията при другите, за да поуча поне, благодаря ви за съветите

# 826
Накупувайте си съдомиялни, сушилни и прахосмукачка роботи, за да си възкресите секса, умориха ви тея чинии и това си е Simple Smile

# 827
Разпределете домашните задачи поравно. Ние и двамата работим, но мм работи много повече от мен, така че си има дейности вкъщи, с които не го занимавам. Оценявам много, че помага на децата вкъщи и с домашните, когато види, че аз съм заета с нещо друго.
Не мога да кажа, че е същото като преди години, дори на снимки изглеждаме различни - безгрижни и нахилени по детски преди да се появят децата. С напредване на годините (то си е и до възраст) се увеличават и проблемите, логично - с роднини, работа, ежедневие.

# 828
Накупувайте си съдомиялни, сушилни и прахосмукачка роботи, за да си възкресите секса, умориха ви тея чинии и това си е Simple Smile
Laughing

Така като го каза се замислих какво са правили бабите и дядовците ни едно време и дали им е угасвала искрата като са нямали ни съдомиялна, ни пералня, ни нищо. Подозирам, че покрай липсата на телевизия и нет са правили доста повече секс - все е трябвало с нещо да си запълват вечерите.

# 829
Аз преди време питах, но не получих отговор, та пак ще питам:
Като говорим за либидото.. Какво да правят жените с много високо такова ???

# 830
  • волно калдъръмче
Ошетват, сготвят, изпират, помитат площадката, измиват я, излъскват фаянса, претакат зелето, пренареждат бурканите в мазето, изплитат пет пуловера... Все има нещо за правене Grinning

# 831
Оххх, нямаш представа колко енергия има една овенка и дори да направи всичко това, след като е била на работа 8 часа(без плетенето, защото е пипкава работа) пак има сила и желание ....

# 832
Моето либидо напоследък е 0, толкова смачкана се чувствам от 2 м,нямам желание за нищо 😢 мъжа ми и той,толкова гадни неща ни се случват последните 2м.Мечтая си всичко да се оправи.Толкова ми е смачкано,че не мога даже да ви обясня какво ми е,явно минаваме през някакъв супер гаден период за това допринасят родителите ми. Вървим към никъде...

# 833
  • волно калдъръмче
О, познавам не една такава овенка. Това не са жени, а желязо.

# 834
  • пловдив
О, познавам не една такава овенка. Това не са жени, а желязо.
Аз преди време питах, но не получих отговор, та пак ще питам:
Като говорим за либидото.. Какво да правят жените с много високо такова ???
Хващат си любовник с добро либидо, ако на мъжа им не е същото

# 835
Точно, или си намират такъв мъж или тъчат на няколко стана Simple Smile

# 836
а при тях ситуацията домашната каква е,че им са живи още пеперудите?
Краси е случила на много свестен мъж, който много я глези и й дава възможност да се развихри - да си има хобитата (тортите, по-късно спортуването и режимите). Участва в домакинството, води я на почивки. Децата им не са малки вече. Нормално да й е по-спокойно и да има време и енергия за пеперуди. Simple Smile
и още....
Скрит текст:
през годините сме успели да се опознаем достатъчно, за да знаем как да "задействаме машината".Например:
всяка сутрин го изпращам за работа на вратата, с целувка.Често целувката е дълга, не само клъвване по устните, прегръща ме през кръста...на което казвам закачливо:"Не ми се натискай така, че ей сега ще те върна в спалнята!" Simple Smile  През деня се чуваме обикновено още 2-3-4 пъти, според зависи, и ако вмъкна (или той) още няколко закачливи реплики, секса е сигурен.
Това е само един пример, но като цяло при нас подобни действия, реплики, вметки, закачки и т.н., никога не са спирали.Освен в някакви стресови ситуации, но после бързо сме се връщали към заигравките през цялото време, не само непосредствено преди секс.
Също, когато децата не са били с нас, например при баби, на лагери, зелени училища и т.н., винаги ние двамата сме били приоритет, да прекараме цялото време или повечето заедно, да се забавляваме, да се възползваме максимално от времето, в което сме без деца.Не сме започвали да чистим къщата, да тупаме килимите или да перем пердетата (това по спомен от една тема, авторката се оплакваше от липса на интимност с мъжа й, а когато децата са при баба си за уикенда, тя го "впрягаше" да й сваля пердетата да перат и чистят).
На почивка ли сме, това за нас е поредния "меден месец".Децата след цял ден вилнеене така или иначе заспиваха като трупчета рано-рано, после времето беше наше.
Обобщено, използваме всеки възможен момент да сме заедно, да ни е добре, да се забавляваме, включително и със секс.
Както един огън, за да гори и да не гасне, трябва да се поддържа постоянно със дърва, така и любовта/секса трябва да се поддържа.Оставиш ли го да "угасне", после трудно се пали отново.

# 837
Дай Боже да има повече такива семейства Simple Smile

# 838
  • волно калдъръмче
... в които мъжът работи, а жената си седи вкъщи?

# 839
Мисля, че коментара беше към поста на Amour*
и още....
Скрит текст:
през годините сме успели да се опознаем достатъчно, за да знаем как да "задействаме машината".Например:
всяка сутрин го изпращам за работа на вратата, с целувка.Често целувката е дълга, не само клъвване по устните, прегръща ме през кръста...на което казвам закачливо:"Не ми се натискай така, че ей сега ще те върна в спалнята!" Simple Smile  През деня се чуваме обикновено още 2-3-4 пъти, според зависи, и ако вмъкна (или той) още няколко закачливи реплики, секса е сигурен.
Това е само един пример, но като цяло при нас подобни действия, реплики, вметки, закачки и т.н., никога не са спирали.Освен в някакви стресови ситуации, но после бързо сме се връщали към заигравките през цялото време, не само непосредствено преди секс.
Също, когато децата не са били с нас, например при баби, на лагери, зелени училища и т.н., винаги ние двамата сме били приоритет, да прекараме цялото време или повечето заедно, да се забавляваме, да се възползваме максимално от времето, в което сме без деца.Не сме започвали да чистим къщата, да тупаме килимите или да перем пердетата (това по спомен от една тема, авторката се оплакваше от липса на интимност с мъжа й, а когато децата са при баба си за уикенда, тя го "впрягаше" да й сваля пердетата да перат и чистят).
На почивка ли сме, това за нас е поредния "меден месец".Децата след цял ден вилнеене така или иначе заспиваха като трупчета рано-рано, после времето беше наше.
Обобщено, използваме всеки възможен момент да сме заедно, да ни е добре, да се забавляваме, включително и със секс.
Както един огън, за да гори и да не гасне, трябва да се поддържа постоянно със дърва, така и любовта/секса трябва да се поддържа.Оставиш ли го да "угасне", после трудно се пали отново.
Подкрепям напълно, затова си позволих да "извадя" последните две изречения от скрития текст.
И ние прилагаме същото (описаното от Amour* в скрития текст), та работят нещата Hands Plus1 И колкото и клиширано да звучи, много пишещи споделиха за постепенното отчуждаване и как оттам изчезва либидото...

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 21:49 от peneva_a

Общи условия

Активация на акаунт