Либидото... на омъжена жена

• 124 218
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 840
  • волно калдъръмче
Коментарът може да е бил към поста на Амур, но във форума няма правило за спиране на коментарите на потребителите и ограничаването на дискусията до двама участници, които да си разменят дежурни реплики.

Всичко описано е толкова шаблонно и неистинско. А навиването, че другите не се целуват, прегръщат и закачат достатъчно, че не си звънят през деня и т.н., звучи ужасно самонадеяно и глупаво. Сигурна съм, че в темата има много изобретателни жени, които, съвсем логично, не желаят да споделят моменти от интимния си живот.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 19:46 от Райчун

# 841
Коментарът може да е бил към поста на Амур, но във форума няма правило за спиране на коментарите на потребителите и ограничаването на дискусията до двама участници, които да си разменят дежурни реплики.

Всичко описано е толкова шаблонно и неистинско. А навиването, че другите не се целуват, прегръщат и закачат достатъчно, че не звънят си през деня и т.н. звучи ужасно самонадеяно и глупаво. Сигурна съм, че в темата има много изобретателни жени, които, съвсем логично, не желаят да споделят моменти от интимния си живот.

Така е..
"Щастието обича Тишината"..

# 842
  • Canada

Всичко описано е толкова шаблонно и неистинско. А навиването, че другите не се целуват, прегръщат и закачат достатъчно, че не си звънят през деня и т.н., звучи ужасно самонадеяно и глупаво. Сигурна съм, че в темата има много изобретателни жени, които, съвсем логично, не желаят да споделят моменти от интимния си живот.

Много вярно. Ние например, не си звъним по 2-5 пъти на ден, освен ако не е нещо много важно, което не търпи отлагане. Трябва да му залипсвам на тоя човек в края на краищата. Пък и що да не го карам да сваля пердета или да пробива дупки за картини на стената, примерно? На мен ми действа положително на либидото да го гледам как работи.

# 843
Ние например, не си звъним по 2-5 пъти на ден, освен ако не е нещо много важно, което не търпи отлагане. Трябва да му залипсвам на тоя човек в края на краищата. Пък и що да не го карам да сваля пердета или да пробива дупки за картини на стената, примерно? На мен ми действа положително на либидото да го гледам как работи.
Всъщност, това беше "тайната" идея на поста ми...всяка двойка трябва да открие нейния си начин да поддържа "огъня".
Щом вас забиването на пирон може да ви "изстреля в леглото", о.к.
Това, че аз съм писала какво действа при нас за поддържане на близостта, страстта и секса, не означава, че при другите е обратното, т.е., няма целувки/милувки/прегръдки...това са свободни интерпретации на четящия.
Например, четейки цитирания от мен пост, аз не си правя извод, че щом някой не се възбужда от сваляне на пердета, значи му липсва секс, нали?   Smile   Просто приемам, че описаното е валидно за нейното семейство.

# 844
  • Canada
Ами то така излезе - тя го карала да сваля пердетата, докато децата са при бабата, затова им липсвала интимност. Иначе не мога да си представя заще беше вмъкнато като контрапункт на вашите средства за поддържане на огъня.

# 845
Ами то така излезе - тя го карала да сваля пердетата, докато децата са при бабата, затова им липсвала интимност. Иначе не мога да си представя заще беше вмъкнато като контрапункт на вашите средства за поддържане на огъня.
Беше вмъкнато, защото авторката се оплакваше, че й липсвали интимност и секс.Особено след децата....Пък когато останали сами, се юрнала да чисти и тупа....
Защото, ако на мен ми липсват секс, интимност, гушкане, целувки, прегръдки и т.н., останем ли сами, няма да започна да хигиенизирам къщата.   Laughing

# 846
  • волно калдъръмче
Въпросът не е какво да прави жената, когато ѝ липсва секс, а как мъжът да направи така, че тя да иска според собствените му потребности.

# 847
Въпросът не е какво да прави жената, когато ѝ липсва секс, а как мъжът да направи така, че тя да иска според собствените му потребности.

и аз така мисля, защото и двамата ако искат ,лесна работа Simple Smile

# 848
Хората са различни и имат различни желания и потребности! Аз нямам проблем с либидото! С мъжът ми живеем от скоро заедно и все още се желаем силно. Аз обаче съм по-студен тип - темерут! 🙈 Не харесвам много цуни-гуни лиготии по цял ден. Мъжът ми обаче постоянно иска прегръдки, целувки и " обичам те" за щяло и не щяло. Това е той, а аз съм друга и тези неща са ми превзети. Ако не го искаше, сигурно щеше да ми липсва! 😌 Луда работа! 😊

# 849
Хм и извода от темата като цяло е : ако, жената не иска секс, мъжа трябва да направи всичко възможно готвене, чистене, гушкане, подаръци, почивки и т.н.т, а ако мъжа не иска секс - жената да си намери любовник .

# 850
  • волно калдъръмче
Много черно-бяло е така. Жената иска рядко секс, когато е претоварена с битовизми. Идва обаче момент на осъзнаване, излизане от стереотипа, когато се намира и нещо странично.

Ако си седи вкъщи, картинката е друга. Едни чинии за разнообразие ще измие, утре ще сготви за два дни напред, а вдругиден ще се отдаде на мощно почистване, за да поддържа физическата си форма. Какво друго да прави, освен секс, когато мъжът ѝ е в полезрението Grinning

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 15:43 от Райчун

# 851
Стига потребностите да са искрени..))
Щото - може и да си иска, за да не иска тя другаде секс..
Омагьосан кръг направо.. Joy

# 852
  • волно калдъръмче
Ужас. Ми той, ако попадне на овенка... ще му заприличат на стафиди т-те.

# 853
Райчун, не е така и ти дадох пример. Работя 8 часа. Ходя за детето и после го водя на тренировки, връщам го, готвя, чистя, разхождам куче и т.н.т . Сама си махам пердетата, сама оправям всичко. Никога не е спирало да ми се прави секс, легнем ли си с партньора ми .

# 854
Ти си мечтата на 90% от мъжете! Без ирония го казвам.

Общи условия

Активация на акаунт