Либидото... на омъжена жена

• 120 856
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 915
Отде се пръкнаха "полиаморните" отношения в темата за либидото на омъжената жена Rolling Eyes
то даже не става дума за полиаморни, а за абсолютно свободно "опрашване" на де що се мерне в полезрението...
Всъщност horseride!, що дириш в тая тема и какви са ти впечатленията точно по темата?!?!

Аз ли внезапно окьоравях, или нещо не е Ок с постовете на horseride!? 😒
Нищо не разбирам.
Изказ на руснак, говорещ български? (лично предположения при ползване на подоен словоред и начин на изказ)

# 916
Да си дойдем на думата - не могат .
Между другото и на мен ми се видя руски изказ това.

# 917
Няма тайна. Руснак съм.

# 918
Няма тайна. Руснак съм.
Е, рускините са известни с ....разкрепостеността си (спестявам точната дума), та от какво се оплакваш?
Ако те бива, и по 5 на ден можеш да опъваш.

# 919
Е, рускините са известни с ....разкрепостеността си (спестявам точната дума), та от какво се оплакваш?
По тая точка не виждам разликата със българки Grinning Ама пак в обществото живеем.

# 920
Абе тоя Жребцов тука хайде да си намира някаква Кобилкина и да спира да троли...

(между другото, руски акцент ми е сред най-страстоубийствените неща на света, заедно с миризмата на белина и спомените за учителката ми по математика в 6 клас...не мога да си представя свалка с руснак, не знам защо, ама все едно ще е с марсианец...пък и чисто славянският типаж не ми допада въобще...)

# 921
По тая точка не виждам разликата със българки Grinning Ама пак в обществото живеем.
Ами, виж сега....щом общественото порицание ти е проблем, има решение-просто не се жениш.Не е задължително.
И всеки ден си с нова маНдама, без никой копче да ти каже.
И за да е по темата, така няма да си губите и либидото...нали различното го вдига.    Laughing

# 922
И за да е по темата, така няма да си губите и либидото...нали различното го вдига.    Laughing
Примерно така Simple Smile И за жените също важи

# 923
И на мен така, работя сега с 4ма, единия много симпатичен, ама като заговори ...

# 924
(между другото, руски акцент ми е сред най-страстоубийствените неща на света, заедно с миризмата на белина и спомените за учителката ми по математика в 6 клас...не мога да си представя свалка с руснак, не знам защо, ама все едно ще е с марсианец...пък и чисто славянският типаж не ми допада въобще...)
Разбира се, французите и испанцито похубави, нали? Simple Smile

# 925
ти пък ! Французите са дразнещо лигави, а испанците които съм виждала - нечистоплътни .

# 926
  • Наблизо
Испанци и италианци са доста зле,ниски и мазни,докато има доста добре изглеждащи руснаци,както и такива тип Иванушка дурачок.
Аз съм фен на германците

# 927
ти пък ! Французите са дразнещо лигави, а испанците които съм виждала - нечистоплътни .
Добре, кой ти хареса тогава? Simple Smile

# 928
  • Наблизо
Добре, кой ти хареса тогава? Simple Smile
По описанията - тъмни балкански субекти най-вероятно.

# 929
Нямам предпочитания към нация, само да не е от арабски произход или с ислямско вероизповедание . Да не е отблъскващо грозен и нечистоплътен, да не е тъп, надут и нагъл. Да има какво да си кажа с него.

Общи условия

Активация на акаунт