Либидото... на омъжена жена

• 120 763
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 960
Моето либидо е мн "високо",особено като се почнем и малкия скача още преди да съм се завъртяла с лице към баща му.То тъмно като в рог,ама дребния знае че майка му нещо е на зор,за да пъшка така,затова и се притича на помощ.И либидото отиде
А сега малко посериозно-стаж от 18 години с този мъж,до преди два месеца либидо- минус100😫,ама хич не съм го и мислила.Същата работа като при Радост и още една-две дами дето се присъединиха.Сега пък нещо се сбърках,заради случките,които са от друга тема в СО,и щото аз реших да съм без комплекси (доколкото може),и май дори хормоните ми откачат-секс ми се прави на лягане и на ставане,даже като не може заради малкия се сърдя на ММ😜Ама до кога ще е така...Като ми липсват закачките всеки ден,щото той не изпитва такива нужди за  да го вдигне ..

# 961
obsession82, поста ти е доста объркан и не го разбирам...
Каква беше историята ти? Простена изневяра ли ..не помня?! Няма начин либидото ти да не е нагоре-надолу, особено, ако е съчетано с ниско самочувствие!
Успех ти желая и запомни, че ако някой човек реши, да не желае повече половинката си, няма как това да се промени, освен ако той/тя самия/самата не реши да промени това! Желанието към единчовек е в главата(поне при мен е така). За мен това е съвкупност от уважение, обич, признателност и доверие към дадения човек, за да има и дълготрайно сексуално влечение!

# 962
Да попитам за съвет, дали разни билки биха били полезни за женското либидо, в аптеката днес случаайно видях тинктура от бабини зъби, тя е полезна за мъжкото либидо, а за женското ?

# 963
  • София, България
Не знам за билки, на мен в една аптека ми препоръчаха Капки на Бах - около 30 лв е флакончето, но като че ли имаха ефект  Wink

# 964
и за постоянно ли е ефекта след тах

# 965
Не знам за билки, на мен в една аптека ми препоръчаха Капки на Бах - около 30 лв е флакончето, но като че ли имаха ефект  Wink
Или плацебо Wink

и за постоянно ли е ефекта след тах
Всички тези капки се пият на курсове. Няма как да имаш постоянен еффект до край на живота.

# 966
значи няма смисъл Simple Smile, само основен ремонт на главата ще спаси положението

# 967
значи няма смисъл Simple Smile, само основен ремонт на главата ще спаси положението
Нене, има смисъл. Много по-лесно да поправиш със капките, и след това вече поддържиш здравето, отколко да опитваш без от началото

# 968
хм, да пробвам тогава бабините зъби да видим дали ще помогнат, ако настроението не се вдигне поне ще се прочисти тялото

# 969
Чувала съм, че смяната на партньора върши чудеса. Simple Smile

# 970
Ще споделиш ли за бабините зъби? То и аз имам и съм ги купила , защото явно нещо съм чела по въпроса. Още не съм ги започнала, но смятам да опитам, да видя какво ще стане.

# 971
И аз така казах тук - за да имаш високо либидо трябва да имаш разни партнери. Обаче раскъртяха ми Grinning

На колко сте години, ако не е тайна? Щото зъби не вдигат тестостерон директно, а подобряват го производството

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 13:30 от horseride

# 972
Абе вие двамата какво правите в тази тема , бе Joy
Кобилкина под прикритие.
Ох , разсмях се много шумно.

Някой забърса .

# 973

да и аз така мисля, сега ми мина през ума смешната идея, понеже имаме конфликти по тзи повод , аз да взема да се поправя с илачите и да нямам мъж , защото сме се скарали ще бъде ужас  Joy

# 974
охх, какъв тестостерон аз съм жена на 40, винаги съм била с желания , но напоследък нямам такива, гаджето е почти ново , но освен ,че все сме в някакви конфликти с него все,  и аз с моите си проблеми и явно съм блокирала нещо

Общи условия

Активация на акаунт