Либидото... на омъжена жена

• 120 814
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 945
  • София

Аз харесвам Кобилкина! Възхищавам се и се радвам на млади, амбициозни и находчиви хора, като нея! Хейтърите, които непрестанно я обиждат, едва ли могат да имат нейните постижения и според мен го правят от завист! 😌
Честно казано, не виждам кой знае какви постижения, освен че докато си изкарва хляба със съвети, някои смехотворни, се разведе и намери грък- паралия........

# 946
Мисля, че е Кобилкина под прокритие..)
Не е.
Оная е тъпа коза....подобни мисли са на светлинни години от "мозъка й".

Изобщо не е тъпа, подценяваш я много..))

Апсурт, само така изглежда..Wink

# 947
  • София
Виж, трудно можеш да изглеждаш тъп дълго време, без да се разбере, че само така изглеждаш.
Беше ми интересна когато се появи и проследих известно време изявите ѝ.
Ми, умее да продава внушенията си на хора, които я приемат без предубеждение и на които не им се налага да спасяват връзка с нейните съвети.
Фактът, че тя се разведе, е показателен за несъстоятелността на съветите ѝ- нито мъжа си " поправи", нито себе си, за да постигнат синхрон и съвместимост.

# 948
Че кой е казал, че е трявбало да го поправи?

Тя се разви доста интезивно и повече от него - и вместо да го тормози - се разделиха културно.
Деца нямат, така че - не виждам драма, а отчитане, че вски има вече друи цели и потребности.
Другият, в момента - й върши доста по-добра работа.
Бизнесът й се развива доста добре и извън БГ вече.

# 949
Кобилкина отдавна изплиска легена, чудя се още как не е минала на семинари за биткойни, щото сори, ама на 34 вече не е млада - аз съм на 35 и положението в сравнение с 20-те хич не е принцеса, каквито и номера да въртим:)

# 950
Тя едва ли ще си смени попрището.
Очаквам да започне да обучава дами от третата възраст Joy
Съжалявам , но никога не ми е била симпатична, или иновативна , нито съм прочела  или чула нещо от нея , което вече да не е написано и изказано.

# 951
Сирен, на 45 се чувствам много повече принцеса, отколкото на 25. Joy

# 952
  • София
Че кой е казал, че е трявбало да го поправи?

Тя се разви доста интезивно и повече от него - и вместо да го тормози - се разделиха културно.
Деца нямат, така че - не виждам драма, а отчитане, че вски има вече друи цели и потребности.
Другият, в момента - й върши доста по-добра работа.
Бизнесът й се развива доста добре и извън БГ вече.

Ами, логиката го казва!
Нали нейните съвети са за това, как всеки в двойката да получи най- доброто и да не захожда встрани.

Вярно, че нямат деца, ама имат безсмислено изгубени повече от 10 години заедно, а тя е на 34 и това, че няма деца не е в плюс вече.
Всъщност, ще я призная за умна, ако успее да върже с дете паралията, пък дори и да е в ущърб на " учението" ѝ.
Сирен, на 45 се чувствам много повече принцеса, отколкото на 25. 35

Нормално- да си принцеса е въпрос на обучение също, щом не ти е дадено по рождение......

# 953
Паралия?  Joy

# 954
Сирен, на 45 се чувствам много повече принцеса, отколкото на 25. Joy

Каква принцеса бе, положението е вече Кралицата на Прокълнатите:) лол...аз пък се чувствам като претоплено в микровълнова зомби с магданоз:)

# 955
Щооо?  Laughing
Екстра ми е.

# 956
То си е екстра, ама не е като на 20 и не може да се хвалиш с младост...е, освен ако не се сравняваш с бабите на 70, тогава сме още млади. Но 45 си е кралица отвсякъде, принцеса вече не:)

# 957
Ма кой се хвали с младост?
За мен принцеса си е до себеусещане и до отношение от околните към теб.
От някои - и към кралица даже, ок. Peace
Като се знам каква залюхана бях на 25.. Embarassed

# 958
# 959
Нямам какво да добавя, така си е, колкото и да се опитват бгмамите да ме опровергаят.

Общи условия

Активация на акаунт