Либидото... на омъжена жена

• 120 830
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 930
Аз съм за норвежците.

# 931
Нямам предпочитания към нация, само да не е от арабски произход или с ислямско вероизповедание . Да не е отблъскващо грозен и нечистоплътен, да не е тъп, надут и нагъл. Да има какво да си кажа с него.
Те са ниски, те са мазни, другите не могат да говорят идеален български. А и няма предпочитания Simple Smile

# 932
Като сте заговорили за кой какви харесва, аз пък харесвам високи. Сигурно щото аз не съм дребна и либидото ми се вдига мъжът да е поне с половин, една глава по-висок от мен. Нямам проблем с руснаците аз, русофил съм даже. Араби и азиатци твърдо не. Другото е до човек, мъж.

# 933
  • Наблизо
Съгласна с базила.То и от италианците трябва да има добре изглеждащи,но категорично не е показаното горе..поне ако си жена и хетеро.А всъщност точно това е стериотипа за италианци.
И аз съм висока и ниски мъже не- обикновено и са комплексирани по темата и не ми се слуша ''Не слагай токчета'',''Застани така че аз да изглеждам по-висок'' и т.н.

# 934
  • град-държава
Аз съм за норвежците.
+100
И аз харесвам високи, над 185см.

# 935
# 936
И аз съм по тъмните балкански субекти Grin бях си паднала по един наш състезател по ФП от държавата точно срещу нашата, от другата страна на Черно море. И аз харесвам високи по принцип, но съпругът ми е с 3 см по-висок от мен и няма проблем, когато съм на ток и по-висока от него Grinning

# 937
Дали е възможно да се върнем към темата?

# 938
По темата няма какво да обсъждаме.

Жена трябва да си намали стрес, спортува, разтяга се, храни се със повече чисти зеленчуци, полезни мазнини, да спрет със алкохола, да има достатъчно сън, малко шоколад и трябва.

И мъжкото внимание за да усеща си като една истинска жена.

Един мъж, ако иска да чука жена със удоволствие трябва да подсигури тези неща.

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 16:58 от horseride

# 939

Либидото ми е най-повишено в петък вечер! Работната седмица е приключила; вълнувам се за предстоящия уикенд; децата няма да стават рано; мога да си позволя да се поглезя с любимия без да мисля за графици, отчети, срещи, пазаруване и т.н. 😊

# 940
Мисля, че е Кобилкина под прокритие..)
Иначе съм съгласна с последния му/й пост..Wink

# 941
Не е.
Оная е тъпа коза....подобни мисли са на светлинни години от "мозъка й".

# 942
Не е.
Оная е тъпа коза....подобни мисли са на светлинни години от "мозъка й".

Аз харесвам Кобилкина! Възхищавам се и се радвам на млади, амбициозни и находчиви хора, като нея! Хейтърите, които непрестанно я обиждат, едва ли могат да имат нейните постижения и според мен го правят от завист! 😌

# 943
Кобилкина вече не е млада:)

Иначе някои от нещата, описани в книгите, наистина не ги мога. Не завиждам обаче...

# 944
Кобилкина вече не е млада:)

Иначе някои от нещата, описани в книгите, наистина не ги мога. Не завиждам обаче...

В момента е на 34, а се занимава с това от много време. Ако не е млада, каква е? 🙈

Общи условия

Активация на акаунт