Либидото... на омъжена жена

• 120 771
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 975
охх, какъв тестостерон аз съм жена на 40
While it’s true that men produce far more testosterone than women do, during the early reproductive years, women have 10 times more testosterone than estrogen within the body, leading experts to believe that it’s really testosterone loss that results in many of the symptoms women go through in midlife, such as low libido, fatigue, low muscle tone, weight gain, and loss of mental focus.

https://www.renewmetoday.com/benefits-testosterone-women/

# 976
охх, какъв тестостерон аз съм жена на 40, винаги съм била с желания , но напоследък нямам такива, гаджето е почти ново , но освен ,че все сме в някакви конфликти с него все,  и аз с моите си проблеми и явно съм блокирала нещо

Ами с проблеми и караници либидото на повечето хора спихва... Освен на тези, които правят секс само след като се скарат. Simple Smile

# 977
охх, какъв тестостерон аз съм жена на 40
While it’s true that men produce far more testosterone than women do, during the early reproductive years, women have 10 times more testosterone than estrogen within the body, leading experts to believe that it’s really testosterone loss that results in many of the symptoms women go through in midlife, such as low libido, fatigue, low muscle tone, weight gain, and loss of mental focus.

https://www.renewmetoday.com/benefits-testosterone-women/

уж знам ,че имаме известно количество, ще видим в каква посока ще съм след употребата, трябва да с е пресрамя да си ги купя Simple Smile

# 978
Аз със сигурност не съм ги купувала заради либидо. Помня , че тогава бях в една ФБ група и нещо вероятно е имало тема за  извлек от корен от глухарче и бабини зъби в комбинация, за прочистване на организма. Един месец си кърках глухарчето, това остана. Сега въпросът ви ме подсети , че го имам в къщи.
Не се оправдавам де , като го започна , ще споделя.

# 979
За всеки случай бъдете внимателни с бабините зъби, защото като билка е много силна. И неслучайно присъства във всички медикаменти тип Трибестан Laughing

# 980
Аз със сигурност не съм ги купувала заради либидо.
Тестостерон не само за либидо. Той помага и със депресия, умора и възстановяване, метаболизъм и внимание. Абе, подмладява Simple Smile

# 981
Тестостерон не само за либидо. Той помага и със депресия, умора и възстановяване, метаболизъм и внимание. Абе, подмладява Simple Smile
Хайде преди да прокламираш положителното действие на тестостерона за жените, първо попрочети малко! Мдааааа, като се повиши при жените води до проблеми с менструацията, косопад, акне, "мъжко" окосмяване и още и още прелести!
Високите нива не тестостерон при жените категорично не подмладяват!

ПП за билката "бабини зъби": "Биоактивният компонент на това лечебно растение насърчава производството на лутенизиращ хормон. Това се отразява на хормоналния баланс в организма на човек.
При мъжа се повишават тестостероновите нива, от което следва засилване на потентността, удължаване на ерекцията, подобрено качество на половия акт. Ако билковият продукт от бабини зъби се употребява от жена, растат стойностите на естрогена и последицата е повишеното либидо."

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 13:59 от peneva_a

# 982
Хайде преди да прокламираш положителното действие на тестостерона за жените, първо попрочети малко! Мдааааа, като се повиши при жените води до проблеми с менструацията, косопад, акне, "мъжко" окосмяване и още и още прелести!
Не съм казала, че билката води до това, но високите нива не тестостерон при жените категорично не подмладяват!
Ти няма как да вдигнеш тестостерон толкова високо, че почнеш да се окосмяваш Grinning Освен ако не инжектираш го директно. Се пак той се произвежда от организма ти по естествен начин. Само да помогнеш на организма

# 983
Не съм казала, че билката води до това, но високите нива не тестостерон при жените категорично не подмладяват!
Ти няма как да вдингеш тестостерон толкова високо, че почнеш да се окосмяваш Grinning Освен ако не инжектираш го директно. Се пак той се произвежда от организма ти по естествен начин. Само да помогнеш на организма
То малко му трябва, че да се наруши баланса... На жените високия тестостерон им потиска либидото, то естрогени си ни трябват! Но ти явно си яко зареден с тестостерон (или само това име на хормон знаеш), че да видиш, че темата е за либидото на омъжените жени, а не на женените мъже!
ПП: Виждам, че си дописал след като цитирах - тестостерона се произвежда по естетсвен начин, но в някои случаи и малко повече от нужното, а при жените мъничко в повече трябва, че да е в повече! За нас просто е вредно да е повече! За нас си трябва баланс и превес на естрогени!

# 984
То малко му трябва, че да се наруши баланса... На жените високия тестостерон им потиска либидото, то естрогени си ни трябват! Но ти явно си яко зареден с тестостерон (или само това име на хормон знаеш), че темата е за либидото на омъжените жени, а не на женените мъже!
Не вярвам, че има жени със високия тестостерон. Щото да имаш високия трябва толкова много се тренираш, храниш идеално, спиш и още много друго. Просто няма как жените днес със сегашния ритм на живота имат прекалено висок тестостерон Simple Smile Възрастни още по-малко.

Да, важно соотношението естрогени към тестостерон.

Абе ходите на доктора, измерите и двата, и тогава точно видите какво ви трябва.

# 985
horseride, това, което пишете, не е така, прочетете нещо по въпроса, преди да говорите. Има как да се вдигне прекалено високо тестостерона в женския организъм и повярвайте ми не искате да знаете до какви последствия води. Приемането на билката крие сериозни рискове в случай, че не е диагностициран дефицит на естроген и приемането е наложително. А повишените нива на естроген също са свързани със здравословни проблеми. Не си правете шега, да приемате билката е все едно да си инжектирате хормоните, които сами сте произвели, директно в мозъка. Боже...

# 986
в крайна сметка бабините зъби при жените какво стимулират, а и то е извлек капки се пият разтворени  във вода

# 987
Тайс, най-много да станеш по-космата, мани ги тея бабини зъби.
Сънрайс, ако и гаджето ти е над 40, за това ще е, в друга тема мъжете след 40 били увисляци и секса почвал да им куца. Трябва младо гадже.

# 988
Сънрайс, ако и гаджето ти е над 40, за това ще е, в друга тема мъжете след 40 били увисляци и секса почвал да им куца. Трябва младо гадже.

не не , на него нищо му няма, освен ,че ме ядосва, проблемът е в мен

# 989

не не , на него нищо му няма, освен ,че ме ядосва, проблемът е в мен
Отидете при лекар. На младия лекар

Общи условия

Активация на акаунт