Нямам късмет в любовта, иска ми се да изчезна

• 21 879
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Че защо не? Нали знаеш историята на Уиш Simple Smile

# 31
Че защо не? Нали знаеш историята на Уиш Simple Smile

Знам я, ама ми е едно на милион на тази история. Simple Smile И Уиш не ми изглежда от затворените хора, не я познавам лично, де, но такива са ми впечатленията. Няма много база за сравнение, тук става дума за жена на 25 с почти нулев опит.

Малко ми е шантава тази тема, хем никнейм Стънинг, хем проблем с мъжете... Wink

# 32
  • тук-там
Започни да "търсиш" от хигиената си. Съжалявам, че го казвам, но....
Хем добре изглеждаща, хем и не "плямпаш" много - перфектна си за повечето мъже.  Laughing
Харесал те..., среща..., пък накрая....цъ. Нема такива мъже.
Дъх, косми, бельо....от физиката не се впечатляват толкова, особено за веднъж.  Peace

# 33
  • София - Варна
Харесал те..., среща..., пък накрая....цъ. Нема такива мъже

Е, как ще няма?!? Моля ви се... Има и още как!
Дори понякога насаждат вина у момичетата. Тоз поне се е изпарил само. Grinning

# 34
  • Пловдив
100% пързалка. Поредния трол. Ама този даже не е от умните.

# 35
Пише ви едно 25-годишно момиче, което досега не е имало връзка. Малко по необщителна съм, но съм излизала на срещи и досега никога не се е полувавало. Всички около мен ми казват, че съм хубава, ноявно с нещо не привличам мъжете. Била съм с мъже само два пъти и то еднократ, веднага след това те изгубиха интерес към мен. Наскоро се срещах с един мъж, решихме да правим секс, преди това той ми повтаряше колко съм красива и секси, а по време на нашата среща не успя да получи ерекция и след това си тръгна. Аз плаках много, помислих си че ето виж едва ли не и за единия секс не ставам. Той спря да ми пише и сега ме игнорира. Вече си мисля, че над мен тегне някакво проклятие за неуспех в любовта, мисля си да потърся помощта на врачка. Бихте ли ми препоръчали някоя? Празници са а аз седя и по цял ден плача, изплаках си очите от мъка. Вече си мисля, че съм неспособна да предизвиквам обич и симпатия у хората. Сякаш има нещо сбъркано в мен. Иска ми се да изчезна, да не ме има на този свят, просто да умра....

Здравей, ще ми е приятно да ти отговоря пред всички жени и да ме компрометират пак. Аз съм мъж, по-голям от теб, но не много, също имам опит за 2 живота от тези години.

1. Ти си мечтата на всеки НОРМАЛЕН мъж, нещо като нешифлован диамант, истинска си, неподправена и неуверена и в това няма нищо лошо, а даже си запазена и неизползвана от мъжете, това всеки мъж иска каквото и да кажат след мен, запомни пак - новичка си, запазена;

2. Това че не е получил ерекция е предимно негов проблем, а не твой, не означава че е медицински, глупости говорят, може и да е технически, че примерно "резервоарът" е изпразнен няколко пъти преди това и подобни, че е изморен, притеснен от нещо и слушай - и на мен ми се е случвало не един път с много сексапилни партньорки, а повярвай ми жените ме търсят и даже ме тормозят в кавички и така си е било от училище, университет, на работа, казвам ти го само, за да се убедиш, че не е бил твоя влак с въпросното момче, не си ти - проблемът...

3. От казаното по-горе затвърдявам предимно за спорта, адски е важен за секса, то и секса си е половин спорт каквото и да ти говорят. Примерно аз съм спортна натура и това усещам как ме регулира в интимността, самочувствие ми дава и там и в работата, и сред приятелите и в живота като цяло.  Спортувай и това ще е вид общуване.  Намери си спортен клуб и ей така се изцепи на вратата и се запиши, смени 10 такива ако не ти харесат, всички сме го правили! Намери във Фейсбук, има ги стотици и не се срамувай, слагай анцунга и идвай, ще видиш как тялото ти се оформя и стяга сексапилно, но трябва само едно - дисциплина какво ядеш и постоянство в тренировки!!!

# 36

Много ми е тъжно, защото освен че съм затворена и мълчалива, сега хептен няма откъде да си намеря приятел - на работа съм заобиколена само от жени. Не знам къде да срещна мъже... Нямам много приятели, за да ме запознаят с някой. Чувствам се много отчаяна и самотна.... Някакви съвети?

Хващай планината, пещерно дело, преходи- там са по- отнесените и по- затворените, за които фитнесът и дискотеката не са приоритет.
Обаче само ако знаехте какви купони правят пещерняците...между другото, в Ягодинската пещера имаше един куп батки-гидове, сам-самички по средата на Родопите, много сладки, с едни такива поларчета, само да ги завлечеш сред боровете:)

# 37
Стеснителните хора общуват по-лесно в нета обикновено. Виж какво те влече, намери съмишленици, участвай във форуми или в карен случай пробвай в сайтове за запознанства.

# 38
Една приятелка си намери мъж в WoW.

# 39
  • София
Е, с моя мъж се намерихме от друга игра - LoL Grinning Но сега да се сили да играе нещо, което не ѝ е интересно Simple Smile Но идеята за планински преходи е доста добра - има много организирани такива. Може и някой готварски курс, там ходят по 10-15 човека.

# 40
С ММ си взехме ваучер от Грабо за уроци по латино танци за начинаещи. Оказа се, че това е по-скоро клуб за запознанства Stuck Out Tongue Winking Eye

# 41
  • София - Варна
 Наистина ли някой си намира половинката на концерт, изложба, в басейна? Особено ако е от мълчаливите и притеснителните? Мотала съм се на такива места и никога никой не ме е заговарял. Може би поради грозота.Simple Smile   

И аз мисля, че шансът е малък.

# 42
Обърни внимание на излъчването си/да не се бърка с физическата красота, която не зависи само от нас/.
Т.е. не допускай тъгата в сърцето ти да има външен израз при среща с мъж. Ако излъчваш отчаяност или тъга, не действа привличащо. Усмихвай се по-често, напук на всичко. Дори да ти е тъжно, и с някой преди това да не се е получило, опитай се да мислиш позитивно, и да изглеждаш жизнерадостно, както и темите на разговори да бъдат леки и приятни и за двамата,, не под формата на разпит напр.,. Не бива да има и някакъв вид обсебване, все едно се хващаш като `удавник за сламка`.  Известна загадъчност.  Поддържай приличен външен вид, спортувай, както вече са ти казали - освен добра форма, спортът дава и тонус. Много е важно да вярваш във себе си, да излъчваш увереност и позитивност, а не тъга. Дали са ти добри съвети, ще се получи, трябва да вярваш в това. Успех!

# 43
Започни да "търсиш" от хигиената си. Съжалявам, че го казвам, но....
Хем добре изглеждаща, хем и не "плямпаш" много - перфектна си за повечето мъже.  Laughing
Харесал те..., среща..., пък накрая....цъ. Нема такива мъже.
Дъх, косми, бельо....от физиката не се впечатляват толкова, особено за веднъж.  Peace

Аз залагам на лош дъх.
Често хората не се усещат сами, а и никой не се осмелява да ги осведоми за проблема.
Ако темата не е пързалка, де.

# 44
Дойдоха празниците и всички почнаха да се сдухват за какви ли не дреболии. Замисляла ли сте се, че въпросният Ви игнорира, защото не му е станала пишката и е умрял от срам?

Моят съвет е да помислите за интереси или хобита, които имате и покрай тях да намерите подходящ партньор. Повечето интроверти реагират по-добре на себеподобни. Поне при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт