Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LII

• 155 807
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • София
А го спрягат като "върховно произведение" , дори и след високия рейтинг  на български филми напоследък  Thinking

# 151
McMafia !!!

# 152
  • София
А го спрягат като "върховно произведение" , дори и след високия рейтинг  на български филми напоследък  Thinking
Е, въпрос на вкус. Сигурна съм, че доста хора ще го харесат Simple Smile Но аз се чувствах след като излязох от салона сякаш този филм ми е изсмукал живеца Smile

# 153
  • някъде
Гледах Трите билборда....не мога да кажа, че съм възхитена. Тръгна добре, но финалът...все едно някой спря тока и не можах да изгледам филма.
Отивам да видя кои са номинирани, че изобщо не съм в час.

# 154
Отдавна не бях гледала индийски филм.Този ми хареса много.Съвсем различен.
http://filmisub.com/filmi/28689-mom-mayka-2017.html

# 155
  • София
Аз започнах с номинираните за Оскар филми.
Dunkirk- Самата история е много вълнуваща и интересна. Аз преди години бях в Дувър, там има един дворец, под който има реставрирани тунели от Втората световна война и в тях правят обиколка- пътуване във времето. Там ни разказваха историята за спасяването на войниците в Дюнкерк. Много се впечатлих тогава и с нетърпение исках да видя филма, но той не ме впечатли толкова. Много странно ми вървяха историите и даже на моменти ми доскучаваше.

Get out - много се учудих като видях, че ужас е номиниран за най-добър филм. Но филмът определено е добър, някак лежерен, лек и в същото време супер напрегнат. В един момент си казвам егати психарията, а в следващия се смея. Много приятно съчетание на смях и напрежение.

И едим филм от миналогодишните номинирани Passengers- гледах го с голямо удоволствие. По принцип не съм фен на Дженифър Лоурънс, но тук беше чудесна.

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 23:12 от koikoii

# 156
  • София
Get out аз бих го номинирала за малинка, толкова да не ми хареса. Grinning

# 157
И аз работя по Оскаровите претенденти, предъвках и Roman J. Israel, Esq.- http://www.imdb.com/title/tt6000478/
Като повечето претенденти тази година, и за този филм съм раздвоена. От една страна ми харесват всички актьорски изпълнения, заснет е приемливо според мен. Но някак прескача между Холивудски трилър с безмислени дълги речи за смисъла на адвокатската професия и оригинален инди сценарий за обикновени хора в необикновени ситуации. Тъкмо си решил какво е - и пак се променя. Някак това ми попречи да го обикна, а много харесвам Дензъл Уошингтън. Колин Фарел пък май взе, че започна отново да снима качествено кино и е добър актьор.
Някой прежалил ли се е за I, Tonya? Струва ли си? Интересен ли е?

# 158
Да, аз.
Хубав е филма, тежък с груб език и тъга. Интересен не бих казала, но е истински.

# 159
Значи може малко да изчакам с гледането, да се настроя подобаващо първо. Тежки филми много ме натоварват, дори и да ми харесат и трябва да се подготвя първо. Благодаря за информацията!

# 160
  • В царството на игрите:)
Аз пък през уикенда изгледах почти на три пъти предложения тук "Sunshine" и много ми хареса. Доооста дълъг филм, но си го разделих, че къде 3 часа на куп за гледане на филм. Историята интересна, актьорите - добри, въобще хареса ми и си дадох сметка, че много обичам такива семейни саги. Ще си потърся нещо подобно.
р.р. Имам и въпрос, че напоследък много забравям. След препоръка от тук преди време гледах два военни филма, които много ми харесаха но забравих имената им. Единият беше свързан с приятелство с войник в Япония и след години се видяха, а другият беше за момче, което отказваше да носи оръжие и спаси много войници. Мисля, че и двата са по действителен случай.

# 161
  • София
Това е вторият- Hacksaw Ridge

# 162
  • В царството на игрите:)
Благодаря, сетих се и аз, ама този първия, който завършваше с посещения на главния герой в Япония и се срещаха с един японски войник след много години...Как го забравих, бееее? Simple Smile

# 163
Chloé, разкажи малко повече за "Посоки" - какво е ок, какво не ти хареса, какво те натовари толкова? Интересно ми е най-после да чуя непредубедено, чисто зрителско мнение, защото само рекламни послания се изливат за филма отвсякъде...

# 164
  • София
Chloé, разкажи малко повече за "Посоки" - какво е ок, какво не ти хареса, какво те натовари толкова? Интересно ми е най-после да чуя непредубедено, чисто зрителско мнение, защото само рекламни послания се изливат за филма отвсякъде...
Хареса ми играта на актьорите, поне на една част. Не ми хареса от една страна ужасно дългите и протяжни диалози  , което забелязвам е типично за маса от българските филм. Друго, което не ми хареса е липсата на 1% позитивизъм в този филм и изобщо посланието му, че България е мизерна дупка, в която ако останеш те чака мизерия и нищо хубаво и единствените изходи от положението са Терминал 1 и 2. Може би сюжета би бил по-подходящ за началото на 90-те. Е, имаше и 2-3 забавни моменти, но общото ми впечатление е, че филмът е много зле, а отидохме да го гледаме с желание.

Общи условия

Активация на акаунт