Мнението ви за различните автомобили

• 88 212
  • 880
  •   1
Отговори
# 765
  • на брега на морето
И аз днес забелязах тази тема. Joy Ще има фън тук. Fries
Аз работя в рент а кар 3 сезона, с продължение ( т.е. и занапред). Почти нищо не разбирам от коли, но пък съм една от топ- рецепционистките на фирмата, при мен се наемат много коли и много скъпи коли.( в чужбина съм).
Шкода е Фолксваген, но по- евтина. С 2 ръце за шкода. Аз си имам чисто нова Фабия. Отпред маската и е като на Мазерати. Joy Достатъчно просторна е. Багажникът и не е особено голям, но и на повечето нови коли не е, например и на Джип Авенджер. Затова пък е тънка на лизинг.

# 766
Да, шкодата е много докарана откъм визия и комби й отива. И аз съм за октавията.

# 767
3лв ми е на ден макс градско.
Малко повече извън градско Grinning
За гориво ли говорим? Joy Предай много поздрави на ТМ.
Между другото 12лв/100км е доста...Моят добитък на извънградско е под 10лв. ако не ме е ударила музата
12лв/100кв. по принцип ли говориш, че е много или за конкретния модел?

# 768
12лв/100кв. по принцип ли говориш, че е много или за конкретния модел?
А кво? Включваш се за участието ли?
Виж какво беше пуснала дамата и ако отново имаш въпрос съм насреща. Sunglasses

# 769
Привет!
моля за мнения за DS3 2016 г бензин 1,2 автомат
Избягвам френски коли по принцип, но е доста симпатична и реших все пак да попитам

# 770
Двигател 1.2 PureTech, абсолютен боклук. Ще е голяма грешка.

# 771
Френските автомати са с много лоша репутация. Изключение правят само високия им клас луксозни коли... където слагат немски кутии.

# 772
Както вече са написали другите потребители в отговор - Не!
Категорично не. Колата наистина е симпатична, возията ѝ е прилична, даже може да се каже, че е добра за подобен автомобил, но двигателят е отвратителен. Не знам къде са видяли създателите му динамика, но няма и помен от подобна. А както е добавено - скоростната кутия е просто отвратителна. Говоря от опит, тъй като съм се возил, а шофьорът на магистралата щеше да счупи педала на газта от натискане, че да се усети тоя автомат да свали предавки и да почне да ускорява. Не знам дали имаше някакъв проблем или си е такъв по принцип, но е направо мъчение да се кара с такова нещо. То вероятно и затова двигателят изглежда толкова муден. Добре че беше служебен автомобил, че ако е личен, след това пътуване да беше закаран до някое дере и бутнат там.

# 773
 Двигател 1,2 с автоматична скоростна кутия? Това е невероятно глупава комбинация!

# 774
Малкият двигател има по-кратък живот. Особенно ако е и турбо. Ако се купи нова подобна кола с идеята още преди да стигне 50 000 км да се продаде, Ок. Но ако се купува над този километраж или да се прави сметка за нещо дългосрочно не мисля, че е добра идея. Лично аз не бих си взел нещо под 2.0 литра, ако може да не е турбо. И по възможност японско. Без нисан CVT автоматик.

# 775
Карала съм Рено Меган дизел с автоматик и си беше съвсем ОК. Да, имаше забавена реакция при опит за бързо ускоряване, но с двойно натискане на педала нямаше проблем (натиск - отпускане - натиск).
Е, CVT-то на Нисана сега е по-добро, не се усеща даже, а на спортен режим даже ми е ненужно пъргав.  Тази трансмисия много я ругаят в нета, но аз нямам проблеми за нормално каране и не някоя тежка кола.

# 776
Тойота Аурис 1.6 хибрид 🤔 на 150000км. Чудя й се, знам, че е на късмет тази батерия, но ми се приисква да имам Тойота 😁

# 777
Ако не е с проверена история (т.е. от познат) смятай, че тия 150k са поне 250-300k километра. А батерията е "котка в чувал".

# 778
Какъв късмет? Хората са написали гаранция 10 г., не знам точно това на колко хиляди км. се равнява  но за мен не си заслужава. После и батерия да купуваш, която не е евтина.
Затова се отказах от хибрид.

# 779
Благодаря! Ще гледам тогава да не хибрид.

Общи условия

Активация на акаунт