Мнението ви за различните автомобили

• 88 212
  • 880
  •   1
Отговори
# 855
Как идва разходът на гориво за Ауди Q2 или Q3 бензин 1.6 автомат? Някой има ли наблюдения? И като поддръжка много ли се оскъпява ауди пред Тойота Ярис... Примерно?
Яриса е безпроблемна кола, което не може да се каже за Ауди. Отделно цената на резервните части е х 2

# 856
  • на Мелмак
Те първо са различен клас коли.

# 857
Така е, но надеждността е в полза на по-малката. Цената също, за разлика от комфорта, който при Ауди е насъразмерно скъп. Имам приятел, който казва, че Ауди е кола за хора с много пари и малко акъл. Прав е.

# 858
Така е, но надеждността е в полза на по-малката. Цената също, за разлика от комфорта, който при Ауди е насъразмерно скъп. Имам приятел, който казва, че Ауди е кола за хора с много пари и малко акъл. Прав е.
В какъв смисъл "надеждна"? Че по-рядко се разваля ли?

# 859
В какъв смисъл "надеждна"? Че по-рядко се разваля ли?
"Надеждна" означава, че няма да имаш проблеми с колата по пътя.

# 860
Аман от фалш! Едва сега с ужас забелязах,че решетката отпред на най-новите модели на БМВ е имитация на решетка! Май и на някои модели Мерцедес е фалшива...

# 861
Аман от фалш! Едва сега с ужас забелязах,че решетката отпред на най-новите модели на БМВ е имитация на решетка! Май и на някои модели Мерцедес е фалшива...
Аман от невежество. "Фалшива" е решетката на електромобилите от съответните марки, защото нямат радиатор с необходимост от въздушно охлаждане. SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 862
Знам,но това БМВ не беше електричка...

# 863
Не е възможно. Покажи снимка или модела в интернет.

# 864
Не е възможно. Покажи снимка или модела в интернет.
Просто потърси с Гугъл БМВ бензин/дизел от новите модели и ще се убедиш,че има от тях с фалшиви решетки...

# 865
Всички немски производители са в конспирация за премахване на решетките на автомобилите. Целта им е само и единствено да прецакат deaf когато си купува новото въображаемо БМВ!
Доказан факт!!!

# 866
Той, пускайки поредния фойерверк, поне да беше казал какво разбира под "фалшива решетка", защото сега се хабите напразно.

# 867
Фалшивата решетка е цял къс пластмаса, само че с нарисувани канали на мястото, където стои решетката отпред. Не виждам как би се охлаждал конвенционален двигател, ако решетката е фалшива. Но и не ми се рови, за да проверявам твърденията на потребителя. Когато ми пропадне случай ще питам в шоурума.

# 868
Фалшивата решетка е цял къс пластмаса, само че с нарисувани канали на мястото, където стои решетката отпред. Не виждам как би се охлаждал конвенционален двигател, ако решетката е фалшива. Но и не ми се рови, за да проверявам твърденията на потребителя. Когато ми пропадне случай ще питам в шоурума.
Загледайте се отблизо като видите новите модели БМВ...

# 869
Загледайте се отблизо като видите новите модели БМВ...
Последно отговарям и спирам....

ПП Консултирах се със специалист. Това, което ти се струва "фалшиво" е в същност затваряща се решетка. Когато трябва двигателя да се загрее - се затваря. Когато трябва да се охлажда - се отваря.
Можеш да спиш спокойно. Нищо фалшиво няма в БМВ и Мерцедес.
А изцяло неотваряема е на електрическите.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 16:41 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт