Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 261
  • 264
  •   1
Отговори
# 30
ААААааа как ще изтрие някой нашите принцове  Crossing Arms Защо така, на кой не му харесват нашите юнчета  Rolling Eyes?
Теди, страхотна изненада, със здраве да си го ползваш. И мен ме изнеда моят мъж преди 2 или 3 месеца със същия телефон. Много съм доволна за сега, единствено уж камерата му е по-добра от на предишния ми, пък нещо не ми допадат снимките, ама това може да е, защото още не съм му махнала наелончето от камерата  Blush. А в раницата след като се е побрала Марина, няма начин и топка да не се побере. Тя нашето момиче да не е по-малко от топка я Wink Да я нацункаш, бубката.
Галя, то и нас днес си ни записаха така от тях си, пък да видим следващия месец пак какво ще измислят като килограмите не им съвпадат. Как е Кали?
Лека вечер от нас на всички ви!

# 31
Аз няма да гласувам. Където и колкото часа кажете Simple Smile.
Хамелеонче, много приятна изненада ти е спретнал компютърджията Simple Smile И малката е голяма сладурана  Heart Eyes
Чао от мен, че не ми се пише вече Simple Smile

# 32
Бубе, недей така без предупреждение да сменяш ника, че половин час търся темата и както казва проф. Вучков - гледам и не вярвам на ушите си. То я пуснала Ганка Пенкова Joy

# 33
Добро утро!
Аз ли съм първа днес??? Браво на мен, това е рекорд Laughing
Утре сме на прощъпулник и после заминаваме на село за 1 седмица.
Пожелавам ви всичко най-хубаво. Пращайте по някоя клюка от време на време, че миналия път много ми залипсвахте.
Сега отиваме навън, после ако мога пак ще пиша Simple Smile

# 34
а, добрютру!
На кайвенцееееее  food010  food010  food010

Ганка Пенкова ми е ногу симпатична, допадна ми от пръв поглед ми допадна ! Близост ня`ква почувствах, да видим дали ще е взаимно Thinking, като да сме расли заедно, Шъ знайти!

Калина днес се събуди в 5.00 Crazy #Crazy и започна да снове между нас двамата в леглото..и да мрънкотясва...гушкахме се, песни си пяхме, мазах венците с гел - ревоти си детето  и това е. До към 6.00 вече подивях, направих й едно мляко и тя, милата, като видя шишето, чак подскочи и така се втурна към него, че щях да я изпусна Mr. Green
изпи се детето млякото и още спинка - ей, го  на 8.30 минава!
Гладна е била, а аз, заплеса, въобще и не помисилх да това!

Снощи реших да сменя вечерята и вместо мляко с бисквита й дадох попара с чай и сирене, което ме навежда на мисълта, че попарата май-май не държи сито дълго време. Аз винаги съм я подозирала тая попара, от дете още, всеки път рано ми пристъргваше на коречето след като бях попаросвала на закуска, ама си го отдавах на мойта лакомия широкомащабна, а то Thinking кво ще излезе Thinking

Имате ли подоБни наблюдения?

А дали е възможно някакси да си сваля всичките ни юнски темички и да ги сейвна на носителче няк`во, за да може след време Калина да се радва на майчините бисери newsm78
Сериозно, аз тук съм писала доста подробно, то си е направо като дневник, пък спроред мен, децата ни ще се чувстват страхотно като четат после какви са били Flutter Laughing
М newsm78 как мислите newsm78

Мона, откога трябва да се мият зъбите newsm78 Кали вече има 7 пробили и 8-ия напъва Laughing
скоро ще ядем пържоли Mr. Green

# 35
  • някъде ... тук ...
Добрутру Hug
Вярно ни ги няма снимките на принцовете  Confused Защо така newsm78

Ганке-е, кви ги вършиш. От коя тема е провокирано това пък сега Thinking Mr. Green

И аз не съм гласувала още, чакам условията за СЛ Crossing Arms

Гале, разсмиваш ме яко напоследък Laughing Свежо, свежо го даваш Wink

Гого от няколко дни заспива към 9 вечер, буди се 1-2 пъти да яде, но в 6-6.30 е кукуряк и настава игра по главите ни. Нали не съм слагала решетка - не мога да го оставя в леглото и го вземам при нас.

Ето ви няколко снимки - "И сме най-красиви и сме най-добри" Twisted Evil

# 36
  • София
Ериа ти си първа,аз съм втора,е докато си напиша писаниците може и трета да стана!
За магазина до Фантастико,да знам го и обувките им не са лоши,ама са сложили едни цени...Имам спомен,че такива обувки на други места съм ги виждала по-евтино.И дрешките им са хубави,но пак някои модели съм ги виждала по-евтино.
Хамелеонче честита ти изненада и по-често да ти правят такива!А снимките са много идейни!
Ибаг честити придобивки на Габи и Мели!
Вили не се шашкай за килцата на Ицко!Памперс+боди са около 60-90 грама така,че надали само 50 грама сте качили.Освен това на тази възраст децата не качват така както в началото.Аз нали се бях ошашкала яко за Мели и се консултирах и с друг лекар,който ми каза колко е минимума,а тя го е минала,жизнена е,храни се и т.н.
Ето ти малко стойности:11 месеца момче:мин.7420-ср.9700-макс.12;мин.67.43-ср.74,07-макс.80,71.Лекарите май гледат по тези таблици така че се успокой!
За празнуването,май предпочитам да е в Барбарони.Не знам Мели дали ще е проходила дотогава,но пък отсега много пълзи,а навън това е невъзможно.Освен това,ако юни е като миналогодишния,времето може да ни изиграе кофти номер!
За снимките преди време майските мами се оплакваха от същото,че някой им затрил снимките и си направиха достъп с парола!
Виждам,че коментирате триколките!Аз такова чудо няма да взимам,не знам дали го пазим това на баткото,но той така и не се научи никога да кара триколка.На 3.5 години направо мина на помощни колела.Затова за подарък мисля някоя малка количка с кукла /за да може Мели да я бута/ или уолкъра на Чико или нещо друго,което не бих купила всеки ден,абе ще видим с две думи.При нас 1 РД може би ще съвпадне с кръщенето и бабите ще подарят дрехи най-вероятно!

# 37
Добро утро на всички. Само на бързо седнах да проверя как е кафето  Mr. Green
Малката се събуди и трябва да бягам.
Бубе, недей така без предупреждение да сменяш ника, че половин час търся темата и както казва проф. Вучков - гледам и не вярвам на ушите си. То я пуснала Ганка Пенкова Joy
Същата работа и аз - гледам гледам и си викам - да не би да са ни затрили и темата също както албумчето на малките принцове.
Сега бягам че малката се сърди.

# 38
  • София
Ганеее, Ганке, че и Петкова  ooooh! Успя да ме събудиш  Mr. Green Два пъти мислех, че съм сбъркала темата  ooooh!

Рали, обещавам да ти клюкаря, ако има нещо по-интересно  Wink Предният път ме мързеше  Embarassed

Хамелионче, честит подарък! Маринка е много сладка  Heart Eyes

Вили, не се притеснявай за малкото грамчета! Сега е нормално да качват по-мъничко.

Али, триколка аз ще вземам на мястото на лятна количка, пък Емма ако иска да се учи да я кара. Чикомобилът го харесвам много, но не мисля, че е подходящ за навън. Иначе количка с кукла със сигурност ще вземем, гледах в Марсел количка с бебе 4 в 1, на пръв поглед ми хареса, но много бързах. Свиркай, ако видиш нещо интересно.

За Софияленд ще имам инфо следобед и ще ви кажа. Засега разбрах само, че има две бебешки зали - голяма и малка, ние ще сме в малката, че голямата била заета.

# 39
 smile3532

момичета, страхотни са ви коментарите!  hahaha

Ганка Пенкова с близначка Пенка Ганкова си има истирия: когато Елена беше на 2 годинки и вече говореше, разиграваше следния диалог по 1 000 000 пъти на ден:
- Мамо, как се казваш?
И аз чинно отговарям:
- Аз се казвам мама Теди!
но един ден вършех нещо и не ми беше до това и й отговорих:
- Ганка Пенкова!
тя изпадна в екстаз от кеф за това, че е получила различен отговор и от тогава си остана като шега между нас и когато играем игра, това е името ми  bowuu

# 40
  • София
Честит Рожден Ден, Жени!
Да си много здрава и щастлива! Желая ти любов, късмет и малко сладко братче на Дара!

# 41
ЖЕНИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС!

# 42
- Мамо, как се казваш?
И аз чинно отговарям:
- Аз се казвам мама Теди!
но един ден вършех нещо и не ми беше до това и й отговорих:
- Ганка Пенкова!

Joy hahaha rotfImbo Добра порция смях ни спретна, Теди, тази сутрин. Дано целия ден бъде толкова весел за всички! Уххх, разтегна ми се джуката да се хиляяяяяяя.

ЕлиТ, страшни са ти мъжагите. Гого май е вече е готов да тръгне сам, а?

И Стилян тази сутрин изблещи очи в 6.30  Shocked, ама това никога не се е случвало. все към 8-8.30 става. Снощи си легна в 21 ч. пак както всяка вечер, не по-рано, за да си помисля, че се е наспал. Та по този повод яко  Sleeping сега.

Ей, момичета, днес ще разголим децата май - какви жеги се очертават   Nature Sunny. Ще слагаме късите ръкави и панталони/полички.

# 43
  • София
 hbday baloni baloni
     Жени!!!

# 44
Хайде мъжки майчета на помощ!  HugWinkБързо да си възстановим прекрасинте снимки на нашите сладури. Sunglasses Praynig PraynigСъздадох албумче "Нашите кавалери"- с надеждата , Praynigче по няккакъв начин някога старият ни албум ще бъде възстановен

Общи условия

Активация на акаунт