Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 295
  • 264
  •   1
Отговори
# 75
  • София, център
Бе дайте да я видя и аз таз диета, че нещо пак съм качила килцата, ма то ми е от главата, че ям по кило сладолед на вечер!

# 76
Джънгъл, здрасти маце  Hug , добре дошла, искаме снимки на Нати в новото жилище  Heart Eyes
Нансен, няма страшно, но си е много вълнуващо, така че си бъди емоционална колкото щеш, нормално е, това са страшно приятни вълнения, желая ви весел, хубав, страхотно забавен и незабравимо прекрасен празник  bouquet !
Ибаг, нямам инфо по въпроса ти, но задължително говори с майка си, ако трябва я посплаши малко, но да си пие лекарствата.

# 77
Пете, уелкъм бек  Hug
Много се радвам, че сте се оправили и успокоили вече. Питаш как е Адам, ама не казваш нищо за Нати. Бързо!
Адам напоследък ми изпива сосовете, ама к'во да говоря, не искам да излиза, че се оплаквам. Всички ми говореха "колко е кротък", "колко е добър", колко това и онова, а сега е като едно малко дзверче. Особено като дойде време за спане ми се увижда направо- само иска да става и да търчи и да седи прав и няма заспиване. Като заспи пък се буди по нощите с писъци и пак става прав или се разхожда из кошарата си, а ако го вземем при нас пак писъци и катерене по главите ни. Дано е период и мине  ooooh! Иначе щъка из парка, ходи рови на хората из количките, устремява се към разни топки, все едно ходи от години вече и ако го пусна ще се забие по очи на цимента. Такива работи прави Адам. Иначе може да го видиш колко е пораснал на края на предишната тема.
Хот, аз мислех да я почвам от понеделник. Сега съвсем се мотивирах  Wink
Нансен, с теб сме в трепетите. Хубав, чуден и най-прекрасен ден утре  Heart Eyes
Али, извинявай но не ти разбрах въпроса  newsm78

# 78
  • София
Мона съжалявам че те занимавам с проблемите си.Въпроса ми беше,че на Алекс отдавна преди около 1.5 месеца му падна зъбче и не расте ново.Какви може да са причините за това? Карат ни да правим снимка да не би да расте накриво.

# 79
  • Sofia
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на Жени!
Не гласувам, чакам какво ще е общото мнение! Ще се съобразя с вас! По въпроса за тортата забравих да питам в Барбарони дали осигуряват те. Знам какви са условията на Неделя, но там трябва да си я платим предварително!
Нансен развам се, че имаш такива хубави вълнения! Завиждам ти!  Grinning
Ybag дръж се! Такива новини са неприятни, но ще ти кажа какво ми казаха, когато майка беше в болница и доктора, който я оперира ми беше казал, че не дава гаранции за живота й. Та една приятелка каза: "Който има век има и лек."  Та стискай зъби и дай кураж на човека!

# 80
 newsm59 ЖЕНИ   newsm59 много радости и прекрасни мигове ти желая!!!

Джънгъл,, привет радвам се че пак си при нас.

Днес цял ден бяхме на вън, това хубаво време, Роси се събуваше боса и през цялата разходка бяхме без обувки, без чорапи, ами като не трае кво да я правя, босааааааааааааа.
Щях да забравя да почерпя днес малката  ми сладурка става на 11 месеца леле още малко и годинка  newsm78 кога мина бе оффффффффффффф много бързо като чили вчера се мъкнех с големия корем аааааааааа. Хайде черпя......  newsm24 beer cheers beer Wine Glass Popcorn
 Сега отивам да се оправям че ще излизаме с мъжо, Роси е при баба в командировка Wink

# 81
Вили, нещо съм се размислила за теб  Hug , какво направи с Ясмин-а?Дано всичко е ок.

# 82
Еееееее не, не мога да повярвам  #Crazy Лора заспа  Laughing .
Сложили сме й на пода едно матраче на мечета и тя си го прие като своя територия, гушка се, гледа телевизия, яде бисквити на него...такива работи.Преди малко я видях с периферното си зрение, че придърпа една възглавница, но нали си знам,че късно заспива, а и да не изпусна нещо по форумите   Mr. Green нищо не предприех...И така  smile3524 .Набутах й малко мляко докато спеше и я пренесох в леглото.Сега хем ми е смешно като се сетя за навиреното дупе гушнало възглавницата, хем ми е тъжно, като си помисля какво ни чака тази нощ, щом заспа в 20ч. dancing
Еееееееех  Joy

# 83
# 84
Аз пак едно въпросче Embarassed newsm78
този път към проходилите - гледат ли си в краката, сещат ли се да внимават къде стъпват newsm78Калина не го прави, върви на общо основание, съответно се спъва Crazy, залита, клатушка се и продължава....докато съвсем не загуби равновесие и тупне долу Wink

# 85
Нансен - представям си какво ти е - нашия рожден ден е след 3 седмици, ама и на маен от сега ми е притеснено и нямам търпение да дойде. Живот и здраве да е само - да са живи и здрави дечицата. Нямам търпение да видя малката принчипеса Лусилка с новата рокля Simple Smile

Ехаааааааааааааа Хавайската мадама се завърна. Wellcome back baby Simple Smile Как е сладката Нати - някоя нова снимчица няма ли да ни покажеш Петенце Simple Smile

Ybag съжаляввам за майка ти - дано да няма проблеми, но щом лекарите са казали, по-добре да си пие лекарствата.

Хотче и ние ходим редовно на Синеморец страхотно е - ходим на един по-усамотен плаж, но там е доста дълбоко - след 1 метър и хайде до гърдите водата - лично на мен на този плаж неми харесва понеже не мога да плувам, но пък иначе е страхотно. Относно Ахтопол - наистина е доста по-населено лятото - преди 4-5 години беше спокойно, но за съжаление сега е претъпкано. Миналата година малката беше много малка и не можах да ида с мъжо в Силистар - но тази година ще ходим заедно Simple Smile Нямам търпение.

Ние да се похвалим - днес миткахме пак почти цял ден. Купих на малкта мек накрайник за Авентската чаша, че с другия горката много се мъчи понеже я болят венците. Новия накрайник беше голяма атракция за нея - около 1 час го гриза - къде пие сок, къде само гризе - мир и спокойствие имаше.

Мона благодаря за идеята за четчицата на Аквафреш - страхотна е. Днес отидохме с бебка до Била и купих една - цената е 3,99 - ама какво стъргане падна - ще кажеш че цяла година не си е мила зъбките Simple Smile Дава и на мен да почиствам зъбките - да ама на упътването отзад пише, че трябва да се сложи и паста за зъби - да ама каква и дали изобщо трябва. Ние днес без паста - само с мокра четка Simple Smile Как ще я плюе мъничето. Пише че на сините влакънца от четката се слага (колкото зърно на леща) паста за зъби. Детска ли? Уфф извинете ме за питанките - ама нали имаме 8 зъба и ми се струва крайно време да се погрижим и да им обърнем внимание, особенно когато други 2 напират да излизат. Мона ако трябва почвай да ни таксуваш за компетентно мнение Simple Smile

Сега бягам да вечеряме че много укасняхме тази вечер - ама то времето прекрасно, чуват се как се веселят хората в съседните кръчми - как ми се излиза самооооооооооо Sad, а няма на кой да оставя бебка. Нищо - утре пак цял ден улиците са наши Simple Smile Хайде лека и спокойна вечер от нас.
Цунки на Ицето за лека нощ.

# 86
И мойте зверчета легнаха, но не мислете че са заспали Naughty. Напоследък Акса се е научила да става в кревата и крещи към батко си, съответно на него малко му трябва почва и той. Та сега се надвикват двамата и незнам какво още ме чака ooooh!
Гале Акса тръгва с бързи крачки все едно ще бяга и се усеща че няма как да стане и тупва на земята като зряла круша.

# 87
Честито, рожденничке! newsm59
Щастие, любов и сбъднати желания!

# 88
Честит Рожден Ден Жени! Желая ти здраве, щастие и много любов и всичко това споделено с любимите ти хора!    bouquet   bouquet   bouquet
Аз треперя от умора, Ицко много го мъчат зъбките иска да е гушнат само в мен, не признава никой друг. Днес бяхме и на рожден ден на нашето приятелче, добре че устиска и се разрева като си тръгнаха момите, че каква излагация  ooooh! Марина да не чете да види какви сме ревльовци и да ни разлюби.
Пете, добре си се завърнала, очакваме подробности за вашите преживявания през тези дни, през които липсвахте.
Сети, с този Ясмин, най-накрая се преборих, само че днес ми беше последното хапче и сега само като си представя, че след някой ден пак течове и ми става лошо  Crazy Браво на Лорка, че е запинкала самичка, дано поспинка повече и не ви притеснява  Hug
Нансен, не се притеснявай толкова, минава и заминава. И аз днес бях толкова превъзбудена за този детски рожден ден, за първи път ми беше и исках да видя какво ще е, ами то не усетих колко бързо мина всичко. Май само притесненията, напрежението и приготовленията са повече, а после всичко е като на сън. Весело изкарване утре!
Ох, не мога да мисля, не помня вече какво щях да пиша, отивам да лягам. Лека нощ на всички и сладки сънища!

# 89
...днес ми беше последното хапче ...
ха-ха, явно затова съм те мислила, съвпадение някакво - и на мен днес ми беше последното хапче  hahaha
Лека нощ със спокойно спящи бебчета и родители  Hug

Общи условия

Активация на акаунт