Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 11

• 104 735
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Препоръчай Б-комплекс. Кои са хубави?

# 91
Диди, много ти благодаря че сподели. Може би ще се съглася с теб.
От 1-2 месеца съм включила Б комплекс към фолиевата която пия, отделно от това ползвам Енетеросан горе и долу. Този месец се чувствам прекрасно, няма сиптоми, няма нищо и помислих че ефекта е от пробиотика. Ще знам че и Б комплекса има намеса.

# 92
  • Варна
Само да вметна в началото, че питах Аг-то си дали мога да си пия б-комплекс постоянно и тя каза че няма проблем. Е, аз го спирам от време на време да си направя почивка, но не повече от 2-3 седмици до месец почивам.
За пробиотика и аз съм пробвала всякакви и за пиене и вагинални, но ефекта не беше  задоволителен поне при мен.
Относно Б-комплекса и какви точно е малко по-сложен въпрос, ще се поясня:
Аз разбрах след генетични изследвания, че не усвоявам фолиева т.е. Б9 на 70%, поради тази причина си пуснах тази година контрола на Б12, хомоцистеин и още някои. Като цяло си имам един постоянен дефицит, но така наречената синтетична фолиева всъщност не е подходяща за мен, тъй като просто не я усвоявам, затова си купувам метафолиева. Иначе бях попаднала на един много добър откъм дозировка Б-комплекс, няма да споменавам марка, но просто напишете Б-50 комплекс в гугъл и ще ви излязат достатъчно варианти, където от всичко има по 50мг .
А иначе за такива като мен е по сложно.

# 93
Момичета, аз лично съм давална от витамините на GNC, ето и линк има ги и впбг аптеките:
 http://www.gnc.com/3-for-25/248113.html

# 94
От витамин Б комплекс не се ли пълнееше много? Така съм чувала, и отделно колко продължително време  и с каква дозировка ги пиете (имам сигнификантно количество кандида албиканс така пишеше на МБ)

# 95
  • Варна
От витамин Б комплекс не се ли пълнееше много? Така съм чувала, и отделно колко продължително време  и с каква дозировка ги пиете (имам сигнификантно количество кандида албиканс така пишеше на МБ)
не, даже напротив понякога се и отслабва
дозировката която аз пия когато се появят е Б-50 по 1 таблетка на ден, около 2 седмици до месец после правя почивка
напиши в гугъл Б-50 витамини и си избери една марка без значение, като за първи път можеш да ги пиеш и малко по дълго, примерно аз зимата ги пих 3 месеца без прекъсване

# 96
Направо съм луднала вече... Микробиологията ми изолира Кандида Глабрата оскъдно количество - изписа ми Флуомизин и Мулти Гин Флора Плюс течението се оправи, но сърбежа остана. За сърбежа ми изписа киснене в Розалгин и мазане със Залаин и положението пак се влоши с течението- пак е като крем и страшен сърбеж....

# 97
От витамин Б комплекс не се ли пълнееше много? Така съм чувала, и отделно колко продължително време  и с каква дозировка ги пиете (имам сигнификантно количество кандида албиканс така пишеше на МБ)
не, даже напротив понякога се и отслабва
дозировката която аз пия когато се появят е Б-50 по 1 таблетка на ден, около 2 седмици до месец после правя почивка
напиши в гугъл Б-50 витамини и си избери една марка без значение, като за първи път можеш да ги пиеш и малко по дълго, примерно аз зимата ги пих 3 месеца без прекъсване

Благодаря за отговора, а някакво мнение за пробиотиците (   избрала съм БИО-КУЛТ КАНДЕА КАПС) + витамини Бкомплекс ?

# 98
Аз лично съм доволна от Био Култ кандеа капсули, пиех ги по 2 на ден продължително време. Препоръчвам Simple Smile
Флората на червата е много свързана с тази във влагалището. Успех!

# 99
Синкванон е комбинация от 13 щама пробиотици и Б комплекс. Аз лично откакто ми ги препоръчаха в аптеката взимам само от тях, когато съм на антибиотик.

# 100
Вярно ли е, че ако носиш обувки от изкуствена кожа, ще получиш гъбички? Close Ами тези, които не могат да си позволят такива, всички ли са с гъбички? Sad

# 101
  • Варна
Вярно ли е, че ако носиш обувки от изкуствена кожа, ще получиш гъбички? Close Ами тези, които не могат да си позволят такива, всички ли са с гъбички? Sad

Голям майтап! Просто ще ти се вмиришат краката евентуално, гъбите нямат общо с материята. Но принципно е хубаво да дишат обувките, особено ако краката много се изпотяват.

# 102
Дами, моля отговорете в последното ми микробиологични изследване след леченеие на гъбички ми излезе,че имам Е-коли масово. Но течението ми е гъсто и бяло.. Възможно ли е да е объркано,замърсено или все още да имам гъбички. Някакси с това гъсто течение не ми идва да е бактериална инфекции.. направо ме е страх да не влоша нещата. Та въпроса ми възможно ли е и при бактериална инфекция да е гъсто и бяло течението? Случвало ли се е на някоя дама тук?

# 103

Голям майтап! Просто ще ти се вмиришат краката евентуално, гъбите нямат общо с материята. Но принципно е хубаво да дишат обувките, особено ако краката много се изпотяват.

Защото го прочетох в един медицински сайт за лазерно лечение на гъбички Sad Но познавам много хора, които през целия си живот са носили кецове от изкуствена материя и ноктите им са здрави. А как по-точно (освен естествена кожа) мога да накарам обувките да ,,дишат''? Thinking

# 104
  • Варна

Защото го прочетох в един медицински сайт за лазерно лечение на гъбички Sad Но познавам много хора, които през целия си живот са носили кецове от изкуствена материя и ноктите им са здрави. А как по-точно (освен естествена кожа) мога да накарам обувките да ,,дишат''? Thinking
Ами няма как да ги накараш, просто има обувки от синтетична дишаща материя, примерно уолкмакс са такива, апреските също ги правят от такава материя.
Аз лично съм винаги с естествена кожа обувки, защото краката ми се потят много, ако ти идват скъпи съвета ми е да практикуваш пазарене на модел в следващ сезон. Ще поясня, аз примерно края на лятото си купувам летни обувки, края на зимата-зимни и така хем имам нови обувки за следващия сезон хем са поне на половин цена.

Общи условия

Активация на акаунт