На море в България 2018 г.

• 137 459
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Някой питаше за Сириус бийч. Ние бяхме там 2015г. Не мога да кажа хубави неща, освен че хотела е точно на плажа и стаите са хубави. Да почна от храната, беше вкусна, обаче на обяд и вечеря се предлагаше това, което е останало от закуската в друг вид само. Ужасна хигиена в ресторанта. Ако не си гледаш в краката ще се хлъзнеш на нещо много мазно. Плажа е толкова малък, че има място за три реда шезлонги, обаче почти без място между тях. Има и скали, на които си се прибиваш, ако някоя вълна те бутне. Това за пред хотела точто. Не сме обикаляли по плажа да видим как е на друго място. Иначе е много спокойно вечер. За тези пари дето платихме ставаше. Сега не знам как е. Дано е по-добре.

# 421
Ние пък не сме фенове на ОИ-то. През ваканцията закусваме до към 10:30-11 ч., при това доста добре. Синът ми огладнява чак след около 4 часа, но на него яденето му е много тегаво. Особено ако има наоколо някакво развлечение като басейн, площадка, анимация, няма начин да го накараш да седне да яде. Лятото пък съвсем - кара на дини и пъпеши основно. Така че за обяд към 15 ч. се опитвам да му набутам едно кисело мляко или банан и малко плодове и така изкарва докъм 18:30-19 ч., когато отиваме да вечеряме. Вечеря рано, че е с рефлукс и си ляга рано - към 20:30 ч. вече е в леглото. Така че за нас полупансионът е идеален.

# 422
В процес съм на търсене.Попаднах на нов хотел до Каваци отваря тази година ,Хасиенда бич ,но не е ли рисковано малко без отзиви.

Разгледах го, не е на Каваци, а на плаж Златна рибка. Като видях чий хотел е, обаче, се разочаровах Tired FaceTired Face

# 423
  • София
За вили холидей в ммц ли говорите, които са до форест бийч отгоре?  Там ли ще има пързалка и бар до плажа. [/b]quote author=fatalina link=topic=1011190.msg36298978#msg36298978 date=1518849466]
Резервирам за Вили Холидей пък да става каквото ще Simple Smile

Дано не се разочаровам.
За кога резервира?Ние сме от 4 август.

Fatalina, не помня кой беше и от къде четох, но с новите собственици щяло да има водна пързалка в басейна, за бара на плажа вече знаем, за аниматорите, че ще са друга фирма.Интересно ми е дали наистина ще има водна пързалка.
Ами в офертата нищо не пише за водна пързалка, нито за бар на плажа. Има бар на плажа пред хотела, но не е вкл. в ОИ и не знам дали е към хотела, по-скорш не. Достатъчно е, че имат бар до плажа, където се сервира  храна почти през целият ден. Много е удобно, ако човек не иска да си прекъсва плажа и да ходи на обяд в ресторанта.
[/quote. 

# 424
Да попитам ,че не съм наясно,как е по добре да се резервира чрез агенция( Съни турс) или директно към хотела? Цената е една и съща.

# 425
Да попитам ,че не съм наясно,как е по добре да се резервира чрез агенция( Съни турс) или директно към хотела? Цената е една и съща.

Цената не е една и съща. Понякога хотела дава по-ниска цена, понякога ТА.
Например миналата година за Казабланка в Обзор от хотела ми предложиха по-ниска цена от ТА.  Проверявай навсякъде, защото разликата в цените понякога доста се усеща.

# 426
При нас в случая от вилите искаха 100% плащане, а от Съни турс 50%. Цената беше почти еднаква така че резервирах през Съни.

# 427
За вили холидей в ммц ли говорите, които са до форест бийч отгоре?  Там ли ще има пързалка и бар до плажа. [/b]quote author=fatalina link=topic=1011190.msg36298978#msg36298978 date=1518849466]
Резервирам за Вили Холидей пък да става каквото ще Simple Smile

Дано не се разочаровам.
За кога резервира?Ние сме от 4 август.

Fatalina, не помня кой беше и от къде четох, но с новите собственици щяло да има водна пързалка в басейна, за бара на плажа вече знаем, за аниматорите, че ще са друга фирма.Интересно ми е дали наистина ще има водна пързалка.
Ами в офертата нищо не пише за водна пързалка, нито за бар на плажа. Има бар на плажа пред хотела, но не е вкл. в ОИ и не знам дали е към хотела, по-скорш не. Достатъчно е, че имат бар до плажа, където се сервира  храна почти през целият ден. Много е удобно, ако човек не иска да си прекъсва плажа и да ходи на обяд в ресторанта.
[/quote.  
Не, коментирахме хотел Серенити Бей.
Ето ги и ценити за 2018 на сайта на хотела http://www.serenity-bay-bg.com/Оферти-8bg.html  
Мнооого високи, но ми се струва, че са вдигнали възрастта на първо дете - 13.99, което се настанява безплатно. Само, че предлагат настаняване единствено до 10.06.18 г. с 20% отстъпка, но при 100% плащане на стойността.

# 428

Цената не е една и съща. Понякога хотела дава по-ниска цена, понякога ТА.
Например миналата година за Казабланка в Обзор от хотела ми предложиха по-ниска цена от ТА.  Проверявай навсякъде, защото разликата в цените понякога доста се усеща.

Цената е същата ,проверих.Но никога не съм резервирала  с ТА и не знам как ще е по добре.Дори и не знам как се резервира чрез ТА.

# 429
  • В.Търново

fatalina, да много е висока цената 169лв на човек на ден апартамент изглед море.Абсурд!Много са си повярвали.Първо дете винаги е било до 14г там, но все е едно, след като цената на човек е висока.

# 430
  • Русе
В процес съм на търсене.Попаднах на нов хотел до Каваци отваря тази година ,Хасиенда бич ,но не е ли рисковано малко без отзиви.

Разгледах го, не е на Каваци, а на плаж Златна рибка. Като видях чий хотел е, обаче, се разочаровах Tired FaceTired Face

Тъкмо и аз видях, че цените му са долу-горе приемливи. На кого е?
Редактирам се - на Виктория груп, които са собственици на Елените. Арабаджиеви? Може пък да е ок за това лято, ако му е първо такова..

# 431
  • There I was on a July morning
Цената е същата ,проверих.Но никога не съм резервирала  с ТА и не знам как ще е по добре.Дори и не знам как се резервира чрез ТА.
Щом цената е еднаква, резервирай там, където условията са по-добри - например безплатна анулация в определен срок или плащане на части, зависи кое е по-изгодно, конкретно за теб.
Иначе няма нищо специално при резервиране чрез агенция /важното е тя да е с добра репутация/. Правиш запитване по имейл/попълваш резервационна форма и ти изпращат оферта. Или питаш директно в някой офис.

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 23:22 от Скубиду

# 432

lubito

"Редактирам се - на Виктория груп, които са собственици на Елените. Арабаджиеви? Може пък да е ок за това лято, ако му е първо такова.."
Лошите мнения за Елените не спират, а аз имах нещастието да отседна едно лято в Чайка бийч, Сл. бряг. Недоволството на хората е абсолютно оправдано - лошо обслужване, лоша хигиена, лош мениджмънт... Дори базата да е нова, всичко останало вероятно ще е на лице и тук. Лично за себе си знам, че повече в хотел на тези собственици не бих почивала.

# 433
Елените не са ли на Баневи

# 434
Русалка е на Баневи.

Общи условия

Активация на акаунт