На море в България 2018 г.

• 137 409
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
Скъпи дами,

днес е последният ден във визит за ранно резервиране в повечето хотели, чета вече от 3 часа отзивите тук, също и във визит и букинг.ком, но понеже съм много капризна и вече ми се зави свят и сега ще напиша моите представи и ще се концентрирам върху отговорите. 😀

Ето и моите изисквания:
- Тази година искаме да почиваме на не повече от 40 км от Бургас (гледах Гугъл, това са градовете Созопол, Несебър, Черноморец, Дюни,  Свети Влас, евентуално Китен и Приморско, те са на около 50 км от Бургас)
- Непременно да има гледка към море и плажа да е много близо, за съжаление по снимките това рядко се вижда, снимат се предимно спални и неща, които изобщо не са интересни
- ние сме 3+1 дете на 7 години, не обичам огромните хотели, където има врякащи деца
- плажа да е близо и да е чист
- храната е важна, но не много важна. Миналата година бяхме на хотел на първа линия (Слънчев Бряг, Афродита): много ми хареса, но храната беше наистина непоносима, не беше ол инклузив, но закуска и обяд ядохме в хотела, беше ужас, това ни спира тази година да идем там пак
- хигиената трябва да е на ниво, но аз не съм родена принцеса и не ми е важно всеки ден да ми влизат в стаята, даже ми е неприятно, но съм гнуслива и е важно да е чисто
- може да е All inclusive, но не е задължително, ако има поносими ресторанти наблизо (нямаме кола)

Много ще се радвам за мнения ( живеем от много години в чужбина и преди 2 години за първи път отидохме на българското Черноморие, не бях ходила от 20 години, за това ми е малко трудно да се ориентирам)

Благодаря за вашите отговори.

# 436
Скъпи дами,

днес е последният ден във визит за ранно резервиране в повечето хотели, чета вече от 3 часа отзивите тук, също и във визит и букинг.ком, но понеже съм много капризна и вече ми се зави свят и сега ще напиша моите представи и ще се концентрирам върху отговорите. 😀

Ето и моите изисквания:
- Тази година искаме да почиваме на не повече от 40 км от Бургас (гледах Гугъл, това са градовете Созопол, Несебър, Черноморец, Дюни,  Свети Влас, евентуално Китен и Приморско, те са на около 50 км от Бургас)
- Непременно да има гледка към море и плажа да е много близо, за съжаление по снимките това рядко се вижда, снимат се предимно спални и неща, които изобщо не са интересни
- ние сме 3+1 дете на 7 години, не обичам огромните хотели, където има врякащи деца
- храната е важна, но не много важна. Миналата година бяхме на хотел на първа линия (Слънчев Бряг, Афродита): много ми хареса, но храната беше наистина непоносима, не беше ол инклузив, но закуска и обяд ядохме в хотела, беше ужас, това ни спира тази година да идем там пак
- хигиената трябва да е на ниво, но аз не съм родена принцеса и не ми е важно всеки ден да ми влизат в стаята, даже ми е неприятно, но съм гнуслива и е важно да е чисто
- може да е All inclusive, но не е задължително, ако има поносими ресторанти наблизо (нямаме кола)

Много ще се радвам за мнения ( живеем от много години в чужбина и преди 2 години за първи път отидохме на българското Черноморие, не бях ходила от 20 години, за това ми е малко трудно да се ориентирам)

За Черноморец - Съни Айлънд
Слънчев бряг - хотел Нептун бийч, два пъти сме били и съм много доволна
Дюни - където и да решиш е ок.
До тук само Дюни са през Визит

# 437
Отстъпките до 28.02 не са ли изтекли вече?! Нали трябва не само да си изпратил запитване, а поде да си потвърдил  резервация, за да ползваш отстъпките. Иначе от утре ще излязат отстъпките до средата или края на март за ранни.

# 438
Скъпи дами,

Ето и моите изисквания:

Аркутино Фемили Ризорт покрива всички изисквания, с изключение за плажа да е много близо. Той наистина е близо и пътя до него е много красив през пясъчните дюни по една дървена пътека, но се върви 3-4мин до него.

# 439
Цитат на: bubkab
За Черноморец - Съни Айлънд
Слънчев бряг - хотел Нептун бийч, два пъти сме били и съм много доволна
Дюни - където и да решиш е ок.
До тук само Дюни са през Визит

Благодаря ви, за съжаление Съни Айланд има само една стая свободна в бикинг, не знам иначе как да го търся. Трябват ни 2 стаи или голям апартамент
А за Дюни как да разбере дали балконите гледат към морето? Това за мен е най-важното.

От 3 дена стотици хотели изгледах, навсякъде лоши снимки, много рядко се вижда какъв е изгледа, чудя кой ги прави тези снимки и кой го интересува как е декорирано леглото, а почти никога не е сниман изгледа от стаятя, снимани са някакви плажове, ама от къде се виждат, колко са далече, не се разбира от повечето снимки.

Затова се надявам на съвети тук, който е бил, той знае.

# 440

Аркутино Фемили Ризорт покрива всички изисквания, с изключение за плажа да е много близо. Той наистина е близо и пътя до него е много красив през пясъчните дюни по една дървена пътека, но се върви 3-4мин до него.

За този хотел изчетох най-много ревюта, абсолютно всеки пише, че е пълно с комари. Това малко ме спира.

# 441
Пробвай цезар палас -мисля че покрива повечето ти изисквания
За доста дати вече няма места-не знам за кога искате

# 442
Mineznam, в Дюни Марините са на първа линия. Пиши, че искаш гледка море!

# 443

Уоу,  ИстинА добре изглежда, ама какви са тези дебели цени, излиза по 100 евро на човек на ден??? 🙂😱

# 444

Уоу,  ИстинА добре изглежда, ама какви са тези дебели цени, излиза по 100 евро на човек на ден??? 🙂😱
Mineznam, с риск да е различно от искането ти:
Със самолет до Варна, после трансфер до Албена. И хотел на първа линия Simple Smile
Страхотен плаж, чудесна храна, спокойствие Simple Smile
В България това ни е предпочитаната почивка на море. Цезар палас има добри отзиви, но все пак е в нищото....А и плажът е несравним с този в Албена.

# 445
Mineznam,  как искаш да снимат всички стаи?  Дори да снимат стая с изглед море това не означава че всички са така. Най добре избери хотел на плажа и вече в допълнителни изисквания дебело подчертай че държиш на това.

Гледах прекрасни снимки на приятелка от един хотел в Ахтопол с разкошен изглед!  Даже и в банята над ваната (или джакузи не видях хубаво)  имаше прозорец с морска панорама. Но пък не е близо до плажа,просто се сетих.

# 446
Албена разбира се е страхотно, друга класа, но аз си имам причини защо трябва да е около Бургас.

# 447
Mineznam,  как искаш да снимат всички стаи?  Дори да снимат стая с изглед море това не означава че всички са така. Най добре избери хотел на плажа и вече в допълнителни изисквания дебело подчертай че държиш на това

Разбира се,  че може да се правят по-информативни снимки, това е абсолютно лесно, може и да се напише, видях някой пишат - всички стаи или всички апартаменти с гледка към морето. Но за съжаление това се пише рядко, снимките наистина са ужасни, с всеки елентарен смартфон могат да се направят по-добри.

Да изисквам стая към морето, при положение, че не знам дали има такива, е безмислено, освен това на визит пише, че не се гарантира изпълнение на желания относно стаята, а аз иска това да е гарантирано, както казах по-горе - за мен гледката е най-важното.

# 448

Уоу,  ИстинА добре изглежда, ама какви са тези дебели цени, излиза по 100 евро на човек на ден??? 🙂😱
къде ги видя тези цени
https://www.visit.bg/hoteli/cezar-palas-sveti-vlas-611/
300лв апартамент за 3+1 в топ сезон
в другите сезони още по евтино

# 449
Mineznam, вижте и Атия в Черноморец. Само на база настаняване е обаче.

Общи условия

Активация на акаунт