Септум в матката

• 3 178
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте мами! Бременна съм в 15 г.с и имам септум в матката , за момента всичко е нормално , нямам оплаквания , но е все още рано. Пиша тук защото искам други момичета със септум да споделят как е минала бременността им, имало ли е трудности , септума довел ли е до преждевременно раждане или спонтанн аборт. Просто двама лекари вече ме предупредиха че има голям риск от аборт в по- голяма седмица или преждевременно раждане и доста съм се наплашила , всеки ден ми е свито отвътре. Благодаря.

# 1
Здрасти!
Аз съм с двурога матка с леко изразен септум. Родих в 39 седмица и 1 ден със серклаж на горещо в 21 седмица. Преди раждането имах 2 неуспешни бременности, заради преждевременно пукане на околоплодния мехур. Дължа бебето си на др Иван Сигридов, препоръчвам ви консултация с него, за да ви вдъхне увереност и спокойствие и да ви даде адекватни съвети за вашата ситуация.
Успех!

# 2
Здравейте , аз имам септум износих 2 деца:) Първото се роди в 36 седмица ,но не заради септума ,а поради високо кръвно.Декември родих второто си дете , само бяха седалищо и се наложи секцио и двата пъти , успех и на теб

Общи условия

Активация на акаунт