Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 18

• 76 374
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Привет, Дами! Чрез търсачката се опитах да намеря отговори на въпроса какнда се справя с косопада по време на бременност, но не открих много информация, бихте ли ми препоръчали маски или друга козметика? Миже би това, че съм с анемия, която никак не се повлиява от прилаганото лечение, също оказва влияние. По принцип ползвам Фито шампоани, сега пробвам и нов балсам , мисля на Лореал нова серия от ДМ. Благодаря!

# 616
Снимах се сега на естествена светлина.... Взела съм боя 5-тица и се чудя дали не беше по добре 4.

Хич не обичам темата да знаете Joy докато я чета и ми се приисква мигом някакъв експеримент
Simple Smile

# 617
Mothee,цвета на косата ти изглежда страхотно.Много ми харесва.Според мен е о.к 5 ца,но не се ли боядиса много скоро?

# 618
Мамче, супер е цвета. Я, кажи какви е тази маслена маска за лице, ако има тема, дай моля те линк, че ми стана интересно.
MарT, аз мога да препоръчам ампули Ревалид и Алфапарф, шампоан Лореал професионален Денсити за косопад, Приорин таблетки,Цинк и биотин, домашни маски със зехтин и рициново масло, обливки с коприва.
По време на бременността пих Фемибион и ми повлия чудесно. Бих го пила пак, но не знам може ли.

# 619
  • Варна
Мамче, много хубав цвят, страшно ми харесва. Мисля, че не ти трябва 4-ка, дано е трайно  покритието. Коя боя е това?

# 620
  • Sofia, Bulgaria
Страхотен цвят, Мамче. Дано да ти е трайна боята. 4ката няма ли да стане прекалено тъмна? То зависи и какво целиш ти, де.

# 621
Мамче, и на мен ми харесва цветът.
И аз като чета темата и гледам снимки искам промяна, ама си натискам парцалите, че после ще се вайкам. Simple Smile

# 622
# 623
  • Sofia, Bulgaria
Ох, Чаровна, убоде ме в сърцето с тази хуабва коса и в хубав цвят. Такива вълни или къдрици или букли (така и не разбрах разликата) много искам да си докарам и все не ми се получава.
Ти с тези снимки дето ги постваш, направо си смени ника на Дяволска Изкусителка Grinning

# 624

Този цвят е страхотен  Heart Eyes И косата де

# 625
Mother of PrincesS, хубав цвят, естествен  Heart Eyes

# 626
Благодаря Simple Smile Когато не се боядисвам с професионална боя ползвам Елеа. Последните пъти с нея се боядисвах. Чиста 4.0 сложих.

Чаровна скоро се боядисвах.  Отлагам за сега,стои си боята в шкафа Simple Smile Ти показвай такива красоти, към това сега се стремя- по дълга коса в естествени цветове.

Ти с тези снимки дето ги постваш, направо си смени ника на Дяволска Изкусителка Grinning

Аз толкова искам да си сменя ника,обаче не мога да измисля нищо смислено, не че сегашния ми е смислен, ама преди осем години до там ми е стигнала мисловната дейност Simple Smile

Мисче, ти ли ме пита за масленото измиване.. Прочетох го в темата "какъв крем за лице използвате", от там вече го написах в гугъл и изглежда много интересно. Не знам обаче кое от маслата които имам е подходящо. Трябва да разуча.

# 627
Момичета,дайте идеи за подстригване за къса,чуплива коса.

# 628
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:
аз също искам да си сменя ника. Същият ще ми е,но изписан на кирилица, обаче влизам с вход през ФБ и като се опитам ми иска парола и до там увисвам. Трябва да потърся инфо или да пиша на администратор, но все се замотавам и забравям Grinning

Мамче, ти доволна ли си от трайността на боята Elea?

# 629
  • Street of Dreams
Мисче, тъкмо като за теб Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт