Концерти

• 114 168
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
След минаване на 5-та опашка взех билети за секунди. Потвърждението дойде на 1-та секунда.
Пълни аматьори.

# 571
С триста и три зора успях да поръчам, получих мейл веднага. Пробвах n-пъти и все ме изхвърляше и от Мозила, и от телефона. Като  смених браузерите - /Хром/, чудото стана. Честно, по някое време вече ми се отщя. Само очакването да видя грейналите очи на децата ме държеше до края Laughing
Понеже планирам това да са им коледните подаръци, имате ли идея как да направя подобие на билет, който да подаря? Освен да принтна картинката, която е в мейла....

# 572
  • софия
Сега подозирам дублиране/стотиране на едно и също място.
То не беше регистрация, то не беше опашка, то не беше чудо. И накрая боя с пр*дня.

# 573
И при мен беше голяма драма, а като ви чета, започвам да се притеснявам как ще е на самото събитие... Или ако искаме да преименуваме някой по-късно. Пък недай си Боже да искаш да смениш титуляра.

# 574
Непълнолетен може ли самостоятелно да купи билет (знам, че трябва да е с придружител)?

# 575
Много малумна организация честно за концерта на Ед .Просто на късмет успяхме да купим билети .Ако знаех направо щях да пробвам да взема билети за Румъния през Евентим .Всичко е било на ниво там ,не като при нас.

# 576
  • Златна Добруджа
Най -накрая успях да се свържа. Не знам доколко да им вярвам, увериха ме, че до 72 часа ще получа потвърждение

# 577
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хайде сега пак чакаме. Тези успели да си закупим билети чакаме адекватно работещ линк дето не ни изпраща отново на чакащата опашка, а да си видим поръчката и да сме сигурни, че в крайна сметка наистина имаме билети, други чакат все още мейл, после и другото, пълна трагедия.

# 578
Хайде сега пак чакаме. Тези успели да си закупим билети чакаме адекватно работещ линк дето не ни изпраща отново на чакащата опашка, а да си видим поръчката и да сме сигурни, че в крайна сметка наистина имаме билети, други чакат все още мейл, после и другото, пълна трагедия.
Лошото е, че тези "чакащи" се отразяват на цялата опашка, в която има хора, които чакат и за билети.

# 579
И аз успях. Също от бързане не знам къде избрах места. Нали е 360 - ще се вижда.

# 580
И аз най-после успях да взема билет и да платя през ДСК терминала. Получих и имейл за потвърждение, но като отворя линкът за поръчката/разписката, ме върна на опашката да чакам 110 000 души.

# 581
Нищо не искам да гледам повече. Толкова нерви изпотроших, главата ми ще се пръсне!
Излишно усложняване на елементарна процедура.
Влизането на стадиона сигурно ще е същото- хаос и нерви.
Аз скоро открих концертния туризъм- страхотно преживяване за цялото семейство, съчетаваме приятното с приятното- музика с екскурзия. Ще избирам този вариант, дори при звезди, които ще посещават Бг. Организацията винаги е перфектна, цените същите.

# 582
Половин пропилян ден и Нищо! 
Определено Тикетс стейшън вдигнаха продажбите на билетите за Румъния.
Вече май си мисля, че и Ед няма да дойде ( ще стане нещо и....) случвало ми се и за други концерти.
А се отказвам, отивам да си търся друг негов концерт

# 583
Не се отказвай, все ще стане,
билетите са много заради 360 градусовата сцена, съмнява ме да се продадат всички,
той не е и толкова популярен у нас,
има много билети, може и да си избереш добри места, ако не бързаш
 чак  на 15 опит  купих, като след всеки неуспех се питах защо се напъвам,
 след като дори не сме кой знае какви фенове ....

# 584
От правостоящитв има ли останали по 120 лева?

Общи условия

Активация на акаунт